Rybc!a Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 POMYŚL: Jakiś pies czeka, Byś po niego przyszedł - Ryszard Marek Groński . Spoglądam tęskno w stronę każdego przechodzącego obok mojego boksu człowieka... Czekam od kilku miesięcy, kiedy trafiłem do schroniska w Elblągu. Ale choć tak bardzo chciałbym, aby ktoś zwrócił na mnie uwagę, nikt nie zechciał wziąć mnie ze sobą do domu... Jestem mały ,sięgam do łydki. Można bez problemu wziąć mnie na kolana, podnieść . Ważę około 7 kilogramów, mam rok i nie ukrywam, że w tym wieku w głowie mi tylko miłość mego Pana. Wygodne miejsce na Twojej kanapie jest tym, o czym najbardziej marzę. Chcę czuć dotyk Twojej dłoni na moim łebku, chcę czuć, że ktoś mnie kocha, że mam dla kogo żyć. W schronisku nie przeszkadza mi moje szczekające głośno towarzystwo.. Dobrze dogaduję się z innymi psami .Wiem, że Oni wszyscy starają się za wszelką cenę zwrócić na siebie uwagę. Są tu rasowe, piękne pieski... One mają szansę, dużą szansę na adopcję. A czy ja ją mam? Jestem przyjaznym zwierzakiem. Zgodziłbym się z dzieźmi . W schronisku jest tyle piesków, są tu z wini ludzi... Tyle się nasłuchałam o tym, co człowiek może zrobić psu w zamian za Jego wielką miłość i przywiązanie... Czy to jest sprawiedliwe? Ale ja chcę znaleźć człowieka, który będzie wspaniały i mądry, taki, jakiego sobie wymarzyłem. Kochający. Jestem zaszczepiony. Zechciej zamienić kratę przede mną na bezkresny obraz tego świata z Tobą w roli głównej. Po prostu weź mnie stąd!... Czekam- Berek. Kontakt: Rybc!a GG 5722414 GSM 691364660 email rybcia122@tlen.pl Quote
deathgs Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Jakie przestraszone oczyska biedaczek ma. Zaraz porobie jakieś ogłoszenia dla niego. Quote
deathgs Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Ogłoszenia: Małe jest piękne - śliczny malutki psiak, bardzo smutny szuka domu — Elbląg http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1794177_male_jest_piekne_nie_szczeniak_ale.html Psiaki wspaniali przyjaciele wejdź na aukcje ! (527733968) - Aukcje internetowe Allegro Quote
rita60 Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Ale szorskowłosy przystojniak,wskakuj cudny na pierwsza,zaraz cioteczka Rita wrzuci cie na ogolny watek terierkow;) Quote
Rybc!a Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 Dziękuję cioteczki za wszelkie ogłoszenia :) Quote
Vitka Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Mały zaczepiaka :evil_lol: Kochany!! Na pierwszą! :loveu: Quote
deathgs Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Dałam ogłoszenia na ale gratce i olx. Ale generalnie jest jakiś problem w załączaniu linków. Nie szczeniak ale malutki, roczny Berek Quote
Rybc!a Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 Jest szansa na dom dla Berka :loveu: Quote
Vitka Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 :multi::multi::multi: Trzymam kciuki z całej siły!!!! Quote
deathgs Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Rybc!a napisał(a):Jest szansa na dom dla Berka :loveu: Powiedz, przyznaj się skąd masz takie przecieki? Quote
rita60 Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Rybc!a napisał(a):Jest szansa na dom dla Berka :loveu: :multi::multi::multi:trzymam kciuki....... Quote
Valeur248 Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Rybc!a napisał(a):Jest szansa na dom dla Berka :loveu: Kciuki zaciśnięte:thumbs::multi: Quote
Rybc!a Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 Rozmawiałam z domkiem telefonicznie, Deathgs. :) Quote
deathgs Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Super dla tego maluszka :multi: chociaż on będzie wygrzewał dupkę na kanapie. Trzymamy kciuki. Ja nie zdąrzę zrobić dobrze ogłoszeń a Ania już mnie uprzedza i ma domki :eviltong: Quote
Rybc!a Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 Berek niestety nadal jest w schronisku, dziś wyszedł na spacer :) Quote
rita60 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Rybc!a napisał(a):Jest szansa na dom dla Berka :loveu: Domyslam sie,ze domek nie wypalił:shake:biegnij malenki na gore i pokazuj swoj sliczny pycholek. Quote
Valeur248 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Berek jest uroczy! W poniedziałek prawie zjadł mi rękawiczkę:evil_lol: Quote
rita60 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Malenki,sliczny prawie psi dzieciak czeka na domek......... Quote
Recommended Posts