Luna123 Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Super:multi: Dubi kochany:lol: po sąsiedzku z moją Fryzią;) A do Krakowa i w okolice pojechały też dwie sunieczki od Murków:multi: Quote
moceki Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 funia napisał(a):Aha ,mam pytanie czy Dubi vel .Maniek ma ten nawyk nadal ze na spacerze podsikuje wszystko co 2 sekundy??:razz: może nie co do 2 sekundy... ma po prostu 40 - 50 stałych miejsc, które zaznacza, że należą do niego ;) a mam pytanie - czy komukolwiek udało się go namówić do jedzenia suchego?wypróbowaliśmy wszystkie (sensowne) marki ale nie znalazł nic dla siebie. wybrzydza i nie chce jeść nic innego poza kilkoma (najlepszymi:cool3:) puszkami i raz na jakiś czas da się skusić na gotowane. Quote
Murka Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 U nas wcinał suche... Ale nie miał innego wyjścia :lol: Ale fakt, że żarłokiem nie był, jadł niewiele. Quote
funia Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Jak kupowałam im jagnięcine z ryzem i jako poczęstunek nosiłam do schronu to parę chrupeczek zjadł ,ale zeby się jakoś specjalnie rzucał to nie powiem :p Quote
moceki Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 ja chyba dałbym rade go przegłodzić żeby zaczął się zdrowiej odżywiać i jeść chrupki ale moja żona na pewno nie wytrzyma i w tajemnicy i tak by dostawał jakieś puszeczki. teraz codziennie ma nowe smakołyki, ostatnio Dubi stał się fanatycznym fanem kabanosków (dla psiaków oczywiście). tak Dubi pilnuje domu:cool3:: a tak wygląda jego kumpela Jagoda: Quote
moceki Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Dzisiaj byliśmy u weterynarza. Dubi ma na nóżce guza - w piątek zabieg usunięcia i wysyłamy go (to znaczy guza a nie Dubiego) na badania histopatologiczne. Proszę trzymajcie kciuki za Dubusia Żeby wszystko było w porządku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
nika28 Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 Trzymamy, trzymam, wszystko będzie dobrze... Quote
funia Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 aLE PIEKNA KOCICZKA jAGÓDKA ,A MANIEK JAKI PRZYSTOJNY :loveu: Quote
funia Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Oj z jagody to chyba kawaŁ baby jest ,co ? Czy tylko tak wyszŁa na zdjĘciu? Quote
moceki Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Jagoda to wagowo jakaś połówka Dubiego :razz: w piętek napiszemy co i jak na razie mamy trochę stresiku... Quote
funia Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 czy rokowania były z podtekstem? czy wogóle trzeba ruszać tego guza ? Quote
moceki Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 ten guz BARDZO się nie spodobał weterynarzowi dlatego wzięliśmy najwcześniejszy możliwy termin (a przez przypadek najwygodniejszy - będziemy mogli posiedzieć z Dubim przez cały weekend i pilnować żeby szybko doszedł do siebie). w piątek napiszemy jak poszło, a jak będą wyniki badania guza to też zaraz napiszemy. pozdrawiamy! Quote
stonka1125 Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 oj dawno nie zaglądałam do dubisia,oczywiście trzymam kciuki i moceki...kocham was!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! piekny dubiś ,piękny:loveu::loveu::loveu: zeby wszystkim tak sie udawało! Quote
moceki Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 już jesteśmy w domku. zabieg się udał. tylko dostaliśmy spowrotem psa w kolorze metalik:lol: guzek już wysłany na badania, wyniki chyba dopiero za 4 tygodnie. Dziękujemy wszystkim za kciuki! pozdrawiamy!!! tutaj już w objęciach ukochanej mamy to nasz piesek w kolorze metalik :lol: a tutaj w pantalonkach, które trzeba było mu szybko sprawić jak postanowił sam zająć się zdjęciem opatrunku: jakoś nie mogliśmy patrzeć jak nieszczęśliwie wyglądał w kołnierzu Quote
nika28 Posted July 17, 2009 Author Posted July 17, 2009 Biedny Maniuś, no ale dobrze że wszystko się udało ;) I czekamy na następne wieści :loveu: Quote
moceki Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Dzisiaj już trochę lepiej się czujemy. Dubelek obsiusiał conajmniej połowę swoich ulubionych miejsc :lol: i stwierdził, że pora do domu. teraz wyleguje się w swoim łóżeczku. w poniedziałek ściągamy opatrunek i ma być już wszystko OK. Quote
Tola Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Bardzo do twarzy piesiowi w tych pantalonkach:loveu: Quote
funia Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 mój kochany śliczny Manius .Jestes taki szczęśliwy nawet po zabiegu ,z jego oczu bije taki spokój i szczeście :loveu: Quote
Recommended Posts