REJA Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Proszę podajcie jak najszybciej jakis nr. tel. do kontaktu(na potrzeby allegro) Ja nie mogę udzielać informacji , bo kontaktu z pieskiem nie mam. I jeszcze mam pytanie. Czy Murka ,by nie miała za złe gdyby to zdjęcie Mańka z dzieckiem wkleić.To zwieksza jego szanse;) Quote
nika28 Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 REJA, super tekst przerobiłaś. Kontakt chyba na funię... :oops: Quote
REJA Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Allegro Maniuś już ma. Jak coś wpisałam nie tak, to możecie na mnie psy wieszać:oops: Quote
Murka Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Zdjęcie z Hanią oczywiście można wykorzystać - niech przyniesie Maniusiowi domek! Quote
REJA Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Murka napisał(a):Zdjęcie z Hanią oczywiście można wykorzystać - niech przyniesie Maniusiowi domek! Dziękuję. Widać,że z Hani wyrośnie dobra dziewczynka skoro już teraz pieskom pomaga;) Quote
sacred PIRANHA Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 a ja mam zaległości i dopiero tutaj dotarłam:-) widze koleżanka diabełkowa pomaga dzielnie:-) witam kochana i dzieki za pomoc zamojskiej psince:-) oczywiście reszcie to juz wogóle wypadałoby na kolanach dziękować za pamięc o psach z zamoscia:-) Quote
diabelkowa Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 sacred PIRANHA bo ja zawsze dzielnie pomagam ;p Quote
Randa Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Cześć Maniek, co u Ciebie? Z przeczytanych wieści Twój kumpel Wiluś będzie miał dom! I tobie coś się wynajdzie! Quote
funia Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Maniuś szczeka ,mówiła mi dzisiaj osoba u której jest na tymczasie i siedzi tam przecież z Wilusiem:roll:wiem ,ze u Murki tego nie robił ,nie rozumie .Czy ktoś moze mu zrobic wzruszające allegro ,musi znależć swego pana ale juz na zawsze Quote
Murka Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 U nas szczekał, a jakże! Mieliśmy kilka nocy czuwania :eviltong: Stróż z niego nie lada, musiał wszystko obdziamgolić z tarasu co dołem chodziło. Nawet Malwinka się wkręciła i był szczekający duet :cool3: Teraz jak Maniusia nie ma, znów cichutka... Tylko popiskuje i wyje czasem jak ją zostawiam po spacerku samą... Quote
REJA Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Maniuś już dawno ma Allegro.Czy wzruszające ,to nie wiem.Jest ten tekst, który wcześniej napisałam.Telefon podałam do Funi.Trochę odwiedzin jest, dlatego pytałam ,czy ktoś już dzwonił. Quote
REJA Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Allegro się kończy 16-go.Może ktoś wymyśli lepszy test.Taki ,żeby się telefony rozdzwoniły.Maniuś zasługuje na najlepszy domek:loveu:. Quote
REJA Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Co Maniusiu u ciebie? Tak tu cicho. Nikt nie dzwoni? Quote
funia Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Miałam dzisiaj telefon w sprawie maniusia .Z allegro .Pan z Krakowa ,bardzo sympatyczny ,zgadza sie na wizyte przedadopcyjna.pewnie zaraz odwiedzi ten watek bo dostał link do niego . Trzymajcie kciuki moze to wielki dzień dla tego biedaka' Quote
REJA Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Mam jedną osobę obserwującą!! A Pan wie ,że Maniuś jest z Zamościa, bo na allegro nic nie ma na ten temat. Quote
REJA Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 No i oczywiście trzymam kciuki, żeby Maniusiowi się udało!! Quote
Recommended Posts