dorota07 Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 :grins: Nina a to o te murzynki chodziło!!! ja zrozumiałam na wspak:lying: to masz jazdę w domciu, zazdroszczę, ja wymiękam przy tym spojrzeniu..
Magicnesca Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Elu ,kocham takie "zarazki":loveu: :multi: 4 dziewczynki i 1 chłopak. Mają takie cudowne długie glowy, może jak wróce z pracy to zrobie im zdjęcie i wkleję:cool3:
dorota07 Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 :iloveyou: :thumbs: :Rose: one już powinny tu być, nie wiem na co czekasz?, ja się tylko obawiam,że dostanę korbę:bigcool: :BIG:
Magicnesca Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Jestem w pracy ,ale już się nie moge doczekać aby je zobaczyć.Kocham szczeniaczki a w szczególności szkociki:evil_lol: :loveu:
dorota07 Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 no to się teraz skup na pracy a w domciu, będziesz miała "wytchnienie", wycmoktaj ode mnie te czarne mordeczki, ja zasuwam robić obiad..
zadziorny Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Magicnesca napisał(a):Kocham szczeniaczki a w szczególności szkociki:evil_lol: :loveu: Qrna, ja mam to samo :cool3: :loveu: :multi: (rasa jest sprawą drugorzędną :roll:)
Magicnesca Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 [quote name='zadziorny']Qrna, ja mam to samo :cool3: :loveu: :multi: (rasa jest sprawą drugorzędną :roll:) Nie masz szkota dlatego tak mówisz:evil_lol: .Ja tak kiedyś myślałam dopóki nie urodziły się szkociki.Dlatego mówię o nich "zarazki" ,bo to jak zaraza:evil_lol: obejmuje człowieka i otoczenie:evil_lol: :evil_lol: i na jednym sie nie kończy:shake: :multi:
Fritz Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 [quote name='Magicnesca']Elu ,kocham takie "zarazki":loveu: :multi: 4 dziewczynki i 1 chłopak. Mają takie cudowne długie glowy, może jak wróce z pracy to zrobie im zdjęcie i wkleję:cool3: Super Nina ! Takie małe szkociki są cudowneee :loveu: :loveu: :loveu: Koniecznie daj pare fotek ,niech sie choc oko pocieszy:) Pozdrawiamy! Elu Emilka pieknie sie prezentowała:loveu: ,sama słodycz! :)
dorota07 Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 [quote name='Fritz']Super Nina ! Takie małe szkociki są cudowneee :loveu: :loveu: :loveu: Koniecznie daj pare fotek ,niech sie choc oko pocieszy:) Pozdrawiamy! Elu Emilka pieknie sie prezentowała:loveu: ,sama słodycz! :) chociaż trema trzepała mi nogi to starałyśmy się jak tylko sie dało, dzięki:multi: kurcze już nie mogę odczekać się "zarazek"
Magicnesca Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 A oto moje zarazki :lol: .Jako fotograf to jeszcze muszę sie sporo nauczyć:oops: oraz
zadziorny Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Cudne kluski :cool3: :loveu: :multi:. A jakie śliczne i gustowne obróżki mają :cool3: :lol: :p
borsaf Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Fantastyczne kluseczki, do zacałowania:lilangel::lilangel::lilangel::lilangel::lilangel:
dorota07 Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :Rose: :Rose: :cunao: OOOOO!!!! MADRE MIA!!!!!ja też chcę mieć taką zarazę w domu!!!!!!!!!!!!!ja bym je zaraz po tych czarny dupciach całowała !!! Nina zrób to ode mnie --plis fotka cudowna p.s. zadziorny kiedyś na walijczykach pisałes jak wstawić na forum Smiley, czy wyświadczysz mi przysługę i napiszesz jeszcze raz? proszę... Nina całuj te maleństwa mój pupilek w różowej obróżce, na pierwszym zdjęciu drugi od prawej
zadziorny Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 A co to jest Smiley? Czyżby to te duże GIF-y? :hmmmm: :niewiem:
zadziorny Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Trzeba je przepuścić przez "żabę" tak jak fotę :roll:. Jednak tym razem pojawi się tylko pięć linków (bez miniaturek). Ja pobieram ostatni "Direct link to image" i zapisuję go w pliku Worda pt. "Moje GIF-y". Można go w ten sposób wykorzystywać wielokrotnie. Na dogo, kiedy chcę wstawić takiego GIF-a klikam iknonkę i w oknie dialogowym wklejam skopiowany wcześniej adres GIF-a np.:
dorota07 Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 o to mi chodziło, dziękuje bardzo, będę próbować, sympatyczne te GIF-y Nina całuj "zarazki"
dorota07 Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 po głębszej analizie fotek to jest z czerwoną obróżką
Magicnesca Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 [quote name='dorota07']o to mi chodziło, dziękuje bardzo, będę próbować, sympatyczne te GIF-y Nina całuj "zarazki" Ucałuje "zarazki" od Ciebie ,Borsafa ,Zadziornego ,Fritza:loveu: :loveu: Zadziorny co z BOSem ???Czy aby nie zaginął w tym Poznaniu??? :loveu: Elu specjalne dla czerwonej dziewczynki:buzi:
Magicnesca Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Zdurniałam całkowicie no nie!!!!:flaming: jak tak dalej pójdzie z miłościa do szkotów :evil_lol:
dorota07 Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 zadziorny dzięki chyba mi się powiodło!!! to dla mamuśki tej "zarazy" jak ona się miewa?
dorota07 Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 to do wszystkich szkociaków, dużych ,małych,we wszystkich kolorach
Fritz Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 No cuda po prostu Nino!!!!:loveu: :loveu: :loveu: A własnie jak sie czuje Hurly mama maluszkow? A kiedy sie one dokladnie urodzily?
Magicnesca Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Hurlisia dostała ode mnie specjalne całusy:loveu: w Waszym imieniu. Jest poprostu wspaniała i super się czuje. Sylwiu urodziły sie dzisiaj w nocy . Hurly je jakby cały pułk miała do wykarmienia:razz: Dziękuje w imieniu Hurli i własnym "Dumna , Szczęśliwa i Zakręcona Babcia" :evil_lol: Zadziorny może się doczekam odwiedzin i zobaczenia na "żywo zarazki":razz:
Recommended Posts