Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 905
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

border_collie&westie napisał(a):
Ej, a ktoś z odwiedzających jest lub był Młodym Prezenterem? :razz: Bo chcę niedługo zadebiutować, ale najpierw muszę się wykształcić :razz:

jeśli pytanie aktualne to ja startuję w MP ;)

Posted

Agata_Roki napisał(a):
jeśli pytanie aktualne to ja startuję w MP ;)

Hej Agata! Bardzo nam miło ;) . Ja już mailuję z byłą młodą prezenterkę, więc trochę wiem, ale Ty także możesz coś dopowiedzieć. Ja nie wiem gdzie zdebiutuję, myślę o Kielcach, ale nie wiem czy zgadza się z taty terminami co do wyjazdów :mad:. A Ty startujesz z własnym psem czy jakiegoś hodowcy? Może kiedyś się spotkamy na wystawie :p

Posted

Spike był u frzyjera. Już nie jest czarny. Cały wysrebrzał. Tylko ogon mu taki został :eviltong:. Szkoda, bo mi się bardziej podobał wtedy, no ale cóż...

Madziu jaka powaga :eviltong:

Zapomniałam pomniejszyć kilku fot, ale mi się już nie chce :angryy:
A i nie mam na razie aktualnych fot Mi i Spi'ego, bo na spacerku był jeszcze w końcówce tzw. stresu postrzyżeniowego, ale może niedługo się uda chociażby nakręcić filmik z zabawy...

Posted

Hej Agata! Bardzo nam miło ;) . Ja już mailuję z byłą młodą prezenterkę, więc trochę wiem, ale Ty także możesz coś dopowiedzieć. Ja nie wiem gdzie zdebiutuję, myślę o Kielcach, ale nie wiem czy zgadza się z taty terminami co do wyjazdów :mad:. A Ty startujesz z własnym psem czy jakiegoś hodowcy? Może kiedyś się spotkamy na wystawie :p

To pytaj a ja Ci odpowiem bo nie wiem co już wiesz :cool3:

O Kielcach sama myślałam no ale nie wiem właśnie z kim bym miała pojechać :eviltong:

Ja wystawiałam bordera,bo mój to kundel ;)

Posted

I znów nikt nas nie odwiedza :placz:

Hej! Ja Cię odwiedzam :cool3:
Misia jest śliczna :loveu:
Co do ostatniego filmiku - myślę, że przydałoby się ją więcej chwalić, bardziej entuzjastycznie. A czyje te komentarze w tle? :lol:
Pozdrawiam!

Posted

[quote name='Agata_Roki']To pytaj a ja Ci odpowiem bo nie wiem co już wiesz :cool3:

O Kielcach sama myślałam no ale nie wiem właśnie z kim bym miała pojechać :eviltong:

O, jak ja bym chciała wystawiać bordera! :loveu: W końcu to moja ukochana rasa :loveu:
Ale chyba zacznę od westa, bo hodowlę tej rasy mam najbliżej...
Moja też kundlowata.
O większość już się spytałam, ale Ciebie mogę się spytać czy mam kupić ringówkę czy pożycza się od hodowcy? A jeśli mam, to gdzie?
A i jakiego borderka wystawiałaś? :loveu:
I jeśli ja pojadę do Kielc, ty masz też :eviltong:

[quote name='Jasmina*']Hej! Ja Cię odwiedzam :cool3:
Misia jest śliczna :loveu:
Co do ostatniego filmiku - myślę, że przydałoby się ją więcej chwalić, bardziej entuzjastycznie. A czyje te komentarze w tle? :lol:
Pozdrawiam!

Ok i tak jestem słaba w szkoleniu... :roll:
A co do komentarzy - chętnie je bym usunęła, ale mi Maker nie chce odczytywać filmów :roll:. Mówiła je koleżanka Magdy i oczywiście to istne głupoty...

[quote name='bianka19']Heej wam :multi:

Jak słodki Spike , a jakie ma słodkie oczka :loveu::loveu:
http://img143.imageshack.us/img143/6388/dscn5339.jpg

A Mi śliczna i mądra :loveu::loveu::loveu:

Wielkie dzięki :loveu:
Czyli jednak żyjecie :eviltong:

Posted

Agata_Roki napisał(a):
To pytaj a ja Ci odpowiem bo nie wiem co już wiesz :cool3:

A i w jakiej grupie wiekowej startujesz? :cool3:

Posted

A i w jakiej grupie wiekowej startujesz? :cool3:

Ja w starszej :eviltong: Ringówkę dostajesz przeważnie od hodowcy - kwestia ustalenia z nim tego ale nie powinno być problemów :eviltong:

Ja sobie Kielce odpuszczę bo jadę w inną stronę na zawody i konkurencja na międzynarodówce będzie dla mnie za mocna :diabloti:

A wystawiałam Alice z NNL :cool3:

Posted

Agata_Roki napisał(a):
Ja w starszej :eviltong: Ringówkę dostajesz przeważnie od hodowcy - kwestia ustalenia z nim tego ale nie powinno być problemów :eviltong:

Ja sobie Kielce odpuszczę bo jadę w inną stronę na zawody i konkurencja na międzynarodówce będzie dla mnie za mocna :diabloti:

A wystawiałam Alice z NNL :cool3:

A ja będę w młodszej :eviltong::lol:
Ja też nie wiem czy będę w Kielcach i czy (jeśli będę) nie będę miała za mocnej konkurencji, ale nie mogę znaleźć jakiejś dobrej krajowej z konkursem... :roll:

Posted

To poczekaj do sezonu 2010 ;)

Spotykaj się z psem,którego będziesz chciała wystawić.Żeby się poznał itp. ja Alice poznałam od razu na wystawie i była trochę 'zmulona' bo nie wykazywała jakiegoś większego entuzjazmu do mnie ino zjadła całą pakę smaczków bo na mnie inaczej skakała i nie miałam możliwości poćwiczyć z nią poza ringiem jak ok.30 minut :cool3:

Ale i tak nieźle było i się spisała świetnie ;)

Posted

Nie chce mi się wstawiać aktualnych, ale mogę wstawić sprzed niecałego roku :eviltong: Wiem, że stare, ale fajne są :lol:

16 grudnia 2008; spacer; Misia

Skopiowane z bloga :lol: