Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czekamy teraz na wieści od Aty, która zabrała Toniego z naszego schroniska do DT pod Kaliszem:) Przy okazji zrobiła Toniemu kilka bardzo ładnych zdjęć, które też mam nadzieję,że wstawi tutaj. Toni jak zobaczył otwarte drzwi od samochodu to natychmiast wskoczył do środka i już zaczął się 'mościć':) a gdy odjeżdżał spod schroniska, to leżał sobie wygodnie, najwyraźniej zadowolony. Widać było, że lubi jeździć samochodem.
Jak się ma Toni w nowym domu? Jak zareagował na nowe otoczenie? Czy polubili się z tymczasową właścicielką?

Posted

joanika napisał(a):
To najmilsza wiadomość dnia. :multi:
Teraz szukamy dla pięknisia DS

Szukaniem domu zajmuje sie teraz pani u ktorej Toni jest na tymczasie....
Ze wzgledu na wiek toni bedzie przebadany przez weta, bedzie mial badanie krwi i moczu , bedzie mial usuniety kamien z zabkow, bedzie kastrowany i szczepiony ......a domek bedzie na niego czekal w Niemczech:p

Toni moze trafic do dzialu ''w nowym domu''

Posted

tralalalallala:multi::multi::megagrin::grins::cool2::buzi::smilecol:lalaalallalaa:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::bigcool::laola::laola::cunao::cunao::beerchug:
Brawo!!:klacz:

Posted

:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
Lepiej być nie mogło.
To ja w takim razie kasuje ogłoszenia które zrobiłam Toniemu. I dalej trzymam kciuki żeby tylko chłopak był zdrowy i żeby wszystkie badania były OK.

Posted

Toni jest juz po kastracji, i po leczeniu zebow, ktore byly w oplakanym stanie, mocz ma nieciekawy ....wet przepisl mu antybiotyk...
ogolny stan Toniego jest dobry:multi:
Toni to bardzo grzeczny i kochany pudelinek:loveu::loveu:

Posted

Świetnie, cieszę się że oprócz moczu wszystko OK. Teraz raz dwa dojdzie do zdrowia.
I nawet przez chwilę nie wątpiłam że Toni może być niegrzeczny, przecież to pudel :loveu::evil_lol:

Posted

martka - trzeba dac cynk administratorowi:cool3: i jeszcze jedno (jezeli jeszcze nie ma) to porob prosze zdjecia i otworz nowy watek tej slepej wyzelce :cool1: