Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 905
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Korciaczki']Dzięki za miłe przyjęcie (tj. priv) :loveu: :loveu: :loveu:
Pamiętamy Cię Haniu i Miśkę również :loveu: :loveu: :loveu:

No jasne, a Korcia ma galerię? :loveu::loveu::loveu:
A i zapraszamy na nasz 'nowy' blog - www.westikowa.blox.pl . Może i Wy sobie założycie? :cool3: W każdym razie polecamy ten portal.
PS: Zapraszamy do znajomych:eviltong:

Posted

Korciaczki napisał(a):
Chętnie byśmy Was skomentowały, ale nie mamy konta na bloxie.
Można o jakiś skrót wątku prosić, bo zanim przeczytamy go to ho ho...:lol:

To załóżcie :eviltong:
Poza tym można komentować bez konta, wystarczy nie podać hasła :lol:.
Skrót wątku... nie bardzo zrozumiałam... :roll:

Posted

Korcia ma galerię, ale zaniedbałyśmy ją zupełnie. Natomiast zapraszamy czasem na wątek kotki Milly która szuka domku (jesteśmy domem tymczasowym dla kotów) :p nad blogiem pomyślimy lepiej napisz jak tam się komentarze wstawia :eviltong:

Posted

border_collie&westie napisał(a):
To załóżcie :eviltong:
Poza tym można komentować bez konta, wystarczy nie podać hasła :lol:.
Skrót wątku... nie bardzo zrozumiałam... :roll:

Skrót w sensie co tam u Was się na wątku działo. Jak postępy w szkoleniu Mi? Lecimy na bloga :eviltong:

Posted

Korciaczki napisał(a):
Korcia ma galerię, ale zaniedbałyśmy ją zupełnie. Natomiast zapraszamy czasem na wątek kotki Milly która szuka domku (jesteśmy domem tymczasowym dla kotów) :p nad blogiem pomyślimy lepiej napisz jak tam się komentarze wstawia :eviltong:

Ok, do wątku wpadnę, a nie zaniedbujcie Korciastej!
Co do komentarzy - przynajmiej kiedyś tak było (nie wiem czy tak jest teraz), że tam gdzie pisało "login" wpisywało się swoją nazwę, a hasła się nie podawało :eviltong:

Posted

Korciaczki napisał(a):
Skrót w sensie co tam u Was się na wątku działo. Jak postępy w szkoleniu Mi? Lecimy na bloga :eviltong:

Za chwilkę napiszemy. Co do komentowannnia teraz musi być hasło, więc może załóżcie konto, niekoniecznie musicie zakładać bloga (choć miło by było :))

Posted

Co do tego skrótu wątku - umiemy niewiele, bo Mi może niekoniecznie jest mało pojętna, tylko ja trochę źle szkole :-o:oops: Ale umiemy coś tam, filmik na poprzedniej stronie. Mi 10 sierpnia skończyła dwa latka. Poza tym od końcówki maja ma (wreszcie ! :multi:) przyjaciela yorkowatego Spaika, z którym chodzimy na spacerki. Mi uwielbia się z nim bawić!

A jak ja się czuję - przez ten rok poznałam wiele świetnych psich osób (szczególnie borderkowych), byłam na wielu wystawach i cały czas marzę o własnym BC :loveu:

Posted

Korciaczki napisał(a):
podaj gg :razz::razz:

podałabym, gdybym miała net na moim kompie. Teraz korzystam z laptopu taty, bo na kompie moim coś się z netem popsuło, a u taty nie ma gg :angryy:

Ale tak na przyszłość - 9114493 :razz: