Czasowa Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 border_collie&westie napisał(a):kogo? :razz: photosiki :crazyeye: Quote
Shaunell Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 Jedna fotka z agility (moje metoda :loveu:): Bedę ładować (niekoniecznie wstawiać) fotki pojedynczo, bo coś imageshack świruje :razz: Quote
Shaunell Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 Czasowa napisał(a):photosiki :crazyeye: A ;) Fajnie, ale praktycznie każdy jest n na dogo :) Quote
Shaunell Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 Za chwilę nowy wpis na blogu i filmik ;) Quote
Czasowa Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Dobra, ja tego photoshopa instaluję, z/w albo papa, nie wiem jak się wyrobię :eviltong: Quote
Shaunell Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 To mnie już wnerwia :angryy: miałam super wpis na blogu i mi się usunął :angryy: Kiepski filmik: YouTube - Misia i Spike komendy Quote
Czasowa Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 jestem Myślę nad szablonem na bloga :razz: Quote
Shaunell Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 Jupi! :multi: Wpisik na blogu :razz: A i zapraszam do oglądania fot i filmu :razz: Quote
Shaunell Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 Czasowa napisał(a):jestem Myślę nad szablonem na bloga :razz: O hej! :multi: Właśnie czytam Wasz wpis, skomciujcie nas :) Quote
Korciaczki Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Wy nas pewnie nie pamiętacie, ale my Was owszem :loveu: pozdrowienia od Korci. Quote
Korciaczki Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Dzięki za miłe przyjęcie (tj. priv) :loveu: :loveu: :loveu: Pamiętamy Cię Haniu i Miśkę również :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Korciaczki Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Chętnie byśmy Was skomentowały, ale nie mamy konta na bloxie. Można o jakiś skrót wątku prosić, bo zanim przeczytamy go to ho ho...:lol: Quote
Shaunell Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 [quote name='Korciaczki']Dzięki za miłe przyjęcie (tj. priv) :loveu: :loveu: :loveu: Pamiętamy Cię Haniu i Miśkę również :loveu: :loveu: :loveu: No jasne, a Korcia ma galerię? :loveu::loveu::loveu: A i zapraszamy na nasz 'nowy' blog - www.westikowa.blox.pl . Może i Wy sobie założycie? :cool3: W każdym razie polecamy ten portal. PS: Zapraszamy do znajomych:eviltong: Quote
Shaunell Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 Korciaczki napisał(a):Chętnie byśmy Was skomentowały, ale nie mamy konta na bloxie. Można o jakiś skrót wątku prosić, bo zanim przeczytamy go to ho ho...:lol: To załóżcie :eviltong: Poza tym można komentować bez konta, wystarczy nie podać hasła :lol:. Skrót wątku... nie bardzo zrozumiałam... :roll: Quote
Korciaczki Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Korcia ma galerię, ale zaniedbałyśmy ją zupełnie. Natomiast zapraszamy czasem na wątek kotki Milly która szuka domku (jesteśmy domem tymczasowym dla kotów) :p nad blogiem pomyślimy lepiej napisz jak tam się komentarze wstawia :eviltong: Quote
Korciaczki Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 border_collie&westie napisał(a):To załóżcie :eviltong: Poza tym można komentować bez konta, wystarczy nie podać hasła :lol:. Skrót wątku... nie bardzo zrozumiałam... :roll: Skrót w sensie co tam u Was się na wątku działo. Jak postępy w szkoleniu Mi? Lecimy na bloga :eviltong: Quote
Shaunell Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 Korciaczki napisał(a):Korcia ma galerię, ale zaniedbałyśmy ją zupełnie. Natomiast zapraszamy czasem na wątek kotki Milly która szuka domku (jesteśmy domem tymczasowym dla kotów) :p nad blogiem pomyślimy lepiej napisz jak tam się komentarze wstawia :eviltong: Ok, do wątku wpadnę, a nie zaniedbujcie Korciastej! Co do komentarzy - przynajmiej kiedyś tak było (nie wiem czy tak jest teraz), że tam gdzie pisało "login" wpisywało się swoją nazwę, a hasła się nie podawało :eviltong: Quote
Shaunell Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 Korciaczki napisał(a):Skrót w sensie co tam u Was się na wątku działo. Jak postępy w szkoleniu Mi? Lecimy na bloga :eviltong: Za chwilkę napiszemy. Co do komentowannnia teraz musi być hasło, więc może załóżcie konto, niekoniecznie musicie zakładać bloga (choć miło by było :)) Quote
Shaunell Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 Co do tego skrótu wątku - umiemy niewiele, bo Mi może niekoniecznie jest mało pojętna, tylko ja trochę źle szkole :-o:oops: Ale umiemy coś tam, filmik na poprzedniej stronie. Mi 10 sierpnia skończyła dwa latka. Poza tym od końcówki maja ma (wreszcie ! :multi:) przyjaciela yorkowatego Spaika, z którym chodzimy na spacerki. Mi uwielbia się z nim bawić! A jak ja się czuję - przez ten rok poznałam wiele świetnych psich osób (szczególnie borderkowych), byłam na wielu wystawach i cały czas marzę o własnym BC :loveu: Quote
Shaunell Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 Korciaczki napisał(a):podaj gg :razz::razz: podałabym, gdybym miała net na moim kompie. Teraz korzystam z laptopu taty, bo na kompie moim coś się z netem popsuło, a u taty nie ma gg :angryy: Ale tak na przyszłość - 9114493 :razz: Quote
Shaunell Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 Nikt nie odwiedza. :mad: Nikt nie odwiedza :shake: Nikt nie odwiedza :-( Nikt nie odwiedza :angryy: Nikt nie owiedza!!! :placz::placz::placz: Quote
Jasmina* Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Hej! http://img89.imageshack.us/img89/8156/dscn53621.jpg Ale fajnie wyszedł :lol: Uroczy jest ^^ http://img16.imageshack.us/img16/4827/dscn54021.jpg I tu Miśka super :eviltong: Śliczna jest też na tej fotce z bratem; szkoda, że zdjęcie takie małe. Quote
Boness. Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 http://img16.imageshack.us/img16/4827/dscn54021.jpg Śliczne :loveu: A mogę zapytać co to za torek na zdjęciu? Dalej ten z Wrocławia? Quote
Recommended Posts