Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeny, dziewczyny, dzięki wielkie za życzenia :calus::Rose:

Niestety nie mam nowych zdjęć Lakusiowych, postaram się zrobić jakieś w najbliższym czasie :)

Agata - no oczywiście że musimy się spotkać niedługo ;)
Na soczek :multi: I na kebaba :multi: :diabloti:

Posted

Karolinka ,widzę ,że miałaś wczoraj urodzinki ,a mnie u Ciebie nie było :oops:
Tak więc spóźnione ,ale szczere :oops::loveu:

WSZYSTKIEGO NAJ , NAJ ,NAJ :loveu::loveu::loveu:100 lat życia i radości,
200 picia i miłości,
300 wszelkiej pomyślności,
a 400 mocnych kości,
Kilka lat tylko trwa młodość,
więc szalej i młodością się nalej!

Posted

ajajajajaaj my też spóźnione:( ostanio wszędzie i wsztskie urodziny omijamy;( normlanie chyba muszę iśc do lekarza i zacząć brać coś na pamięć:(

w każdym bądź razie, najlepszego!:) z całego serca!:)

Posted

[quote name='Borówka16']Karolinka ,widzę ,że miałaś wczoraj urodzinki ,a mnie u Ciebie nie było :oops:
Tak więc spóźnione ,ale szczere :oops::loveu:

WSZYSTKIEGO NAJ , NAJ ,NAJ :loveu::loveu::loveu:100 lat życia i radości,
200 picia i miłości,
300 wszelkiej pomyślności,
a 400 mocnych kości,
Kilka lat tylko trwa młodość,
więc szalej i młodością się nalej!

[quote name='*kleo*']Nie było mnie wczoraj, więc składam dziś jak najlepsze życzenia, 100 lat Karola!!!

[quote name='Princess_York']Ja też składam spóźnione żyyczkonka :) . Wszystkiego najleeepszego :loveu:

[quote name='karkakarka']Spóźnione ale szczere - wszystkiego najlepszego!!!!

[quote name='mTa']ajajajajaaj my też spóźnione:( ostanio wszędzie i wsztskie urodziny omijamy;( normlanie chyba muszę iśc do lekarza i zacząć brać coś na pamięć:(

w każdym bądź razie, najlepszego!:) z całego serca!:)

Dzięki dziewczyny :Rose:

[quote name='Borówka16']A ja dziś wpadam się przywitać ;)
Cze Karolinka :multi: :loveu:

Cześć Olu :)

Melduję że żyjemy i mamy się dobrze. Przyszły nam nowe dyski i próbujemy na nowo uczyć się frizbować :) Zdjęć nowych nie mam, jedynie jakieś ostatki wygrzebane z dna szuflady z początku wakacji ;)

Posted

[quote name='*kleo*']http://i736.photobucket.com/albums/xx1/K-arolina/Lucky/DSC_1997-1.jpg?t=1282549388 świetna fotka, ciągle staram się dziewuchom zrobić takie zbliżenie na twarz, ale mój aparat chyba jest jeszcze za cienki na takie rzeczy. Albo ja nie umiem...
A jaki masz Klaudia aparat ?
Bo ja mam Sony Cybershot (7.2 mega pixels) i też mi się wydawało ,że on nic porządnego nie zrobi ,a jednak jak mi znajoma co się fotografią interesowała podregulowała to zrobiłam całkiem dobrą (jak na mnie ;) ) sejsję zbliżeniową Lucky'ego.
Ta sesja jest u mnie w galerii , to teraz nowe foto ;)

Posted

Oj przestańcie... :) To i tak marne resztki, bo nowych zdjęć nie miałam kiedy robić, i te wygrzebałam, musiałam je ratować programem bo strasznie prześwietlone były i przez to kolory takie dziwne na nich są ;)
[quote name='mTa']
o frizbujecie super!moje się piczki boją dysków;(

Staramy się... różnie nam to wychodzi, ogólnie jak w domu tylko wyciągnę dyski to Lucky nakręca się jak głupi, a na dworze to różnie bywa ;) Jak jest dużo rozproszeń to koniec 'dyskowania', ale jak jest cichutko i spokojniutko to pies pięknie skupiony jest na frisbee :loveu: Z resztą te frisbee co mieliśmy wcześniej to było za wielkie, a te co zamówiłam teraz jest idealne :)

http://img90.imageshack.us/img90/6535/dsc2081.jpg

różnica jest prawda? :)

Poza tym zrobiło mi się noś na oku, tzn. przy rzęsach/powiece, po wewnętrznej jej części, a boli jak .... jak wiecie co :angryy: Mama /jako że się na tym trochę zna/ mówi że to nic groźnego i że minie... :roll:

No i wiecie że już koniec wakacji zaraz? Jeszcze tylko tydzień :mdleje: Tydzień, który mam wypełniony po brzegi...
- jutro jadę do fotografa na sesję...
- w środę mam spotkanie klasowe
- w czwartek jadę z kol. do miasta, może Lakiego uda mi się przemycić jak go do busa wpuszczą :eviltong:
- piątek i sobota - największa atrakcja - zakupy przed-szkolne :roll: /nie mam jeszcze żadnych książek, ubrań ani butów :lol: jedynie plecak leci do mnie pocztą/
- w niedzielę idziemy z Lakim na wiejskie potańcówki :grins:

I koniec wakacji... :placz:

Aaaa... i dzisiaj miałam okazję aby sprzedać psa :multi: Ale z niej nie skorzystałam, i teraz tak siedzę i myślę co ja najlepszego zrobiłam że odmówiłam :evil_lol:

Posted

hej:) fajnie że Lucky się tak nakręca bo mój to nawet klikera się boi :lol: agility też ćwiczycie?:cool3:

widzę, że nie tylko ja nie mam rzeczy do szkoły, nawet plecaka:cool1:

Posted

spóźnione życzonka:p

hej Karola :smile: wspolczuje Ci tego konca wakacji, ja jeszcze miesiac ponad :evil_lol:

Nati niedobra kobieto! Przypomniało mi się przez ciebie że muszę jeszcze posprzątać biurko i jechać po 3 książki:mad: