borsaf Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Wojenka na jaka wystawe sie wybierasz teraz? Może w Sopocie będziesz? Mam prezent dla Scracianki - będzie miala osobisty ręcznik frotte w szkociki. Wygrzebałam to cudo w lumpexie i muuusiałam kupić. Dla Scracianki jak znalazł, tylko jak go dostarczyć? Moze byc na prv adres to na poczcie nadam.
Fritz Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Nie mogłam sie powstrzymać by swą radoscią nie podzielić sie z Wami:zakwitly mi cudownie kaktusy i to 2 naraz,nawet Mishka się zainteresowała:
borsaf Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Bravo Fritz piękne one! Nie dziwota, że kwitną, przecież lato mamy raczej takie kaktusowe:razz:
Wojenka Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Fritz,byłoby super!To ja bardzo proszę :cool3: ,albo na adres w katalogu warszawskim,albo jak się będziecie strzyc u babci Wojenki-możecie u niej zostawić do przekazania :) borsaf,jestes kochana!:loveu: :loveu: W Sopocie nie będziemy-wtedy są Dni Konia Arabskiego w Janowie Podlaskim...:razz: .Właściwie to będziemy tylko w Poznaniu.Więc albo Poznań,albo Poczta Polska ;) .
Fritz Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Mishki sposoby na upały: w Dalmacji: w domu: i okolicach: psWojenko to juz sie biore za przegrywanie:) Borsaf dziekuje za mile komentarze i to ze moje kaktusy sie podobaly :)mam na ich punkcie fiola ups;)
Nitencja Posted July 29, 2006 Posted July 29, 2006 Mysmy mieli dzis super odwiedziny a matisek bawil sie w nianie i pilnowal 4 feniakow. Wiecej zdjec jutro
Wojenka Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Właśnie odebrałam paczuszkę!:multi: borsaf,STOKROTNE DZIĘKI! :loveu: :loveu: :loveu: Scracia napewno się ucieszy,ale coś czuję,że Wojtek szybko jej ręczniczek zabierze :lol: . Bo my czasem nie wiemy czy nasza Wojunia to piesek czy suczka :niewiem: .Same w niej sprzeczności.Jej ulubione zabawki to:zardzewiałe gwoździe,kawałki szkła,wszelkie ostre i niebezpieczne rzeczy,które znajduje jakimś cudownym sposobem,a z drugiej strony szmatki,kocyki,ręczniki....:cool1: Ma na ich punkcie totalnego fioła :stupid: i wszystkim je zabiera... Pozdrowienia dla wszystkich !
Wojenka Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Dawno nie odzywała się Murak...Pewnie uwija się z pracą jak mrówa...pracoholiczka :evil_lol: .A my prosimy foty szkota na tle gór!:cool3: :loveu:
Nitencja Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Żegnam sie z Tysiem przed wyjazdem do Legnicy :) Matysek szczeliwy bo wskoczyl na oparcie :) murak gratuacje dla Twojego czarnuszka w Zakopanem :)
Wojenka Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Terierki mniej więcej wytrymowane,można bez obciachu jechać do Janowa Podlaskiego :p :multi: .Seniorka zostanie na wsi,chociaż jest największą miłośniczką koni.Niestety podróże już ją męczą. Pojedzie Macallanna i Wojenka.Może uda nam się je sprzedać na aukcji :lol: ;) .W zeszłym roku było duże zainteresowanie Maką ze strony kupców z USA i... masztalerzy z Janowa :evil_lol: .
m544 Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 czy ktos moglby mi podac ile powinien wazyc szczeniak szkota?- chodzi mi o proporcje wiek w miesiacach a prawidlowa waga szczeniaka? pozdrawiam
Wojenka Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Heloł!Co tu taka głucha cisza?!:mad: Byłyśmy w Janowie,w przerwie między pokazami koni był pokaz historyczny,w sam raz dla Maki :cool1: - strzelali z armaty i muszkietów...:cool1: My siedziałyśmy w pierwszym rzędzie,a Maka okrutnie się boi strzałów...:shake: Myślałyśmy,że jej pikawa siądzie...Potem przez dwa następne dni dostawała trzęsawki... Wojenka na wybuch reagowała tak: "yyy,co się dzieje"-patrzy na mnie,ja ją chwalę,to ona "dawaj go,dawaj zbója,zagryziemy go" :evil_lol: . m544,ja takowych pomiarów nie znam.Ważyliśmy regularnie tylko do osiągnięcia 2-ch kilo ;) .
