Jump to content
Dogomania

Starszy psiak, z ciepłego domu do zimnego boksu ! MA DOM !!!

Recommended Posts

Posted

funia napisał(a):

Kazał mi dzisiaj wyjść ze schronu jeśli nie kupuje psa ,rozumiecie :crazyeye:

Ja pier**** :angryy: :-o
Trzeba maniusia szybko z tamtąd wyciągnąć !!!!!!!!

• Replies 487
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to jak będziecie wyciągać teraz psiaki z zamojskiego schroniska ?
Jak one będą znajdowały swoje nowe domy bez Was ?
Chyba tak, że będziecie je wyciągać od razu na hotelik.

Posted

Mówię wam ja już głowy nie mam ,jeśli byłoby gdzie juz bym go zabrała.A jeśli tylko Zibi pojedzie to miejsce się zwolni i zaraz go tam zabiore .Po dzisiejszej nerwicy w schronie dopiero mnie teraz puśćiło ....

Piszę skargę do wojewody ,ale tam wygarnęłam tylko czy kogoś to wzruszy ?\
Wojewoda lubelski to Genowefa Tokarska .
Czy nad prezydentem miasta czuwa wojewoda?:oops:

Posted

Zibi wyjeżdza 31 maja ,więc w ten sam dzień można zabrać Maniusia na ten tymczas gdzie jest Wiluś .Tylko pytanie czy on to jeszcze wytrzyma ,czy stan psychiczny spowodował jego dzisiejszy tragiczny wygląd :shake:

Posted

[quote name='funia']Zibi wyjeżdza 31 maja ,więc w ten sam dzień można zabrać Maniusia na ten tymczas gdzie jest Wiluś .Tylko pytanie czy on to jeszcze wytrzyma ,czy stan psychiczny spowodował jego dzisiejszy tragiczny wygląd :shake:

Ale Maniuś by się ucieszył... To przecież przyjaciele byli... :-(

Maniuś, wytrzymaj, proszę... :-(

Posted

a on bedzie na tym DT bezplatnie z wilusiem bo jak tak to moze te pieniadze co ja mam wplacic na jakis hotel zrobi sie jeszcze jakas ekspresowa dorzutke zeby do tego 31 byl w hotelu a nie w schronie

Posted

Bardzo się martwie o Maniusia. Pewnie tęskni. Najgorzej będzie, jak nie będzie
jadł. Dwa tygodnie , to sporo czasu. Szkoda , że przez te dwa tygodnie nie może przeczekać gdzieś w pobliżu DT.Maniuś nie poddawaj się!!!

Posted

Mam taka propozycję. U Murki ma być adoptowana sunia -Misia.Tylko niestety nie wiem kiedy.Może od razu:cool3:Może Maniuś mógłby u niej przeczekać ten tydzień.W razie czego ja mogę wyskrobac jakies złocisze i się dołożyć . Tylko kontaktu żadnego do Murki nie mam i nie orientuję się jaka to odległość z Zamościa. To tylko taka propozycja , bo nie wiem co wymyślić:shake:

Posted

wcisnijmy go do hotelu do 31 maja jak sie znajdzie pieniadze na tyle dni sa skoro mowisz ze tak sie marnuje to nawet drozszy chyba mozna znalezc to 11 dni a dobra moglaby wyniesc nawet 20 zl... jak rodzice maciusia dadza te pieniadze na maniusa...