Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tutaj razem jedzą (babcia wepchała Miśce na podłodze ten makaron, chociaż już psinka jadła śniadanie:mad:):

Łakomczuchy domagają się jedzenia przy stole w czasie obiadu (ach, Wy tylko 'żebrzecie'!):

"A my tylko jeść chcieliśmy... My niewinni"... :diabloti:

I na swoich posłankach (całe szczęście, że na swoich, bo zdarza się, że Bobik wejdzie na kocyk Misi, a Misia pójdzie do sypialni babci na łóżko:diabloti:):

A tutaj ja razem z Misią na kanapie w Jabłowie (kocham Cię, Munia! :loveu:):

• Replies 905
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

My z Misią byłyśmy na spacerze w Andrzejówce. Rodzinka zjeżdżała na nartach, a ja zgodziłam się z Misią spacerować (supcio, bo tam było więcej śniegu).

C.D.N. fot wkrótce

A mój tata jest trochę dziwny i ma zwariowane (i czasami ryzykowne :/) pomysły. Miśkę pod kurtkę wziął potem i nan nartach z nią zjechał. Wiem, że to takie bez sensu 'uczłowieczenie', ale Misi się sposobało xD

Posted

Czemu nikt fotek nie ogląda??

A no fakt, nie ma jakich. Wszystkie stare. Więc niedługo wstawię.

Ciągle przekładam i przekładam, a prawda jest taka, że mi się nie chce :diabloti: :eviltong: :siara:

Posted

O jeju, ale Wy marudzicie. :crazyeye:

Nie chce mi się nowych wstawiać, więc dam dawne, jesienne z naszej wędrówki 4 października.

Teraz z 25 października.

No cóż, wystarczy starych fot, więc w następnej kolejce czekają nowe. Kiedy je wstawię? Tego nie wiadomo :roll:...