karusiap Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Daren zostal przyprowadzony do schroniska w pazdzierniku. I chyba pierwszy raz ciesze sie,ze ktos oddal psa....Bo dalej by Daren tak nie pociagnal:( Oddany zostal przez bezdomnego...w stanie tragicznym. Gdy go zobaczylam pierwszy raz ledwo stal na nogach,krotki spacer i tyle. Jest oceniany na starszego psa. Bardzo nieufny do ludzi... Na razie jest na szpitalu,w miedzyczasie zdazyl "zaliczyc" obserwacje bo chapnal jakas kobiete.Podobno machala rekami i krzyczala,gdy akurat przechodzil. Pamietajcie o nim.... Tak wygladal w pazdzierniku.... potem poszukam nowszych zdjec. Jest sliczny,ma cudne wielkie uszyska:loveu: Quote
Klementynkaa Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 no bardzo się cieszę, że nasz nietoperz dobermanowaty ma watek! Quote
agamika Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 :shake: koszmarek z Niego jest ..nic biedak nie przytył chyba od tego października ... Quote
Ank@ Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 No urodą to on rzeczywiście nie grzeszy. :evil_lol: A dalej jest taki nieufny? On jest na ogólnych ? Quote
agamika Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Ank@2 napisał(a):No urodą to on rzeczywiście nie grzeszy. :evil_lol: A dalej jest taki nieufny? On jest na ogólnych ? Aniu, tak jak karusia napisała w pierwszym poście, Daren jest na szpitalu jak na razie ... on jest przeraźliwie chudy...mam nadzieje, ze go nie wywalą stamtąd ... Quote
Ank@ Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Widać jak ja uważnie czytam :evil_lol: Myślałam, że już go dali na ogólne. Quote
karusiap Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Nie wiem o co Wam chodzi.:roll: Ja uwazam,ze jets przepiekny:loveu: Quote
Klementynkaa Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 karusiap napisał(a):Nie wiem o co Wam chodzi.:roll: Ja uwazam,ze jets przepiekny:loveu: ja sie zgadzam... jest tak szpetny że aż pięęękny :diabloti: Quote
agamika Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 nooo, czyli taki właśnie koszmarek cudowny :loveu: ...mój najulubieńszy typ urody psów :diabloti::loveu::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
karusiap Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 Na AFN w "mojej" dobermaniej skarpecie jest 90 zl dla Darena od p.Marty. Przypadkiem sie dowiedzialam i dziekuej slicznie,a pieniazki na razie beda czekac gdyz Daren jest w schronisku:( Quote
Klementynkaa Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 on jest koszmarnie chudy :placz::placz::placz: Quote
karusiap Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 niestety :( dobrze,ze jest w cieple... on ma marna szanse na adopcje prosto ze schronu...opinie ma taka sobie... Quote
agamika Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 :-( on ma zerową szansę ...bo nie dość ze opinia .. to jeszcze na szpitalu, poza nami nikt go nie zauważy .... Quote
agamika Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Daren dalej na szpitalu sobie siedzi , do psów w sumie jest łagodny bo cały czas ma jakiegoś towarzysza, czy towarzyszkę . To jest pies który musi kogos poznać, i wtedy jest fajny , ale ma trochę podobny "problem "jak Kora , czasem próbuje coś tam se kłapnąć kogoś stojącego zbyt blisko osoby z która wyszedł na spacer , ale nie jest tez tak ze jest agresywny jakos szcególnie dzis spacerek miał wpierw ze mną i puzniej z karusiap , kaganiec był, bo w niedz duzo ludzi sie kręci po schronisku, a po co licho budzić ? ;) był bardzo grzeczny :loveu: , troche poszczekał, ale tak rozrywkowo bardziej w powietrze kilka fot Daren chowa sie ze wstydu :diabloti: ze taki niedobry jest :-(tak smutno patrzy na świat :-( przybieranie na wadze tez mu nie idzie pokraczek Quote
karusiap Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 moje sloneczko kochane... Daren ma ok 12 lat:(tak mi sie marzy dom dla niego:( Quote
Klementynkaa Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 karusiap napisał(a):moje sloneczko kochane... Daren ma ok 12 lat:(tak mi sie marzy dom dla niego:( poważnie??? to jest taki straszny staruszek??? Quote
karusiap Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 z zachowania i wygladu nie....niestety raczej nie ma nadziei,ze ktos postarza psa,bo mowila nam to Pani,ktora pamieta Darena jakos rocznego psiaka....jakies 10 lat temu:( Quote
agamika Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 niestety nie najlepszy, ale nic lepszego do głowy mi nie przyszło :shake: karusia, pomyśl o jakim tekście dla Niego do ogłoszeń Quote
karusiap Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 Banerek jest super:loveu: yhy pomysle o tekscie;) Quote
agamika Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 no trza go trochu poreklamowac :razz: ... ... żeby z listy spacerowej zniknął ...:diabloti::eviltong:;) Daren jest fajny i miły i kochany i cieszący się ... do osób które zna :evil_lol: Quote
Recommended Posts