Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej : ]

Bardzo fajną masz fryzurę! I oczy powalające :loveu: :mdleje:
Koszula też świetna! :loveu:

Zdjęcia kwiatkowe, melczykowe bardzo fajne, szkoda, że Luckiego tak mało, ale nie narzekam już bo będzie, że tylko po to tutaj przychodzę :diabloti:

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fryzurka fajna, ale ja grzywki nie widzę. Pisałam ostatnio, ale się chyba nie dodało:diabloti: Lakuś na takiego większego, grubszego psiaka na tych fotkach wygląda, o wiele, wiele bardziej tak mi się podoba.

No i nie bądź sknera tylko jak masz fotki to dawaj wszytsko! :diabloti:

Posted

Izuuus napisał(a):

No i nie bądź sknera tylko jak masz fotki to dawaj wszytsko! :diabloti:

Podpisuję się pod tym. :D :D :D

Cześć Karola :multi:

Posted

No Karola, w końcu się pokazałaś jak należy :multi:

Fotki fajne, i mleczyki, i robale, i rzeczka, i 'zwaflowany' spacerowo Lucky :) Też bym chciała robić ładne fotki, ale nie mam cierpliwości żeby mój sprzęt rozpracować :eviltong:

Posted

[quote name='megi82']uff...nadrobiłam wszystko
u ciebie pogoda była-super...u mnie ciagle zimno i często pada....wymiekkaaaaaaaaaamy z dziewczynami
wszystkie fotki cudne,tyle ich było,że nie wiem którą zacytować

No, było u nas super, ale w końcu i do nas doszły te deszcze, i już nie jest tak fajnie :-(

[quote name='Infortune.']Hej : ]

Bardzo fajną masz fryzurę! I oczy powalające :loveu: :mdleje:
Koszula też świetna! :loveu:

Zdjęcia kwiatkowe, melczykowe bardzo fajne, szkoda, że Luckiego tak mało, ale nie narzekam już bo będzie, że tylko po to tutaj przychodzę

Ale komplementów mi zaserwowałaś :oops::oops::oops:
Co do zdjęć L. --> patrz niżej :cool3:

[quote name='agamewa']Hej,przyszliśmy obejrzeć Waszą galeriębardzo tu miło i ślicznie zdjęcia.....przepiękne!super
Wpadnijcie do nas
Mizianki dla Luckiego

Witamy u nas :) I zapraszamy częściej ;)

[quote name='Izuuus']Fryzurka fajna, ale ja grzywki nie widzę. Pisałam ostatnio, ale się chyba nie dodało Lakuś na takiego większego, grubszego psiaka na tych fotkach wygląda, o wiele, wiele bardziej tak mi się podoba.

No i nie bądź sknera tylko jak masz fotki to dawaj wszytsko!

Grubszego mówisz? :hmmmm: Może to takie zdjęcia wyszły, albo to dlatego że ostatnio trochę klata mu się rozrosła :lol:

[quote name='jot11']Podpisuję się pod tym. :D

Cześć Karola :multi:

Cześć Jolu :)

[quote name='Connected']http://i736.photobucket.com/albums/xx1/K-arolina/Lucky/DSC_1755.jpg te mi się najbardziej podoba , ale ciężko było podjąć decyzję
u nas jak wczoraj o 20 zaczęło padać , tak do teraz leje..

U nas na razie spokój, nie pada, ale niebo zachmurzone jest...

[quote name='*kleo*']No Karola, w końcu się pokazałaś jak należy :multi:

Fotki fajne, i mleczyki, i robale, i rzeczka, i 'zwaflowany' spacerowo Lucky :) Też bym chciała robić ładne fotki, ale nie mam cierpliwości żeby mój sprzęt rozpracować :eviltong:

Dziękujemy dziękujemy :loveu:
Czego chcesz, przecież ty robisz ładne zdjęcia :razz:

[quote name='chrupcia']U mnie wczoraj cały dzień padało... :( kilka miast w moim województwie podtopiło..

Cześć Karolina!:)

Dobrze że ja nie mieszkam w tym zagrożonym powodziami terenie :shake:
Cześć Kasiu :)

Na razie tyle, bo lecę na tenisa. Jak wrócę to jeszcze coś dodam ;)

Posted

Jestem tak szybciutko.

Kasiu, mamy dwie obróżki które używamy (różową lupine i zieloną red dingo). Mamy jeszcze dwie obroże kupione w biedronce na spróbowanie, ale okazały się być za duże, więc leżą w szufladzie ;) No i jeszcze jedną łańcuszkową zrobioną przeze mnie :) A z szelek to mamy jedne, z rogza :)

U nas dosyć ładna pogoda, słońce świeci, na ulicach jedynie kilka kałuż, a pomyśleć że gdzieś tam w Polsce dzieją się takie rzeczy :shake: Właśnie czytałam przed chwilą wątki schronisk... masakra... akurat teraz w Krk jest ewakuacja... 700 psów... :-(

Na poprawę humoru mam słoneczne zdjęcia:

Trochę statyki ;)

I prawie jak waruj-zostań ;)

Posted

Czesc Karolina:) ale u Ciebie słonecznie...:) u mnie jest okropna pogoda.. cały czas pada, a w około miasta powodzie... do tego w ucho mnie boli i nie wiem czy nie mam zapalenia..:(