Jump to content
Dogomania

czy są tu jakieś szkoty (prosimy zakladac oddzielne tematy!)??

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Magicnesca napisał(a):
Kocham szczeniaczki a w szczególności szkociki:evil_lol: :loveu:

Qrna, ja mam to samo :cool3: :loveu: :multi: (rasa jest sprawą drugorzędną :roll:)

Posted

[quote name='zadziorny']Qrna, ja mam to samo :cool3: :loveu: :multi: (rasa jest sprawą drugorzędną :roll:)

Nie masz szkota dlatego tak mówisz:evil_lol: .Ja tak kiedyś myślałam dopóki nie urodziły się szkociki.Dlatego mówię o nich "zarazki" ,bo to jak zaraza:evil_lol: obejmuje człowieka i otoczenie:evil_lol: :evil_lol: i na jednym sie nie kończy:shake: :multi:

Posted

[quote name='Magicnesca']Elu ,kocham takie "zarazki":loveu: :multi:
4 dziewczynki i 1 chłopak.
Mają takie cudowne długie glowy, może jak wróce z pracy to zrobie im zdjęcie i wkleję:cool3:
Super Nina ! Takie małe szkociki są cudowneee :loveu: :loveu: :loveu: Koniecznie daj pare fotek ,niech sie choc oko pocieszy:) Pozdrawiamy!
Elu Emilka pieknie sie prezentowała:loveu: ,sama słodycz! :)

Posted

[quote name='Fritz']Super Nina ! Takie małe szkociki są cudowneee :loveu: :loveu: :loveu: Koniecznie daj pare fotek ,niech sie choc oko pocieszy:) Pozdrawiamy!
Elu Emilka pieknie sie prezentowała:loveu: ,sama słodycz! :)

chociaż trema trzepała mi nogi to starałyśmy się jak tylko sie dało, dzięki:multi: kurcze już nie mogę odczekać się "zarazek"

Posted

:iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :Rose: :Rose: :cunao: OOOOO!!!! MADRE MIA!!!!!ja też chcę mieć taką zarazę w domu!!!!!!!!!!!!!ja bym je zaraz po tych czarny dupciach całowała !!! Nina zrób to ode mnie --plis
fotka cudowna
p.s. zadziorny kiedyś na walijczykach pisałes jak wstawić na forum Smiley, czy wyświadczysz mi przysługę i napiszesz jeszcze raz? proszę...

Nina całuj te maleństwa
mój pupilek w różowej obróżce, na pierwszym zdjęciu drugi od prawej

Posted

Trzeba je przepuścić przez "żabę" tak jak fotę :roll:. Jednak tym razem pojawi się tylko pięć linków (bez miniaturek). Ja pobieram ostatni "Direct link to image" i zapisuję go w pliku Worda pt. "Moje GIF-y". Można go w ten sposób wykorzystywać wielokrotnie. Na dogo, kiedy chcę wstawić takiego GIF-a klikam iknonkę i w oknie dialogowym wklejam skopiowany wcześniej adres GIF-a np.:

Posted

[quote name='dorota07']o to mi chodziło, dziękuje bardzo, będę próbować, sympatyczne te GIF-y
Nina całuj "zarazki"
Ucałuje "zarazki" od Ciebie ,Borsafa ,Zadziornego ,Fritza:loveu: :loveu:
Zadziorny co z BOSem ???Czy aby nie zaginął w tym Poznaniu???
:loveu: Elu specjalne dla czerwonej dziewczynki:buzi:

Posted

Hurlisia dostała ode mnie specjalne całusy:loveu: w Waszym imieniu.
Jest poprostu wspaniała i super się czuje. Sylwiu urodziły sie dzisiaj w nocy . Hurly je jakby cały pułk miała do wykarmienia:razz:
Dziękuje w imieniu Hurli i własnym

"Dumna , Szczęśliwa i Zakręcona Babcia" :evil_lol:
Zadziorny może się doczekam odwiedzin i zobaczenia na "żywo zarazki":razz:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...