Jump to content
Dogomania

Starszy psiak, z ciepłego domu do zimnego boksu ! MA DOM !!!

Recommended Posts

Posted

No i jeszcze raz ja.
Dopisałam na allegro ,że Maniuś jest teraz w Zamościu,żeby nikt się nie sugerował moim miejscem zamieszkania. Napisałam też,że w razie potrzeby możliwy jest transport,żeby nie zniechęcić chętnych z odleglejszych miejsc.
Mam nadzieję ,że zainteresowanego Pana nie zniechęci odległość.

• Replies 487
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Właśnie jest pytanie ,czy zgadzacie sie aby z tej kwoty co została zapłacić za Maniusia przejazd do nowego domku .Bo mam kierowcę ,który za 200zł zawiezie ,a to tym bardziej pilne bo zanim coś się wyklaruje na transportowym to moze potrwać .A pan Maniusia bardzo prosi o jak najszybsze jego przybycie bo Zona jego ma tydzień wolnego i chciałaby z nim pobyć aby się lepiej poznać .To chyba super o niej świadczy .;)

Decydujcie szybko ,bo jeśli tak to jakoś będę dogrywać :razz:

Posted

Funia,chyba nie musisz pytać o zgodę . To pieniążki Maniusia i na pewno wszyscy się zgodzą dla dobra psiaka. Tym bardziej ,że jest transport.
Czy wiadomo ,w którym miejscu Krakowa zamieszka Maniuś?
Może zostanie moim sąsiadem:lol:

Posted

REJA napisał(a):
Funia,chyba nie musisz pytać o zgodę . To pieniążki Maniusia i na pewno wszyscy się zgodzą dla dobra psiaka. Tym bardziej ,że jest transport.
Czy wiadomo ,w którym miejscu Krakowa zamieszka Maniuś?
Może zostanie moim sąsiadem:lol:

Jezeli dobry watek znalazlam i nie pomylilam psów to Manius bedzie mieszkal u bardzo milych panstwa na Os. Prokocim Nowy .
Nawet bylam mile zaskoczona ze mlodzi ludzie ,a zdecydowali sie wziasc starszego psa bo czasem starsi ludzi chca mlodego i obazaja sie jak mowi sie im nie .;)

Manus musi jednak lubiec koty, bo w mieszkaniu jest kotek :loveu: .

Posted

Reja ale jaja nie spojrzałam ,ze ty z Krakowa i w nocy spać nie mogłam bo myślałam kto mi sprawdzi ten dom .:roll:Ale Toli mąż zadzwonił do Soemy ,a soema chyba do Foksi i DZekusia .Dzieki Foksi za sprawdzenie :loveu:

Posted

funia napisał(a):
Reja ale jaja nie spojrzałam ,ze ty z Krakowa i w nocy spać nie mogłam bo myślałam kto mi sprawdzi ten dom .:roll:Ale Toli mąż zadzwonił do Soemy ,a soema chyba do Foksi i DZekusia .Dzieki Foksi za sprawdzenie :loveu:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Najważniejsze ,że domek sprawdzony i dogadany.Niestety, daleko ode mnie.Ja mieszkam w hucie.
Mogłybyście założyć te 200 zł ,a diabelkowa potem ureguluje?

Posted

diabelkowa napisał(a):
ale odlot! to i maniusiowi i wilusiowi sie szczesci ale nie chce zapeszac! :))

jak manius bedzie juz w domku to gdzie dac pieniazki ?

Po tej wypowiedzi , to nie powinna mieć nic przeciwko;)

Posted

diabelkowa napewno nie bedzie miec nic przeciwko:-)
to podła małpa ale serce do zwierzat ma:-)
funia jeśli nie masz pieniążków ato pilne to ja moge założyć do czasu aż sie diabełkowa pojawi:-) jakby co dzwon do mnie :-)

Posted

To tej psinie się poszczęściło :loveu:
Dziękuję Pani Beatko za ekspresowy odzew! Super, że będziemy mieli kolejnego cudownego Krakusa :multi:

Posted

Maniuś właśnie wyjechał z moim mężem .Tamten transport nie wypalił bo za pózno było juz dla niego .I ku memu zdziwieniu zgodzil się :-o

Trzymajcie kciuki za udaną podróż bo pogoda jest fatalna ,leje ,wieje i zimno jak cholera ,zła widocxznośc\

Ok 3 w nocy odbiór Mańka w Wieliczce :multi:

Posted

Dostałam smsa od pana Maniusia z podziękowaniami za info i pisze ,ze czekaja na niego :loveu:

Denerwuje się ,czy wszzystko pójdzie gladko bo Maniek nerwowy był w tym kontenerku :roll: