Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='slawi']pilnowałam:evil_lol: bo plecak duży miałaś;)
Karola zrobiła mi super niespodziankę :multi:( chyba ją jakość moich zdjęć denerwuje :eviltong:)
Moje psiaki dostały od cioteczki Karoliny super smaczki i zostały obfocone:lol:
wy się dopiero umawiacie a my już dogomaniackie spotkanie miałyśmy:lol:

Noo, ja specjanie taki duży plecak wzięłam z nadzieją że uda mi się w niego coś zapakować hihi :lol:
Jakość mnie absolutnie nie denerwuje, co najwyżej ilość, bo zdjęcia powinny być wstawiane o wiele częściej! :loveu:
Dokładnie, my już po spotkaniu :multi: Teraz oby do następnego, kiedyś ;)

[quote name='Gucci13']czekamy na reszte zdjęć:loveu:
[quote name='kiniaaa']Ale super spotkanko no to ja czekam na więcej zdjęć maluszków :loveu:

Więcej zdjęć w odpowiedniej galerii już ;)

[quote name='agamewa']No proszę:)ale miałyście fajnie.

Nooo :multi:

[quote name='Princess_York']Hej Karola .
Super takie spotkanko :loveu: Kiedy u mnie będziesz ? :evil_lol:

A kiedy chcesz żebym przyjechała? :evil_lol:

[quote name='Nati28']Hej Karola, fajnie ze spotkalas sie z Iwona i maluchami zdjecia sliczne, no ale to oczywiste bo sa Twojego autorstwa ;)

Zdjęcia mogłyby być lepsze... :oops:

[quote name='agamewa']Hej A ja na początku uwierzyłam że to maluch Karoli...heh..Karola a tak serio pasowałby do Ciebie taki maluszek:cool3:

:loveu:

[quote name='Gucci13']a mi się dalej wydaje że Karolina bierze któregoś malca:loveu:

[quote name='agamewa']A wiesz co Hania..że też mi coś tam świta....Karola pewnie pojechała zobaczyć malucha i wybrać..Karola przyznaj się;)są 2 wyjścia:dziewczyny miały okazję to się spotkały,ewentualnie druga opcja to że pojechała zobaczyć maluchy bo chce sobie wybrać któregoś z nich...?hmmm..zagadka.

[quote name='*Jot*']No super by było :lol:
Cześć Karolinko

[quote name='chrupcia']Cześć Karolina
hehe, ale Cię dziewczyny podejrzewają

:lol:
Oj dziewczyny dziewczyny... gdybym mogła... ale niestety, jeszcze nie ten czas na malucha ;) Chociaż, gdybym dostała pozwolenie, to pewnie ustawiłabym się w kolejkę do Iwonki po Kasię...

Gdybym miała wziąć malucha, to już pewnie wróciłabym z jakimś do domu, bo one są już w takim wieku, że można by je było ze sobą zabrać. Ale jak widać, wróciłam sama ;) Tak więc było to jednorazowe spotkanie. Chociaż mam nadzieję że nie ostatnie, i że kiedyś jeszcze się spotkamy, ale pewnie już bez maluchów, chyba że Iwonka zdecyduje się je wszystkie u siebie zostawić :lol:

Tak więc, przykro mi, ale nadal jesteśmy w składzie 1pies+1człowiek :)

Posted

Myślę ,że moja Kasia miałaby u Ciebie najlepszy domek na świecie, no ale rzeczywiście jeszcze nie pora na drugiego psiaka :)
zapraszam na cd zdjęć :)

Posted

[quote name='slawi']Myślę ,że moja Kasia miałaby u Ciebie najlepszy domek na świecie, no ale rzeczywiście jeszcze nie pora na drugiego psiaka :)
zapraszam na cd zdjęć :)

:oops:
Już lecę :multi:

A my z Lakim uczymy się teraz wrzucać korek od butelki do miski, no i wchodzić obiema łapkami do tej samej miski :lol: Jeszcze nie zawsze mu wychodzi, ale się chłopak stara, więc jesteśmy na dobrej drodze :loveu:

http://www.youtube.com/watch?v=b5_qOWyTKc0

Posted

tigrunia napisał(a):
Cze Karolina :multi:
Ojj jak ja się u was rzadko odzywam :shake: :oops:
Ale zaglądam! Często :evil_lol:

Be po prostu małomówna jesteś :razz:

Karola filmik świetny.Widzę,że muszę jak najszybciej moich nieuków Ci podrzucić.Kiedy masz ferie ? :diabloti:

Posted

[quote name='westie_justa']nieźle Wam idzie:D gratuluję!!

