Jump to content
Dogomania

Starszy psiak, z ciepłego domu do zimnego boksu ! MA DOM !!!

Recommended Posts

• Replies 487
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

funia napisał(a):
Aha ,mam pytanie czy Dubi vel .Maniek ma ten nawyk nadal ze na spacerze podsikuje wszystko co 2 sekundy??:razz:

może nie co do 2 sekundy... ma po prostu 40 - 50 stałych miejsc, które zaznacza, że należą do niego ;)
a mam pytanie - czy komukolwiek udało się go namówić do jedzenia suchego?wypróbowaliśmy wszystkie (sensowne) marki ale nie znalazł nic dla siebie. wybrzydza i nie chce jeść nic innego poza kilkoma (najlepszymi:cool3:) puszkami i raz na jakiś czas da się skusić na gotowane.

Posted

Jak kupowałam im jagnięcine z ryzem i jako poczęstunek nosiłam do schronu to parę chrupeczek zjadł ,ale zeby się jakoś specjalnie rzucał to nie powiem :p

Posted

ja chyba dałbym rade go przegłodzić żeby zaczął się zdrowiej odżywiać i jeść chrupki ale moja żona na pewno nie wytrzyma i w tajemnicy i tak by dostawał jakieś puszeczki. teraz codziennie ma nowe smakołyki, ostatnio Dubi stał się fanatycznym fanem kabanosków (dla psiaków oczywiście).

tak Dubi pilnuje domu:cool3::

a tak wygląda jego kumpela Jagoda:

Posted

Dzisiaj byliśmy u weterynarza. Dubi ma na nóżce guza - w piątek zabieg usunięcia i wysyłamy go (to znaczy guza a nie Dubiego) na badania histopatologiczne. Proszę trzymajcie kciuki za Dubusia Żeby wszystko było w porządku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

ten guz BARDZO się nie spodobał weterynarzowi dlatego wzięliśmy najwcześniejszy możliwy termin (a przez przypadek najwygodniejszy - będziemy mogli posiedzieć z Dubim przez cały weekend i pilnować żeby szybko doszedł do siebie). w piątek napiszemy jak poszło, a jak będą wyniki badania guza to też zaraz napiszemy.
pozdrawiamy!

Posted

już jesteśmy w domku. zabieg się udał.
tylko dostaliśmy spowrotem psa w kolorze metalik:lol:
guzek już wysłany na badania, wyniki chyba dopiero za 4 tygodnie.
Dziękujemy wszystkim za kciuki!
pozdrawiamy!!!

tutaj już w objęciach ukochanej mamy

to nasz piesek w kolorze metalik :lol:

a tutaj w pantalonkach, które trzeba było mu szybko sprawić jak postanowił sam zająć się zdjęciem opatrunku:

jakoś nie mogliśmy patrzeć jak nieszczęśliwie wyglądał w kołnierzu

Posted

Dzisiaj już trochę lepiej się czujemy. Dubelek obsiusiał conajmniej połowę swoich ulubionych miejsc :lol: i stwierdził, że pora do domu. teraz wyleguje się w swoim łóżeczku. w poniedziałek ściągamy opatrunek i ma być już wszystko OK.