Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 997
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam do oddania 13 tabletek Dolagisu. Tylko upewnijcie się najpierw, czy Wasz pies je toleruje. Moja sunia miała po 1 tabletce mega rozwolnienie. Wiem jednak, że to zależy od psa.

Posted

Juz nieaktualne

ODDAM (Warszawa)
CARPRODYL (Carprofen) 100 mg 14 tabletek (3 opakowania po 5, w jednym wykorzystana 1 tabletka).
Lek kupiony w październiku, termin ważności 04/2014.
Kupiony w przychodni Białobrzeska w Warszawie, przechowywałam go w temperaturze pokojowej (lekarz nie zalecał jakiegos specjalnego traktowania, np. lodowka).
Kontakt przez PW albo na zielony_listek@gazeta.pl

pozdrawiam
Julita

Posted

oddam:
- kilka saszetek Nimesil'u
- Accu-Chek Active paski do oznaczania glukozy we krwi
- Pritor 80mg
- Vivacor 6,25mg
- Diaprel MR
- Siofot 500
- Miflonide 400
- Apetizer senior
- Atarax 10mg
- Sudocrem
- Thiamazole Merek
- Pritor

kontakt na pw

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

nieaktualne

[quote name='Anja2201']oddam :
Karsivan
furosemidum
Kalipoz
trilac
Dormicum
Spironol
Nolpaza

za zwrot kosztów przesyłki .

Anju, chętnie przyjmę Spironol dla mojego Anatolka.

Edited by elinka
Posted

czy ktoś może posiada zbyteczny NIVALIN? albo zna sąsiedzkie apteki gdzie nie wszystko sprzedano? Dramatycznie potrzebuję tego dla dokończenia rozpoczetej terapii dwóch sparaliżowanych tymczasków cudnego DROPSIKA i Gucia/

Posted

Nie wiedziałam, że jest taki wątek !!!! Świetna sprawa. I ja zobaczę co mam w apteczce.
Jeżeli miałby ktoś Vetmedin lub Digoxin teva dla starszego spaniela Bonesa ze schroniska to bardzo chętnie przyjmę każdą ilość.
Musi je brać do końca życia...

Posted

Proszę o pomoc dla schroniska w Klembowie, psy umrą bez pomocy

Jeszcze raz zasady głosowania:

Uwaga zmiana: nowy punkt w reulaminie: żeby wziąść udział w ankiecie i żeby głos był ważny trzeba napisac min. 1 post na forum, najprościej w temacie poznajmy się:

http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=14611

7. piszesz na forum jeden zgodny z regulaminem KrakVet post np. w wątku "Poznajmy się" -> dział "Pomoc dla schronisk"

Instrukcja głosowania w Krakvecie:

1. wchodzisz na stronę http://www.krakvet.pl/forum
2. wciskasz link Rejestracja
3. wyskakuje opis, a Ty zaznaczasz: zgadzam się na te warunki i mam powyżej 13 lat
4. wyskakuje wniosek rejestracyjny, a Ty go wypełniasz: pole użytkownik, email, dwa razy hasło oraz wpisujesz kod z obrazka
i wciskasz"wyślij"
5. dostajesz na maila (często ląduje on w spamach), którego podałeś, wiadomość aktywacyjną i klikasz na ten przysłany link
6. logujesz się na Forum Krakvetu http://www.krakvet.pl/forum wpisując nazwę użytkownika i hasło
7. piszesz na forum jeden zgodny z regulaminem KrakVet post np. w wątku "Poznajmy się" -> dział "Pomoc dla schronisk"
8. na forum wybierasz dział "Pomoc dla schronisk"
9. dalej wybierasz „Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc - styczeń 2011”
10. wyskoczy Ci ankieta- zaznaczasz Schronisko dla bezdomnych Zwierząt w Klembowie,i klikasz pod ankietą „wyślij”.

Posted

Witam

Jeśli ma ktoś zbędne :

Benakor 5 mg lub Lotensin
Vetmedin 2,5 mg
Spironol 25 mg
Karsivan

to chętnie przyjmę dla chorego psa.
Dziękuję