Dzięki :)

[quote name='Yourii']Witamy i o zdrowie pytamy? :)

pozdrawiam i zapraszam do siebie

Byliśmy :cool3:

[quote name='*kleo*']Super filmik, Lucky chyba jest największym sztuczkowym znawcą z dogomaniackich yorków :p

Nieee, bywali tu lepsi i mądrzejsi ;) Lucky ma ogromną motywację do pracy, jest gotowy w każdej chwili na naukę, ale niestety tylko w domu. Na dworze różnie z tym bywa, zależy od stopnia rozproszenia ;)

[quote name='agamewa']Mały artysta:loveu:

[quote name='karkakarka']jo
ale on mądry jest i pojętny :smile: super!

Dzięki :)

[quote name='tigrunia']Cze Karolina :multi:
Ojj jak ja się u was rzadko odzywam :shake: :oops:
Ale zaglądam! Często :evil_lol:
[quote name='*Jot*']Be po prostu małomówna jesteś :razz:
[quote name='tigrunia']Noo.. masz rację Jola :-P Chociaż to też od nastroju zależy.. :roll:

Dobrze że chociaż Be zaglądasz :cool3: Ale nie, tak na poważnie, to rozumiem, i się nie gniewam ;)

[quote name='*Jot*']
Karola filmik świetny.Widzę,że muszę jak najszybciej moich nieuków Ci podrzucić.Kiedy masz ferie ? :diabloti:

Ferie zaczynam od przyszłego tygodnia :grins: Tak więc czekam na Was, adres chyba masz :cool3: Tylko zastanów się czy na pewno tego chcesz bo: patrz niżej :lol:

A tu cała prawda o moim psie - leży biedak całymi dniami pod drzwiami i się nudzi :crazyeye: :lol:

Posted

Aga - dzięki :)
Marzka - zapisane w kolejce jesteście od dawna :)

Cześć dziewczyny :multi:
My właśnie wróciliśmy z spacerku - wyszło u nas słońce, więc poszliśmy na łąki. Muszę sobie kupić kalosze, bo adidasy to nie jest to w czym wygodnie i bezpiecznie chodzi się po podmokłych terenach :evil_lol: Wzięłam nawet ze sobą aparat, więc mam zdjęcia :multi:
Idę teraz zrobię sobie herbatkę, w międzyczasie sprzątnę co nieco w pokoju, i zajrzę znowu wstawić zdjęcia.

Posted

Bardzo się cieszę, że kolejke mam zarezerwowaną ;) Mam tylko nadzieje, że nie gdzieś na szarym końcu ;)
Czekam baaardzo niecierpliwie na fotki ze spaceru ;)

Karola pisałaś u Be, że to cholerstwo (adbolocker) wyłączę ikoną. A co jak tej ikony tam ani w żadnym innym miejscu nie ma ???
Ja nawet nie włączałam nic takiego i M też twierdzi, że nie. Może w Avaście coś takiego jest domyślnie ustawione ? Tylko najdziwniejsze, że niby mam blokowanie reklam włączone a reklamy skaczą mi jak oszalałe :angryy:

Posted

No pewnie że nie na końcu ;) Na samym początku ;)

Marzka, weź zobacz w pasku narzędzi tym na górze w przeglądarce kliknij: Narzędzia i dalej rób tak jak tu na tym moim screenie: http://i52.tinypic.com/2gv37n4.jpg
Może program zainstalowany masz, ale tą ikonkę wyłączoną. Na razie spróbuj zrobić tak jak ci podałam, tzn weź narzędzia --> dodatki i zobacz czy tam masz ten adblocker w tych dodatkach. Powinien być.
Wydaje mi się że avast nie ma tu nic do rzeczy, ja też mam avasta, ale adblocker to zupełnie co innego.

I pomyśleć że te zdjęcia zostały zrobione w połowie stycznia :p

Nie wiem co on tu wyprawiał :evil_lol:

Zmokły kujciak :lol:

Zdjęcie niewyraźne, ale robiłam szybko, i pod wrażeniem, bo Lucky zawsze bał się wody, brzydził się nią, a tu proszę, nawet udało mu się wejść do kałuży :crazyeye: (:multi:)
Chociaż ta tylna łapka i tak jest w górze hihi

Zarósł mi chłopak prawda? Ale i tak słodziak z niego straszny :loveu:

Posted

Kasiu - Lucky wrócił taki brudny do domu, że szok... Podwozie całe czarne, łapy to samo... I od razu pod umywalkę poszedł ;)
Kinga - Ty nic nie mów o ochłodzeniu :eviltong: Ciepło ma być!

Lecimy dalej

Uwielbiam jego kolorki :)