Czasowa Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Boness. napisał(a):Jakie fajne urodzinki miała Mi :cool3: Jakie fajne urodzinki miała " Mała Mi" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
kaskaSz Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 O kurcze, chyba się popili tym szampanem, ale Misia ma mocniejszą głowę. :lol::evil_lol: http://img197.imageshack.us/img197/1029/dscn4848.jpg Quote
Shaunell Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 [quote name='kaskaSz']O kurcze, chyba się popili tym szampanem, ale Misia ma mocniejszą głowę. :lol::evil_lol: http://img197.imageshack.us/img197/1029/dscn4848.jpg :evil_lol: Jedna foteczka ze spacerku w parku, reszta po moim powrocie :shake: Quote
Berneska Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 widzę nowy kolega :lol: szkoda tylko że nie może się ruszyć :evil_lol: czekamy na więcej! :razz: Quote
ewelinka_m Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 [quote name='kaskaSz']O kurcze, chyba się popili tym szampanem, ale Misia ma mocniejszą głowę. :lol::evil_lol: http://img197.imageshack.us/img197/1029/dscn4848.jpg w końcu starsza..może ma większą wprawę :diabloti: jak można w ogóle upijać nieletnich :eviltong: o a co to za psi pomnik? Quote
Czasowa Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 ewelinka_m napisał(a):w końcu starsza..może ma większą wprawę :diabloti: jak można w ogóle upijać nieletnich :eviltong: o a co to za psi pomnik? Przecież 14 (pierwszy psi rok) + 7 ( drugi psi rok, potem same 5) =21 Czyli Misia już pełnoletnia. Ale jak można upić takie porządne "psy".:cool3: Quote
ewelinka_m Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Czasowa napisał(a):Przecież 14 (pierwszy psi rok) + 7 ( drugi psi rok, potem same 5) =21 Czyli Misia już pełnoletnia. Ale jak można upić takie porządne "psy".:cool3: ale ja mówie o Spikim :eviltong: Quote
Czasowa Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 ewelinka_m napisał(a):ale ja mówie o Spikim :eviltong: A no fakt. Hania, ja dzwonię na policję, że ty upiłaś stworzenie, które nawet 14 lat nie ma :diabloti::mad::evil_lol: Quote
bianka19 Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Heej ;) Fotki Mi z urodzin są śliczne :loveu: Super ten torcik i ten "szampan" też :evil_lol: Quote
Shel Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 http://img24.imageshack.us/img24/466/dscn4945h.jpg Świetne foto :D Quote
Cavalierkaa Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Heyo. My sie witamy po raz 1. Haii :diabloti: Ślicznego masz Westika :loveu::loveu::loveu: Quote
Shaunell Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 Kinia napisał(a):Cześć! Co tam? Nic nowego ;) Wczoraj wróciłam, chciałam dać dzisiaj fotki, ale nie wiem czy mi się uda :shake: Quote
bianka19 Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 border_collie&westie napisał(a):Nic nowego ;) Wczoraj wróciłam, chciałam dać dzisiaj fotki, ale nie wiem czy mi się uda :shake: Uda Ci się napewno ;) A , jak ne to chociaż filmik prosimy :loveu: Cześć! :bye: Quote
Czasowa Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 bianka19 napisał(a):Uda Ci się napewno ;) A , jak ne to chociaż filmik prosimy :loveu: Cześć! :bye: No, my jak się przepogodzi nagramy filmik z posłuszeństwa ;-) Quote
Shaunell Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 Czasowa, czekam na filmik i dodaj do niego frisbee :razz: Bianka, fotki będą jutro, ale filmik chyba też, bo akurat dzisiaj nagrywałam :eviltong::p Quote
Czasowa Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 border_collie&westie napisał(a):Czasowa, czekam na filmik i dodaj do niego frisbee :razz: Bianka, fotki będą jutro, ale filmik chyba też, bo akurat dzisiaj nagrywałam :eviltong::p Z frisbee mamy przerwę, bo uczxymy się przynoszenia, a nie uciekania z Nim. A jeszcze do filmiku trzymaj zostało, i nagramy zaraz. :eviltong: Quote
Shaunell Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 [quote name='Czasowa']Z frisbee mamy przerwę, bo uczxymy się przynoszenia, a nie uciekania z Nim. A jeszcze do filmiku trzymaj zostało, i nagramy zaraz. :eviltong: A nie łatwiej Wam powiedzieć, że nie umiecie frissbować? :diabloti::eviltong::lol: W takim razie o fotki proszę z dyskiem w buzi, bo inaczej nie uwierzę. Co do misiowego frissbowania - powiem tak, że wczoraj po wielu dniach wyciągnęłam dysk, rzuciłam krzywego rollera, ona podbiegła, złapała i puściła. Potem jej włożyłam do buzi, żeby się przeciągać, a ona zaniosła frisbee dalej, potem puściła i już więcej nie chciała się bawić :shake: Próbowałam też dawać jej frisbee w czasie przeciągania kiełbaskami, ale ona i tak nie zwracała uwagi. Zamówię jej gumowe frissbiątko, a jeśli nie polubi to trudno, nie mam frissbowego psa :-(. Będę znów musiała trenować rzuty bez psa. A w ogóle nawet w agility tylko tunel lubi :-( A teraz foteczki! Niewyraźna, ale i tak najlepsza fotka Spika w ruchu (jest za szybki :shake:) Quote
Shaunell Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 YouTube - Komendy Misi Więcej co do filmu na www.westikowa.blox.pl ;) Quote
Czasowa Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Przecież Ci mówiłam, że On frisbee złapie, i puści, albo złapie, i ucieknie z Nim, tyłem do mnie. :roll: Dobra, frisbowanie to nie jest. Ja czekam jeszcze na foty Jabłowa :p Quote
Shaunell Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 Czasowa napisał(a): Ja czekam jeszcze na foty Jabłowa :p Ahh, a mi się nie chceeeeee :eviltong: Quote
bianka19 Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Cześć ;) To zdjęcie jest boskie :loveu: http://img190.imageshack.us/img190/2842/dscn4951.jpg A filmik świetny :loveu: :multi: Czasowa zaraz lecę do was filmik obejrzeć :evil_lol: Quote
Cavy Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Hej. :hand: Na każdym filmiku te same komendy, mogłabyś ja czegoś nowego w końcu nauczyć :eviltong: I obcięłabym jej ta sierść, bo strasznie zarośnięta jest i przyznam, że aż jej brzydko, ale to nie mój pies i nie moja sprawa. :evil_lol: Wygląda po prostu taka zaniedbana. Quote
Recommended Posts