Evelynkaa Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Ty tutaj nas nie szantażuj!!! Bo my na fotki czekamy Quote
bianka19 Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 super macie tereny spacerkowe :D gratuluję 1000 posta :multi: i czekam na dalsze zdjęcia cudownej Mii :loveu: Quote
Shaunell Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 Hahaha, od razu działa :evil_lol: Mój plan :evil_lol: Niestety teraz czasu nie mam, wstawię potem albo jutro wieczorem albo w poniedziałek... Dobra, macie dwie z psiakami spotkanymi na spacerkach :cool3: A jutro wybieramy się na MP na krajówkę do Jeleniej Góry! :multi: Quote
Pieseczkowo Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 OO setereczek :) To życzę powodzenia na MP. Z jakims czworonogiem idziesz? :) Quote
Shaunell Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 Pieseczkowo napisał(a):OO setereczek :) To życzę powodzenia na MP. Z jakims czworonogiem idziesz? :) Tak, dzisiaj też tego seterka widziałyśmy :D Dzięki. Idę albo z borderem albo z Welsh Corgi Cardiganem albo shelciakiem - zależy o której będzie MP (czy mi się nie pokryje z oceną; na stronie infromacji nie ma, a na maile nie odpisują) i z którym będzie mi się najlepiej szło. Quote
wiki4 Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 To powodzenia! :D Czekam na ciąg dalszy zdjęć :cool3: Quote
bianka19 Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Życzymy powodzenia , również :D Czekamy na więcej fotek Mi :loveu: Quote
Shaunell Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 Dziękuję za życzenia, bo zdobyłam 1 lokatę w grupie młodszej! :multi: Z psem Welsh Corgi Cardigan COOL'N FOOL FOR FILOFANY Gaucho "Kulka". Bardzo dziękuję p. Ani Pol za pożyczenie jej do konkurencji MP! Jeszcze wystawiałam Cooleczkę w konkurencji "Najlepszy Pies Rankingu Wystawowego 2009 Oddziału Jeleniogórskiego" gdzie zajęła III lokatę (II V-ce Zwycięzca) oraz "Najlepszy Pies Oddziału Jeleniogórskiego Wystawy" gdzie nie zajęła żadnej lokaty. Super wystawa, ale zimno strasznie było. Jednak i tak będę ją super wspominać, miałam tam swój debiut na 'prawdziwym ringu', a w MP sędzia nie taki straszny jak o nim mówią, wręcz sympatyczny. Fotki niedługo na mojej stronce co mam w podpisie. A teraz Mi jest u fryzjerka, a fotki misiowe wstawię niestety kiedy indziej. Quote
Evelynkaa Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 No proszę gratki od Nas :multi: Ja to w ogóle nie kumam tego handlingu i w ogóle po co i na co i do czego to służy. Wiem tylko że sama bym też miała problem wystawić jakiegoś psiaka :eviltong: No to czekamy z niecierpliwością na foteczki z wystawy i oczywiście Mi Quote
.Agata. Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Gratulacje ! Ilu miałaś konkurentów w grupie ? ;) Quote
Shaunell Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 Dziękujemy :loveu: Agata_Roki napisał(a):Gratulacje ! Ilu miałaś konkurentów w grupie ? ;) No właśnie, dobre pytanie XD. Oprócz mnie byli sami debiutanci (3 osoby) i p. Leszek Siejkowski wziął mnie jako modela i im tłumaczył na mnie MP XD. I tylko mnie wpuścił do finału, bo stwierdził, że wszystkie popełniają prawie te same błędy i jakby je wpuścił i jednego postawił na wyższej lokacie od drugiego, dziecko na niższej mogłoby się poczuć pokrzywdzone. I oprócz mnie reszta dostała 3 pkt XD Także konkurencja zerowa XD Ale nie to się liczy, i tak jestem pierwsza :evil_lol: Quote
Minerva Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Gratuluje I lokaty :multi: A konkurencje fajną miałaś :D :diabloti: Quote
Shaunell Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 Dzięki :) Nom, konkurencja była boska :evil_lol: :diabloti: Coś sportowego (z kwietnia :oops:). 5/9 Quote
Shaunell Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 9/9 Jutro być może wybierzemy się towarzysko na DCDC we Wrocku, ale wciąż pod znakiem zapytania :shake: Quote
Minerva Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 http://img341.imageshack.us/img341/7522/img4948e.jpg Mamy takie samo frisbee ;) http://img193.imageshack.us/img193/6576/img4936ms.jpg Hihi, moja też za takimi talerzami uwielbia latać :D Quote
Dacote Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 http://img193.imageshack.us/img193/6576/img4936ms.jpg Ale fajne frisbee :loveu: I superowy psiak. Nie mogę się doczekać, kiedy cię w końcu poznam, musimy się umówić na jakiejś wystawie :) Wymiziaj Misię, a ja poczekam na nowe foty. Buziaki - Dac. Quote
Shaunell Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 Dziękujemy wszystkim! :) kaskaSz - Noo :loveu: Minerva, no Mi za plastikowym fri nie biega, ale za talerzykiem - owszem :evil_lol: Dac. Też mam nadzieję, że spotkamy się na jakiejś wystawie, tylko nie mam pojęcia na jakiej :shake: Do Wa-wy miałam jechać, ale chyba jednak się tam nie pojawię :-( Quote
Dacote Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 [quote name='border_collie&westie']Dziękujemy wszystkim! :) kaskaSz - Noo :loveu: Minerva, no Mi za plastikowym fri nie biega, ale za talerzykiem - owszem :evil_lol: Dac. Też mam nadzieję, że spotkamy się na jakiejś wystawie, tylko nie mam pojęcia na jakiej :shake: Do Wa-wy miałam jechać, ale chyba jednak się tam nie pojawię :-( Napisz mi, jak będziesz kiedyś w Wawie, to może się nam uda spotkać :) Quote
Shaunell Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 Pomniejszyłam dużo zaległych fotek (robić ramek mi się nie chciało), ale jest ich dość sporo, więc dodam w "albumach" (pokazy slajdów). Na zdjęciach pojawią się też psiaki, których nie znacie pod linkami do "albumów" macie troszkę o nich napisane. I Mi była jeszcze wtedy taaaka ofutrzona. PARK: http://img29.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=img5152j.jpg "PSI PIKNIK": http://img13.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=img4997x.jpg U SISSI I LILLY: http://img203.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=img5020yn.jpg WIELUŃ: http://img210.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=img5283h.jpg Tego ofutrzonego (teraz podobnie jak Miśka był u fryzjera) yorka to znacie, oczywiście to Spike. W "Psim Pikniku" (tak nazywamy spotkanie kilku psów) pojawił się jeszcze golden i młodszy york (a dokładniej yorczka). Ten golden to Pepsi (rod. ERO Euro Plus) i należy do pewnej pani, która pożyczyła go na czas pikniku mojej koleżance. Za to yorczka nie ma rodowodu, ma 5 mies. i nazywa się Mimi. Moja Mi od początku chciała się z nią bawić, ale dla Miśki zabawa do także obgryzanie się nawzajem i Mimi potraktowała to jako szczerzenie na nią ząbków, więc na początku nie potrafiły się dogadać. Potem jednak ze sobą ganiały, jak widać na niektórych fotach. A Lilli i Sissi to dwie nierodowodowe yorczyce mojej koleżanki i przy okazji sąsiadki. Sissi jest matką Lilly i ma ponad 8 lat. Troszkę przerośnięta jak na yorka. Największa pasja: łapanie żab w oczku wodnym Gośki. Niestety umie pływać tylko w sytuacjach koniecznych, a żaby łapie tylko na brzegu gdzie jest płyciutko i trzeba ją stamtąd wyciągać, bo jak nie to stoi w tej wodzie i czeka. Lilly jest córeczką Sissi i ma ok. 7 lat. Malutka, drobniutka i mimo, że jest starsza od Mi wygląda na młodszą. Lubi lizać, jest bardziej 'przytulaśna' od Sisski, ale głos ma strasznie piskliwy. Nie lubi łapać żab, ale lubi pływać. Misia chce się bawić z yorkami, ale one chyba nie umieją, więc się często ignorują. Ale ważne, że na siebie nie warczą. Nom, rozpisałam się. Pewnie nikt tego nie czytał xp. Ale oglądajcie foty! Miłego Dnia Dziecka! Quote
Minerva Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Sporo fotek :) A w tym parku to naprawdę macie super :) ( Chyba już to kiedyś mówiłam :lol: ) Quote
Shaunell Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 Dziękujemy :loveu: W niedzielę jedziemy sobie do Kalisza na wystawę ;] To znaczy tylko ja jadę, Mi zostaje w domu. W dodatku chcę Wam powiedzieć, że dziś sobie zrobiłam grzywkę :D Tyle, że fryzjerka mi miała podciąć końcówki i krótko mi obcięła włosy buuu ;(. Ale przeżyjemy. Niedługo się postaram wstawić coś nowego, ale prędzej obsypię Was fotkami dopiero w wakacje, teraz czasu jest mało, a jutro sprawdzian z przyrody... Quote
Recommended Posts