martyna. Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Czy ktos uzywal tej odzywki? Z racji, ze mam psy wystawowe potrzebuje dobrego efektu;) Poszukuje psiej odzywki z proteinami jedwabiu i jak narazie tylko na tą się natklnełam... Quote
dzasta Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Ja używam tej odzywki już prawie pół roku w połączeniu z szamponem z tej samej serii i jak dla mnie to produkt godzien polecenia. Włos jest ładny, jedwabisty w dotyku i pięknie błyszczy. Quote
Kasiko Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Dla mnie ta odżywka jest na średnim poziomie, włos jest trochę fruwający i puszysty. Na wystawę potrzebny będzie jakiś dobry antystatyk. Quote
derrick Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Kasiko napisał(a):Dla mnie ta odżywka jest na średnim poziomie, włos jest trochę fruwający i puszysty. Na wystawę potrzebny będzie jakiś dobry antystatyk. Mojemu pupilkowi pasuje. I mnie też :-) Quote
AbraCadabra Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 [quote name='martyna.']Czy ktos uzywal tej odzywki? Z racji, ze mam psy wystawowe potrzebuje dobrego efektu;) Poszukuje psiej odzywki z proteinami jedwabiu i jak narazie tylko na tą się natklnełam... Jeśli zalezy CI na dobrym efekcie wystawowym :razz: dobra rada nie ładuj w to kasy :evil_lol: Może na innych rasach sie sprawdza. Ale ja na shih nie poczułam żadnej róznicy prócz tego że włos się zrobił puszysty i "gruby" . A moge zapytać o jaki Ci konkretnie efekt chodzi :cool3: że muszą być akurat proteiny jedwabiu ;) Quote
martyna. Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 Mam lhasa apso i to dla niego chcialam jakas odzywke, ale skoro espree sie nie sprawdza to nie kupujemy :) Dziękuje za info :) Za jakiś czas mam zamiar kupić Laser Litesa :) Quote
AbraCadabra Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Martyna :razz: wysłałam Ci PW :evil_lol: Quote
Recommended Posts