funia Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 :laola::laola: Słuchajcie:crazyeye:Maniuś o godz 13 opuścił zamojski raj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zdjęcia wrzuce wieczorem ,bo teraz korzystam z neta u kolegi w pracy!!!! zabrałyśmy go dzisiaj z Torusią i pojechał na przetrzymanie do 18 tej do naszej koleżanki z fanclubu ,bo ma przyjechać po niego Murka i zabiera go do siebie na 10 dni.Pózniej wraca do nas na miejsce Zibiego i jak wiecie spotka sie i będzie mieszkał z Wilusiem swoim przyjacielem . trzeba będzie Murce dzisiaj przelac kase zatransport i za te dni hotelowe. Quote
funia Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Mamy następną deklarację na Maniusia !) 10zł Pani Roksikowa z Jarocina To od imienia suczki zamojskiej Roxi:evil_lol: Quote
Joodith Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 o jeju :cunao:gratuluję Maniusiu, ale się chłopaki ucieszą:multi: Quote
nika28 Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 Ale się cieszę !!! :multi: :multi: :multi: Maniuś, ty szczęściarzu :loveu: :loveu: Quote
funia Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 diabelkowa napisał(a):ile przelac i na jakie konto ? Murka pózniej wszystko napisze ;) Quote
REJA Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Super!!! Nie mogę uwierzyć. Maniuś poza schronem:multi::multi:. Dzięki Murka!!! Funia ,jak to dobrze,że te psiaki Ciebie mają. Jak wygląda sprawa wpłat? Czy wystarczy? Quote
Murka Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Maniuś jest już u nas. Przepraszam, że tak późno się odzywam i w dodatku bez fotek, ale mamy kilka dni wyjeżdżania i przyjeżdżania psów i jest co robić. Maniuś jest spokojnym psiakiem, ale charakterek ma ;) Ogonek zadziera ostro do góry i obsikuje każdy napotkany krzaczek i drzewko :razz: Wobec psów jest nastawiony pokojowo, ale nie będąc pewnym reakcji jeży się i warczy. Jest zdezorientowany i trochę nerwowy. Trzeba wszystko przy nim spokojnie robić, bo boi się gwałtownych ruchów. Na smyczy w miarę chodzi, ale jak go coś zainteresuje to ciągnie jak koń ;) Strupy na uszach świadczą, że obrywał od kolegów z boksu... O fotki postaram sie jutro. W kwestii płatności to myślę, że rozliczymy się jak Maniuś pojedzie - będzie wiadomo dokładnie ile będzie trzeba. Jego doba hotelowa to koszt 6,50 zł (+ karma, którą dostaliśmy od EMIRu), więc nie będzie tego wiele ;) Koszt przejazdu po Maniusia to 30 zł. Quote
funia Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Nika ,trzeba by było pozbierać z wszystkich postów deklarację i wpisać na początku ile tego mamy :cool3: Randa pisze gdzie wpłacać ,no moze do Diabełkowej ona ma całośc to moze do niej :oops: Quote
diabelkowa Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 na koncie 195 zl a bazarek sie dzisiaj konczy wiec bedzie wiecej :) Quote
Murka Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Maniuś się powoli rozkręca. Podchodzi na głaski i wita machającym nieśmiało ogonkiem. Nie jest jakiś bardzo wylewny, ale widać, że brakowało mu człowieka i ciepła. Myślę, że jak już zaufa całkowicie i się oswoi z nowym miejscem, to będzie z niego bardzo wierny pies. Nie reaguje już nerwowo, można z nim wszystko zrobić. Tylko często sztywnieje i odchyla uszy do tyłu, wygląda to groźnie, ale nie trzeba się wcale tego obawiać. To sposób Maniusia na odstraszanie innych psów lub jego postawa w sytuacjach niepewności. Myślę, że Maniuś nie mieszkał w domu, nie wiedział np. co to są schody. Ale szybko się naczył, że prowadzą na spacerek ;) W ogrodzie jest w swoim żywiole. Obecnie Maniuś zajmuje apartament razem z Malwinką. która o dziwo ucieszyła się z towarzystwa :cool3: Quote
REJA Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Takie zdjęcia Maniusia oglądam z radością,a Maliwinka też ładna dziewczyna. Quote
diabelkowa Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 na tych zdjeciach widac ze jest jeszcze nie pewny ale szczesliwy Quote
nika28 Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 diabelkowa napisał(a):nika szelki... :siara::siara: Oj wiem, wiem, ale w tym tygodniu wogóle nie miałam czasu pojechać na pocztę :oops: Mam kilka innych spraw, tak więc w poniedziałek napewno wpłacę. Quote
diabelkowa Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 spoko wczoraj sie skonczyla czesc bazarku wiec od mrowy powinno wplynac 33 zl :) czyli bedzie 228 zl :) Quote
funia Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Kasia jakie piękne zdjęcia ,to całkiem inny Maniuś .Jakie piękne oczka i szpanerski łańcuch na szyi :cool3: Zrobił sie chłopak super:eviltong: Quote
Recommended Posts