supergoga Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 MUFKA – to małe, istne cudo. Wygląda jak miks cairn teriera – tylko jej włos jest bardziej miękki w dotyku. Taka ciepła, miła mufka. Ma około roku – trafiła pod naszą opiekę i do przytuliskowej klatki niedawno, razem z Mrówą, Moną i psiakiem o imieniu Rico. Przemiła jest Mufka, przytula się ufnie do człowieka, jest zawsze pierwsza do głaskania. Jakby prosiła – zobacz mnie, wybierz mnie. Martwię się, że w warunkach przytuliska jej śliczna włosowa okrywa niebawem straci taki piękny wygląd. Mufka bardzo potrzebuje domu – na zawsze, na całe Mufkowe życie. A co za to da Mufka – to co ma najcenniejsze – psią wierność. To niebagatelna zapłata – to najwspanialsza sprawa – wierność psa. Machanie jego ogona i jego obecność przy nas, nieważne jacy jesteśmy: bogaci czy biedni, ładni czy brzydcy, dobrzy czy źli. One tak nas kochają. Mufka też taka będzie, to widać po tym jak się garnie do ludzkich rąk. Mufcia ma książeczkę zdrowia, komplet szczepień. Przed wydaniem do domu zostanie wysterylizowana. I cała czwórka Quote
supergoga Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Dobrej nocy Mufciu - jakoś nikt do ciebie nawet nie zajrzał :-( Quote
iwonamaj Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Mufka ma wyjątkowe spojrzenie, takie mądre i smutne... Quote
supergoga Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Ona taka jakby zrezygnowana jest. Sporo czasu cała czwórka biegała razem bez opieki i domu. Ciekawa jestem ich historii. Jak się spotkały? Teraz najpilniejsze są domy - to młodziutkie psiaki i takie małe. Quote
supergoga Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 Czy ktoś pomoże znaleźć dom dla Mufki, małej suni o smutnych oczach. Quote
iwonamaj Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Piękne te psiaczki, cała czwórka...:-( Quote
monika55 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Sliczna ta czworeczka. Zrobic choc Alegratke? Allegro nie umiem. Quote
agusiazet Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Supergoga, znowu odkryłaś przed nami prawdziwą piękność!!! Quote
iwonamaj Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Hmmm, 2 dni nikt nie zajrzał do Mufeczki....:-( Quote
supergoga Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 U suni cisza. Tak piekna jest - w realu o wiele piękniejsza jeszcze - a nikt nie pyta. Quote
snuszak Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 bardzo ładna ta sunia, oczywiscie bede miec ja na uwadze :p oby szybko trafila do domku! Quote
agusiazet Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Supergoga, czy interesuje Was DT dla Mufki? Quote
agusiazet Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Supergoga, mogłabym wziąć Mufkę na DT po 15 lutego! Nie mam tylko dowozu, ale mogę się do transportu dołożyć! czy Was to interesuje, czy mam szukać innego kandydata na DT???? Quote
agusiazet Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Dobra, to szukam innej suni, a Mufka marsz do domu!!! Quote
supergoga Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 Dzięki wielkie za oferowany tymczas dla suni. Własnie dzisiaj napiusała do nas Beata, która z nami współpracuje - że może jeśli nie na dom stały, to miałaby tymczas dla Mufci. W naszych rejonach, czyli myślę, że nie ma sensu wieźć ją daleko. A tym samym jest szansa na tymczas dla jeszcze jednej suni - może np. z Zamojskiego schronu lub innego gdzie maleństwa pilnie szukają pomocy. Jeszcze raz dzięki - na Ciebie Agusiazet - zawsze można liczyć.:calus: Quote
katik Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Sliczna ta Mufka, oby znalazła fajny dom. Quote
snuszak Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 w takim razie mufka idzie do domku grzecznie do DS najlepiej :p Quote
Recommended Posts