bos Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 [quote name='Magicnesca']Wiadomości z Wilna! :handy: MATYSIEK od Nitencjii W Wilnie dzisiaj zdobył :cunao:Mł.Zw.Litwy:cunao: GRATULACJE !!! :multi: :multi: :multi: WIELKIE BRAWA !!!!!!!!!!!!!! :multi::multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
Magicnesca Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 BOS wrócił na dogomanię !!!!! :Cool!: :Rose: :sweetCyb: :ylsuper: :buzi: :cunao: :cunao: :calus:
dorota07 Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 [quote name='Magicnesca']BOS wrócił na dogomanię !!!!! :Cool!: :Rose: :sweetCyb: :ylsuper: :buzi: :cunao: :cunao: :calus: :mad: a gdzie jego kumpel???!:mad:
SzOlka Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Tyskie, Tyskie ponad wszystkie:popcorn: :popcorn: :popcorn: Ogromniaste gratulacje:Cool!: :Cool!: :Cool!:
zadziorny Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 [quote name='Magicnesca']BOS wrócił na dogomanię !!!!! :Cool!: :Rose: :sweetCyb: :ylsuper: :buzi: :cunao: :cunao: :calus: A Ty wiesz że on od Barbórki munduru górniczego nie ściągał :shake:. Spał w nim, jadł, mył się i od imprezy do imprezy :cunao: :drink1: :drinking: :knajpa:
bos Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 [quote name='Magicnesca']BOS wrócił na dogomanię !!!!! :Cool!: :Rose: :sweetCyb: :ylsuper: :buzi: :cunao: :cunao: :calus: Ale fajnie że mnie pamiętacie :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: [SIZE=2]zadziorny........:mad: :mad: :evil_lol: :evil_lol:
dorota07 Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 [quote name='SzOlka']Tyskie, Tyskie ponad wszystkie:popcorn: :popcorn: :popcorn: Ogromniaste gratulacje:Cool!: :Cool!: :Cool!: SZOlka BRATNIA DUSZA STRZAŁ W DZIESIĄTKĘ TYLKO TYŚKIE [SIZE=2] za TySka i Kasię no o obaj się zameldowali, witam witam!!
Magicnesca Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 zadziorny napisał(a):A Ty wiesz że on od Barbórki munduru górniczego nie ściągał :shake:. Spał w nim, jadł, mył się i od imprezy do imprezy :cunao: :drink1: :drinking: :knajpa: BOS ,Zadziorny czeka aby zrobić Ci rewanż fotoreporterski w Urwiskowie :evil_lol: :drink1: :drinking: :knajpa: My też czekamy ,mam nadzieje ,że MIÓD MALINĘ przyjedziesz zobaczyć za nim pojedzie do Włoch:razz:
Magicnesca Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 [quote name='dorota07']SZOlka BRATNIA DUSZA STRZAŁ W DZIESIĄTKĘ TYLKO TYŚKIE [SIZE=2] za TySka i Kasię no o obaj się zameldowali, witam witam!! Dziewczyny przyłaczam sie do Was:evil_lol: :razz:
SzOlka Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 [quote name='zadziorny']A Ty wiesz że on od Barbórki munduru górniczego nie ściągał :shake:. Spał w nim, jadł, mył się i od imprezy do imprezy :cunao: :drink1: :drinking: :knajpa:[/quote oooo zezsz jezu kolczasty GORNIK to ma klawe zycie
SzOlka Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 [quote name='bos']Ale fajnie że mnie pamiętacie :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: [SIZE=2]zadziorny........:mad: :mad: :evil_lol: :evil_lol: toz to wstyd (chyba) nie pamietac:diabloti:
SzOlka Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 [quote name='bos']Ale fajnie że mnie pamiętacie :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: [SIZE=2]zadziorny........:mad: :mad: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Magicnesca']BOS ,Zadziorny czeka aby zrobić Ci rewanż fotoreporterski w Urwiskowie :evil_lol: :drink1: :drinking: :knajpa: My też czekamy ,mam nadzieje ,że MIÓD MALINĘ przyjedziesz zobaczyć za nim pojedzie do Włoch:razz: Zanim Bos zapomni, ze sie o Nim pamieta, to Zadziorny zrobi fotoropertarz,, a my chcemy MIOD MALINE codziennie, zanim nam do Italii odleci:mad: No i mojego rodzynka :lol: ( upss NASZEGO rodzynka:multi: )
scottieserwis Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 06:49 scottie przy porannej kawie :kaffee_2: :ylsuper: zaraz egz ze skladnikow wywolujacych i innych chemicznych beee :ylsuper: Nitencja i tyŚku :popcorn: dziekuje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu: :laola:
HaNisia Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 ha, wprawdzie piszę dopiero teraz ale ja już: po kawie, po śniadaniu, po godzinnym spacerze z psiurami :):evil_lol: :painting:
Magicnesca Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 SCOTTIESERWIS ,NITENCJA trzymam za Was kciuki :lol: :loveu: Walczcie dzisiaj - Nitencja w ringu , Scottieserwis na egzaminach.:thumbs:
Magicnesca Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Ania zdała egzamin na 4!!!!:multi: :multi: :multi: Aniu ogromnie sie cieszę , bo wiem jak się go obawiałaś:evil_lol:
zadziorny Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Brawo Ania :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz:
bajadera Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 A ja z innej mańki. Byłam dziś w sklepie jubilerskim A. Kruk (to jest sieć sklepów, więc w każdym dużym mieście macie szansę). I zobaczyłam idealny prezent, jaki TZtowie powinni kupowaś szkociarom - śliczne kolczyki w formie malutkich szkotków z cyrkonią pośrodku. Jedynie 119 zł.
Nitencja Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Witam :) Tysiek dzaiekuje :) i ja dziekuje mamie Ani za zaufanie. Za to dzis Tys pokazal ze trzeba miec humor by wystawiac hihi :angryy:
Flaire Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Nitencja, gratulacje dla Matiska! A co do imion, to ja lubię tematyczne... Więc jak jedno jest Coffee Irish, to drugie powinno być Cream Sherry! :-)
carolinascotties Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 [quote name='sirion']A ja z innej mańki. Byłam dziś w sklepie jubilerskim A. Kruk (to jest sieć sklepów, więc w każdym dużym mieście macie szansę). I zobaczyłam idealny prezent, jaki TZtowie powinni kupowaś szkociarom - śliczne kolczyki w formie malutkich szkotków z cyrkonią pośrodku. Jedynie 119 zł. :crazyeye: pędze do Kruka- ciekawe czy są w Szczecinie:cool3:
Recommended Posts