Mafi221 Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Mam Psa Rasy YorkShire Terrier Ma nieskończona ilosc energi:diabloti: i zastanawiam sie czy mojego psa niewyslac by na agility albo samemu go nie nauczyc ;) slyszalem ze dla malych piesków jest kategoria "mini" ale jak myslicie taki yorczek pszeskoczy te pszeszkody mini ? niestety mam psa bez rodowodu ale slyszalem ze rodowud nie jest tam najwazniejszy takie pytanko czy mozna yorka tam wysłać Jest po szkoleniu pt :multi::multi: [url=http1.1.1.4bmiimg128.imageshack.usimg1281609avtkl4.gif Quote
jmw Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 york i agility? a czemu nie! pewnie, że przeskoczy, w podforum "yorkshire terrier" masz temat "york i sporty" - tam masz więcej na ten temat. ;) Quote
saJo Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Nie "wyslac" tylko zglosic sie razem z psem. Quote
MakeBelieve Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Ja tam zamierzam trenować z moją suńka ;) Cwiczymy w domu na malych przeszkodach, ale jak skonczy rok i zrobimy przeswietlenie robimy przeszkody dla klasy Small :) Quote
sonia123 Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 w szczecinie jest dziewczyna ktora cwiczy z yorkiem, i startuja juz trez na zawodach, z tego co widze swietnie sobie radza. z prawie kazdego psa da sie cos zrobic;) Quote
Mafi221 Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Dzieki Teraz Juz Wiem Ze bende Z nim To trenowal ale narazie Tylko Sami a potem w klubie poczekam do klubu dorosnie po roczku :razz: a teraz zorganizujemy sobie jakies pszeszkody Ale Jeszcze Jedno Pytanie Hyba go moge tego narazie sam powolutku uczyc moze jakies podpowiedzi jak :lol: Quote
MakeBelieve Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Radze najpierw zrobic przeswietlenie, zeby pozniej nic sie nie stalo. Jesli masz gdzie na podworku cwiczyc, to mozesz zrobic hopki: 2 cegielki czy ile i jakis kijek. Tunel to np. jakieś rury PCV czy jak im tam to mozna zrobic, albo kupic taki dla dzieci np. Slalom to kijki powbijane, czy kijki od pastucha. Quote
dog_master Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Najpierw to ja radzę autorowi [w takiej kolejności]: a) nauczyć się ortografii b) poczytać forum, bo tego typu pytania już byyyyyyyyyyyyyyyyyyyłyyyyyyyyyyyyyy... Quote
Recommended Posts