Wojenka Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Mam mnóstwo zdjęć i zero czasu na ich wstawienie ...:shake: Gość: Ręczniczek od borsaf :loveu: Koleżanka szkotów :loveu:
scottieserwis Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 a ja i tu skłdam GRATULACJE na łapki Tyśka (Szkocka Elita Matisse - jakby ktoś nie teges :eviltong: ) za Zw.Młodzieży w Rzeszowie oraz BOB !!!! Tyśku pierwsze ale napewno nie ostatnie !!!!!! Tylko tak dalej :loveu:
scottieserwis Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 aaaaaaaa i jeszcze :p Szkocka Elita ma dwóch chłopaków :D pierniki oba że głowa mała a żem leniwa i nie chce mi się znów zdjęć wklejać to tu ich znajdziecie :loveu: http://www.forumterieryblackandwhite.fora.pl/viewtopic.php?t=283 i co i co??? :cool3: pięęęęęęęęękne prawda :cool3: :cool3: :loveu: :loveu: (jak każdy szkot:eviltong: ) a jak się nie da na link tego to na www.szkockaelita.pl :D
Nitencja Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Mamo Aniu :) dziekujemy za gratulacje . Jestem dumna i blada z tego czarnucha. Szkoda tylko ze na Glownym ringu nie mogl sie zaprezentowac lepiej poniewaz trawa ...byla za duza ;-(
Fritz Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Nitencjo gratulacje dla Matiska:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: !!!Strasznie sie ciesze z Waszego sukcesu i pozdrawiam wraz z Mishka:) Mizianka dla Matiska:loveu:
carolinascotties Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Witam Was -mam wielką prośbę i przepraszam, że nie na temat naszych Szkotników :) znamy się z forum o terierach :) chcę dostać się na forum o Ozzym- zamordowanym Goldenie - jednak długość mojego stażu na dogomanii pozostawia wiele do życzenia...Jeśli ktoś z Was,kto "zna mnie" z naszego forum mógłby za mnie poręczyć...byłabym zobowiązana. Wątek jest tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=29671 Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam :) KArolina/carolinascotties
Nitencja Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Fritz a czemu Ciebie tak dlugo nie bylo ?? jak Mishka ?? Planujecie jakies wystawy ?? :)
Fritz Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [quote name='Nitencja']Fritz a czemu Ciebie tak dlugo nie bylo ?? jak Mishka ?? Planujecie jakies wystawy ?? :) hej Nitencjo nie bylo mnie bo strasznie zawirowany czas mialam..Misha ok coraz wiecej 'gada'-nigdy nie myslalam ze pies potrafi tyle roznych dzwiekow wydobywac by sie komunikowac-glownie o to co jej dac:P a co do wystaw to w nd.Radom i za tydzien Wloclawek i to chyba wszystko w tym roku.No moze jeszcze z jedna ,ale sie waham. Usciski dla Matiska i reszty sfory a przedewszystkim dla Roxy w tym pieknym stanie:)
zadziorny Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Zgadzam się w całej rozciągłości :cool3: :loveu: :multi:
czapla Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Popieram Szanownych Przedmowcow:lol: Fotka superowa!
scottieserwis Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: aaaaaaaaaa ale śliczne zdjęcia a Mishka alez ma ten qrvik w oku (sorry za wyrazenie :evil_lol: ) super :D a w tym Wloclawku to ...........:mad: konkurencje :P :*:*:* buziaki dla was Murak !! Ty się odezwij :D Gratulacje dla Kubika !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Recommended Posts