Jump to content
Dogomania

Starszy psiak, z ciepłego domu do zimnego boksu ! MA DOM !!!

Recommended Posts

• Replies 487
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cioteczki sama nic jeszcze nie wiem bo sąsiadki nie ma nie wiem co się stało. Głucho, ciemno i pusto. Pewnie już przygarnęła psinke bo inaczej by przyszła. Szukamy domku może jeszcze sie Maniusiowi poszczesci gdyby było inaczej ja zaraz się odezwę a tak czy tak będę tu zaglądac by choc podnieśc wątek.

Posted

Dzisiaj byłam w schronie i niestety :placz::placz::placz::placz:

Maniuś został przeniesiony do boksu z innymi psami ,które juz go zdążyły pogryżć i wymazać w gównach.Strasznie nie pojmuje co się z nim stało stoi i rozpacza cienkim głosikiem .Bardzo prosił mnie abym go przytuliła ,jest załamany także tym ze nie ma z nim już Wilusia a bardzo się z nim zżył.......Wilusiowi udało sie z tąd wyjść a Maniek ? Boze co go czeka :-(

Jeśli uda mi się dzisiaj to wrzucę jego dzisiejsze zdjęcia

Posted

Ale dlaczego Maniuś został przeniesiony??????? Funia proszę Cię jeżeli to jest mozliwe postarajcie się przenieść go na stare śmieci.Bo może zostać zagryziony.:-(

Posted

madziamn napisał(a):
o Boże dlaczego go przenieśli????????

Dlatego ,ze dwa psy z którymi siedział zostały zabrane na DT ,a ze w schronie jest tłok i rotacja został przeniesiony do innych boksów i zarazem innych psów.Cieszmy się ,ze nie na ogólne bo tam to juz kaplica .(aczkolwiek to kwestia czasu)

Ja jestem intruzem w schronie i nikt się tam ze mną i moim zdaniem nie liczy ,wręcz przeciwnie moge pogorszyć jego sytuację .

Zobaczę co da się zrobić ,nie zapominajmy ze Maniuś stracił swoją panią we wrześniu ubiegłego roku i od tamtej pory jego trauma trwa......:-(

Posted

Podnoszę Maniusia! On potrzebuje pomocy na cito.. To przecież domowy piesio, trudno mu rywalizować z tymi schronikskowymi :placz: NIech ktos się ultuje pliss....

Posted

Właśnie otrzymałyśmy rozwiązanie umowy o wolontariat bo ten debil kier. powiedział ,ze nie wykonujemy zadań jakie nam przydziela .Walczymy ,ale nie wiem czy mnie wpuści w piątek na teren schronu .:shake:

Jeśli faktycznie słowo stanie sie ciałem ,psom będzie znowu żle :placz:
Zawsze coś sie zauważyło i jakaś psina była uratowana a teraz...........