Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam Psa Rasy YorkShire Terrier Ma nieskończona ilosc energi:diabloti: i zastanawiam sie czy mojego psa niewyslac by na agility albo samemu go nie nauczyc ;) slyszalem ze dla malych piesków jest kategoria "mini" ale jak myslicie taki yorczek pszeskoczy te pszeszkody mini ? niestety mam psa bez rodowodu ale slyszalem ze rodowud nie jest tam najwazniejszy takie pytanko czy mozna yorka tam wysłać Jest po szkoleniu pt :multi::multi:
[url=http1.1.1.4bmiimg128.imageshack.usimg1281609avtkl4.gif

Posted

york i agility? a czemu nie! pewnie, że przeskoczy, w podforum "yorkshire terrier" masz temat "york i sporty" - tam masz więcej na ten temat. ;)

Posted

Dzieki Teraz Juz Wiem Ze bende Z nim To trenowal ale narazie Tylko Sami a potem w klubie poczekam do klubu dorosnie po roczku :razz: a teraz zorganizujemy sobie jakies pszeszkody Ale Jeszcze Jedno Pytanie Hyba go moge tego narazie sam powolutku uczyc moze jakies podpowiedzi jak :lol:

Posted

Radze najpierw zrobic przeswietlenie, zeby pozniej nic sie nie stalo. Jesli masz gdzie na podworku cwiczyc, to mozesz zrobic hopki: 2 cegielki czy ile i jakis kijek. Tunel to np. jakieś rury PCV czy jak im tam to mozna zrobic, albo kupic taki dla dzieci np. Slalom to kijki powbijane, czy kijki od pastucha.