agamika Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 b. prosze o wertyfikacje tekstu do ogłoszen , stylistycznie równiez:eviltong: : " Daren - uwierzycie ze jest dobermanem ? Czy ktoś pod ta "powłoką " kości i starości dostrzeże wspaniałego kompana, jakim może się stać ? Ile czasy trzeba psa głodzić żeby tak wyglądał ? Kto miał sumienie zostawić tego psa na samotną śmierć w schroniskowym boksie ? Przecież wiadomo ze szanse starego, wyniszczonego dużego psa na adopcje są zerowe. Patrząc na Darena to tylko niektóre z pytań jakie nasuwają się człowiekowi do głowy . Zycie Darena w tym momencie zatoczyło koło ... był on wzięty ze schroniska jako młody pies , przez lata był oddanym i posłusznym przyjacielem, gotowym pójść w ogień za swoimi ludźmi . Niestety w okrutny sposób los zadrwił z niego i na stare lata został tam odprowadzony z powrotem a jego miejsce prawdopodobnie zajął śliczny szczeniaczek ... Daren bardzo źle zniósł to rozstanie , zrobił się bardzo nieufny do ludzi, zamknięty w sobie ...ale jak tylko się przekona, ze nic mu nie grozi to pokazuje swoje prawdziwe oblicze ... jest radosny, przymilny ... Jest to wspaniały pies oczekujący na mądrego i odpowiedzialnego właściciela , który zapewni temu psu godna emeryturę W stosunku do innych psów jest łagodny jesli chcesz poznać Darena, dowiedzieć sie o Nim czegoś więcej zadzwoń lub napisz" na razie Daren ma : adopcje org, cafeanimal, ezwierzak, gumtree.krakow, alegratkę i cos jeszcze ale nie pmietam co allegro niestety na razie ja mu nie zrobie :shake::oops: Quote
karusiap Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Agamika rewelacja:multi: kto zrobi allegro?? Quote
Klementynkaa Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 karusiap napisał(a):kto zrobi allegro?? ja mu zrobię wieczorem nadziejowe allegro, ok? Quote
karusiap Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Klementynkaa napisał(a):ja mu zrobię wieczorem nadziejowe allegro, ok? Dzieki Madziu:loveu::loveu: Quote
agamika Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Klementynkaa napisał(a):ja mu zrobię wieczorem nadziejowe allegro, ok? :multi:super , dobrze ze ktos tu jeszcze zagląda oprócz mnie i karoliny :loveu: Quote
Klementynkaa Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 allegro DARENA na 10 dni DAREN - krakowski chudzielec do adopcji! (575534786) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Klementynkaa Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 oby... ja za niego mocno zaciskam kciuki :diabloti: Quote
agamika Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 :mad: czyzby Daren za mało tulaśny ? czy za mało chudy ? a moze za gruby, ze nikt tu do niego nie przychodzi :shake: Quote
Klementynkaa Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 kurczę... trzeba jakoś rozreklamować wątek bo mało nas!!! Quote
karusiap Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 ee tam malo Madziu...cale trzy:cool1: Daren byl kastrowany.Mial zapalenie prostaty. Teraz 6 tyg antybiotyk....moze przez to jest taki chudy,oby cos ruszylo ku lepszemu... Quote
agamika Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 no proszę , a na karteczce pisze ze zimuje , a pokraczkowi jakie paskudztwa się przyplątały :shake: Quote
Klementynkaa Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 hopsik! posłałam brzydala koleżance, moze się spodoba? Quote
Soema Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Co tam Przystojniaku u Ciebie? Gdzie te odpowiedzialne domy?:roll: Quote
Klementynkaa Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 DARENOWI skończyło sie allegro, czy wystawiac nowe? Quote
karusiap Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 Klementynkaa napisał(a):DARENOWI skończyło sie allegro, czy wystawiac nowe? bardzo prosze... Quote
Jagienka Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Daren ciągle w szpitalu? I on w szpitalu jest ze względu na "chudość"? Czy jego stan ogólnie jest kiepski? :oops: Quote
agamika Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 dzis karusiap Darena z ogólnych juz na spacer brała :-( ...co prawda pracownicy mu harem zapewnili, ale co mu po tym, jak mu "ciachneli"co nie co ?! chudzinka słodka Quote
Klementynkaa Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 jaki on pokraczny... :evil_lol::diabloti::p Quote
karusiap Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 Moje slonko.... Wczoraj patrzyl blagalnie,zeby zabrac go na spacerek....Jak dluzej polezy to ciezko mu zebrac tyl i wstac:( Ma wyscielone kocykami i kolderka,ale tam tyle psow na boksie,ze zaraz nic z tego nie bedzie.... Quote
MajeczQa Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 albo mi się zdaje albo ciut grubszy się zrobił. Dziewczyny zrobiłyscie z niego takiego potwora, a to taki miły szczurek ;) Zapoznaliśmy się na korytarzu i nie wiem jak on mnie,ale ja jego polubiłam :evil_lol: Quote
karusiap Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 Nikt z niego potwora wlansie nie chce zrobic,ale kolejna obserwacja potrzebna mu nie jest;) No ja widzialam jak sie wszyscy z nim zapoznaja...na odleglosc:evil_lol: Quote
AlinaS Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 To bardzo oryginalny psiak w typie dobermana Quote
Recommended Posts