Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 997
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mamy do oddania:

Metronidazol 250mg - 16 tabletek, ważne do 09.2013
Metronidazol 250mg - 20 tabletek, ważne do 12.2011
Thiocodin 15mg + 300mg - 10 tabletek, ważne do 12.2013

Encorton 10mg - 11 tabletek, ważne do 02.2012

Posted

[FONT=&quot]Witam, mój 16 letni jamniczek cierpi na chorobę Cushinga, do końca życia będzie musiał brać lek o nazwie VETORYL, niestety lek ten przestał być sprzedawany w Polsce. Może macie w domu zbędne dla Was opakowanie lub Wasi znajomi? Pomóżcie. Pozdrawiam[/FONT]

Posted

ulaga napisał(a):
[FONT=&quot]Witam, mój 16 letni jamniczek cierpi na chorobę Cushinga, do końca życia będzie musiał brać lek o nazwie VETORYL, niestety lek ten przestał być sprzedawany w Polsce. Może macie w domu zbędne dla Was opakowanie lub Wasi znajomi? Pomóżcie. Pozdrawiam[/FONT]

my mamy ten sam problem, proponuje wybrac sie do Dr Dembele on sprowadza ten lek...ale jest strasznie drogi...

• 2 weeks later...
Posted

Poszukuję informacji na temat pozyskania leku VETORYL. W kraju chyba nie jest dostępny. Czy ktoś z was wie, jak można go sprowadzić z zagranicy?

Posted

Mam zbędne takie leki:
Synergal 50 mg - 12 tabl. ; ważne do january 2012
oraz: Synergal 50 mg - 18 tabl. ; ważne do january 2013
Onsior 6 mg - 6 tabl. - ważne do 01.2013
Meloxilek 7,5 mg - 10 tabl. ; ważne do 31 X 2011

Posted

[quote name='ulaga'][FONT=&quot]Witam, mój 16 letni jamniczek cierpi na chorobę Cushinga, do końca życia będzie musiał brać lek o nazwie VETORYL, niestety lek ten przestał być sprzedawany w Polsce. Może macie w domu zbędne dla Was opakowanie lub Wasi znajomi? Pomóżcie. Pozdrawiam[/FONT]

Ta firma www.medivet.pl importuje Vetoryl i ma cały czas go w ofercie. Może przesłać do każdego weterynarza.