Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

b. prosze o wertyfikacje tekstu do ogłoszen , stylistycznie równiez:eviltong: :

" Daren - uwierzycie ze jest dobermanem ?
Czy ktoś pod ta "powłoką " kości i starości dostrzeże wspaniałego kompana, jakim może się stać ?
Ile czasy trzeba psa głodzić żeby tak wyglądał ?
Kto miał sumienie zostawić tego psa na samotną śmierć w schroniskowym boksie ? Przecież wiadomo ze szanse starego, wyniszczonego dużego psa na adopcje są zerowe.

Patrząc na Darena to tylko niektóre z pytań jakie nasuwają się
człowiekowi do głowy .

Zycie Darena w tym momencie zatoczyło koło ... był
on wzięty ze schroniska jako młody pies , przez lata był oddanym i posłusznym przyjacielem, gotowym pójść w ogień za swoimi ludźmi . Niestety w okrutny sposób los zadrwił z niego i na stare lata został tam odprowadzony z powrotem a jego miejsce prawdopodobnie zajął śliczny szczeniaczek ...

Daren bardzo źle zniósł to rozstanie , zrobił się bardzo nieufny do ludzi, zamknięty w sobie ...ale jak tylko się przekona, ze nic mu nie grozi to pokazuje swoje prawdziwe oblicze ... jest radosny, przymilny ...

Jest to wspaniały pies oczekujący na mądrego i odpowiedzialnego właściciela , który zapewni temu psu godna emeryturę

W stosunku do innych psów jest łagodny

jesli chcesz poznać Darena, dowiedzieć sie o Nim czegoś więcej zadzwoń lub napisz"

na razie Daren ma : adopcje org, cafeanimal, ezwierzak, gumtree.krakow, alegratkę i cos jeszcze ale nie pmietam co

allegro niestety na razie ja mu nie zrobie :shake::oops:

• Replies 135
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ee tam malo Madziu...cale trzy:cool1:

Daren byl kastrowany.Mial zapalenie prostaty.
Teraz 6 tyg antybiotyk....moze przez to jest taki chudy,oby cos ruszylo ku lepszemu...

Posted

dzis karusiap Darena z ogólnych juz na spacer brała :-( ...co prawda pracownicy mu harem zapewnili, ale co mu po tym, jak mu "ciachneli"co nie co ?!

chudzinka słodka

Posted

Moje slonko....
Wczoraj patrzyl blagalnie,zeby zabrac go na spacerek....Jak dluzej polezy to ciezko mu zebrac tyl i wstac:(
Ma wyscielone kocykami i kolderka,ale tam tyle psow na boksie,ze zaraz nic z tego nie bedzie....

Posted

albo mi się zdaje albo ciut grubszy się zrobił.
Dziewczyny zrobiłyscie z niego takiego potwora, a to taki miły szczurek ;)
Zapoznaliśmy się na korytarzu i nie wiem jak on mnie,ale ja jego polubiłam :evil_lol: