majka50 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 świat jest jednak okrutny. Nie dajcie się. kurde nie wyobrażam sobie ,że Manius tam bedzie teraz sam. Quote
monika55 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Nie dajcie sie. Moze proscie o pomoc organizacje prozwierzece? Biedne psy. Quote
nika28 Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 ............... :angryy: :placz: :shake: :-( Quote
REJA Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Ten kierownik serca nie ma dla psiaków, a Wy tak się staracie. To teraz DS może Maniusia uratować , albo zbiórka na hotelik,ale co z innymi biedulkami. Czy TOZ działa w Zamościu? Może jakaś organizacja dogadała by sie z kierownikiem. Straszne ,że ta sytuacja stale się pogarsza. Quote
stonka1125 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 TRZYMAM KCIUKI!!!!!!!k.... trzeba ich załatwić,całą tą zamojską klikę,jeden drugiemu w tyłek włazi,a zwierzaki cierpią,aaaaaa wściekła jestem,gdyby nie emir zamojski to nie byłoby teraz u mnie alty tylko by gdzies zdychała w boksach ogólnych,a roxi???mały kurdupel,grzeje tyłek na własnym łóżku,i luna ,luna która juz by nie zyła gdyby nie wy(a ile psów pojechało do murki,do soemy i do yogi,i w sto innych mejsc)uratowłyście im życie),nie dajcie się !!!!! Quote
REJA Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 funia napisał(a):Zaraz jadę w paszczę lwa ..........:mad: Trzymam kciuki i czekam na DOBRE wiadomości. Quote
nika28 Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 stonka1125 napisał(a):funia i cooooooooooooo??? Właśnie ?????????????????????????? Quote
funia Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Kutafon wręczył mi świstek ,ze rozwiązują ze mna wolontariat od 15 maja . I najgorsze jest to ,ze nie muszą podawac przyczyny tego rozwiązania ,takze moje odwołanie i tak nic nie da . Mój plan jest taki bede w godzinach otwarcia schroniska łaziła i obserwowała ,kręciła kamerą i robiła zdjęcia .Tylko najgorsze jest to ,ze Maniek jest ulokowany w takim miejscu ze nie będę mogła do niego podejśc .Jeśli karzą mi wyjśc to zadzwonie po policje no a co mi pozostało:roll: On jak mnie z daleka zobaczy będzie bardzo skowyczał ,nawet go nie pogłaszcze ,dziewczyny dlaczego mamy zawsze tak pod górę ? Przecież z nami te zwierzęta zaczęły normalnie odżywać i wierzyć w człowieka.Co to będzie ,sama już głowy nie mam .Ale coś wymyślimy Quote
stonka1125 Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 oooooooooojjjjjjjjj,widzę funia że się wku.....aś,dobrze ,na tych debili innej siły nie ma,dacie radę dziewczyny ,nagrywaj co się da i rób zdjęcia,jestem z wami,a pan kierownik niech sie w d...... pocałuje,chyba sobie w okolicach lipca tam do was wpadniemy i tak sobie połazimy po schronie,po zoo,porobimy fotki,a te bydlęta ze schroniska niech nie znają dnia ani godziny!!!!!!a co ,nie mogę tam wejść i poogladać pieskow?mogę i sobie pooglądam! Quote
funia Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Nie ma zadnego rozwiazania ,Maniuś jak to będzie z toba :shake: Quote
REJA Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Jak długo Wiluś może być w DT? Jak mógłby zostać dłużej i znalazłby domek ,bo to taki cudny psiaczek, to może Maniuś skorzystałby z pieniążków i miałby szanse się wyrwać ze schronu. Quote
funia Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 dobry pomysł ,moze by Mańka wyrwał z tego piekła a Wilusiowi trzeba szukać miejsca na gwałt !!!!!!!!! Quote
majka50 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Dziewczyny napiszcie do mariamc. Maniuś jest już starszy to może się załapać.Mariamc otwiera od lipca hotelik dla starych i chorych piesków. Quote
Randa Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 mogę maniusia dosponsorować 150zł miesięcznie, tylko znajdzcie mu DT. Quote
funia Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Napisałam do mariamc ,czekam na odpowiedz. Byłam wczoraj ,ale nie pozwolił mi do niego podejśc :placz:,mogłam tylko z oddali zobaczyć go przez siatkę .Stał ,smutny i patrzył na mnie .Jest z nim pies z którym w miare sie dogaduje i z tego co zerknęłam jest w miarę ok.Ale ja byłam 10 minut a on siedzi tam 24na dobę . Trzymajmy kciuki aby nie walnęli go na boksy ogólne . Randa jesteś kochana ,to zbieramy dalej moze coś wyjdzie z tego hoteliku. Quote
Recommended Posts