Jump to content
Dogomania

Starszy psiak, z ciepłego domu do zimnego boksu ! MA DOM !!!

Recommended Posts

• Replies 487
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ten kierownik serca nie ma dla psiaków, a Wy tak się staracie.
To teraz DS może Maniusia uratować , albo zbiórka na hotelik,ale co z innymi biedulkami. Czy TOZ działa w Zamościu? Może jakaś organizacja dogadała by sie z kierownikiem. Straszne ,że ta sytuacja stale się pogarsza.

Posted

TRZYMAM KCIUKI!!!!!!!k.... trzeba ich załatwić,całą tą zamojską klikę,jeden drugiemu w tyłek włazi,a zwierzaki cierpią,aaaaaa wściekła jestem,gdyby nie emir zamojski to nie byłoby teraz u mnie alty tylko by gdzies zdychała w boksach ogólnych,a roxi???mały kurdupel,grzeje tyłek na własnym łóżku,i luna ,luna która juz by nie zyła gdyby nie wy(a ile psów pojechało do murki,do soemy i do yogi,i w sto innych mejsc)uratowłyście im życie),nie dajcie się !!!!!

Posted

Kutafon wręczył mi świstek ,ze rozwiązują ze mna wolontariat od 15 maja .
I najgorsze jest to ,ze nie muszą podawac przyczyny tego rozwiązania ,takze moje odwołanie i tak nic nie da .

Mój plan jest taki bede w godzinach otwarcia schroniska łaziła i obserwowała ,kręciła kamerą i robiła zdjęcia .Tylko najgorsze jest to ,ze Maniek jest ulokowany w takim miejscu ze nie będę mogła do niego podejśc .Jeśli karzą mi wyjśc to zadzwonie po policje no a co mi pozostało:roll:

On jak mnie z daleka zobaczy będzie bardzo skowyczał ,nawet go nie pogłaszcze ,dziewczyny dlaczego mamy zawsze tak pod górę ? Przecież z nami te zwierzęta zaczęły normalnie odżywać i wierzyć w człowieka.Co to będzie ,sama już głowy nie mam .Ale coś wymyślimy

Posted

oooooooooojjjjjjjjj,widzę funia że się wku.....aś,dobrze ,na tych debili innej siły nie ma,dacie radę dziewczyny ,nagrywaj co się da i rób zdjęcia,jestem z wami,a pan kierownik niech sie w d...... pocałuje,chyba sobie w okolicach lipca tam do was wpadniemy i tak sobie połazimy po schronie,po zoo,porobimy fotki,a te bydlęta ze schroniska niech nie znają dnia ani godziny!!!!!!a co ,nie mogę tam wejść i poogladać pieskow?mogę i sobie pooglądam!

Posted

Jak długo Wiluś może być w DT? Jak mógłby zostać dłużej i znalazłby domek
,bo to taki cudny psiaczek, to może Maniuś skorzystałby z pieniążków i miałby szanse się wyrwać ze schronu.

Posted

Napisałam do mariamc ,czekam na odpowiedz.

Byłam wczoraj ,ale nie pozwolił mi do niego podejśc :placz:,mogłam tylko z oddali zobaczyć go przez siatkę .Stał ,smutny i patrzył na mnie .Jest z nim pies z którym w miare sie dogaduje i z tego co zerknęłam jest w miarę ok.Ale ja byłam 10 minut a on siedzi tam 24na dobę .

Trzymajmy kciuki aby nie walnęli go na boksy ogólne .
Randa jesteś kochana ,to zbieramy dalej moze coś wyjdzie z tego hoteliku.