nika28 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Oto pies... Jego Pani poszła do domu starców i nie mogła się już nim dłużej opiekować :-(. Bardzo przeżywa rozstanie z ukochaną właścicielką. Jest w schronisku od września 2008... Jest spokojny i grzeczny. Dostosowuje się do każdej sytuacji jaka spotka go w schronisku. To starszy pies, ma ok. 8 lat, ale czy to odbiera mu szanse na dom ? Jeśli rzucą go na boksy ogólne, będzie po nim :placz: Błagam, pomóżmy mu... :-( Maniuś ma ogłoszenia na : allegro.pl przygarnijzwierzaka.pl petsy.pl darmobranie.pl ale.gratka.pl psy.pl nasipupile.pl adopcje.8p.pl kokosy.pl animalia.pl czworonogi.eu e-zwierzak.pl Prosimy o pomoc w robieniu ogłoszeń !!! Quote
malagos Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Jak widzę, nika już zabrała się za robotę :loveu: Oby mieal psiak tyle szczęścia, co kudłata sunia :cool3: Quote
nika28 Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 malagos napisał(a):Jak widzę, nika już zabrała się za robotę :loveu: Oby mieal psiak tyle szczęścia, co kudłata sunia :cool3: A co, mam czekać ? :lol: Jak ja bym chciała żeby on szybko znalazł dom... :roll: I musimy mu wymyślić jakieś imię :razz: Quote
pixie Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 nika28 napisał(a):A co, mam czekać ? :lol: Jak ja bym chciała żeby on szybko znalazł dom... :roll: I musimy mu wymyślić jakieś imię :razz: Matuś moja Matuś dokad poszłas? czemu zostawilas mnie samego? Matuś...chcę do Ciebie...Mateńko... Panciu moja tęsknię bardzo:roll: A moze Matuś? moglby sie tak psiak nazywac? moze ktos cos innego zaproponuje Quote
nika28 Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 O, Matuś fajnie. Mi się podoba :loveu: Quote
funia Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 A najsmutniejsze jest to ,ze on to z taką pokorą przyjmuje .Zawsze jak jestem to dostaje porcję głaskania i przytulania .Mieszka z innym fajnym pieskiem ,który ma zniekształconą nóżkę i nieskromnie dodam ,że dzięki mnie żyje .Bardzo się przyjażnią no ale to już inna bajka. Dokoptowali im niedawno psa do boksu jest trochę agresywny no i te nasze bidy grzeczne boją sie do miski i budy podejść [muszę się temu dokładnie przyjrzeć] Quote
monika55 Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Szczescia psiaczku zycze. Zrobic Alegratke? Quote
nika28 Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Funia, na kogo ogłoszenia ? :roll: Quote
Torusia Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Matuś,mi też się podoba albo Maciuś:lol:.Jej chyba jutro nie będę mogła jechać do schronu,bo bym go odwiedziła Quote
nika28 Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 monika55 napisał(a):Co tam u psiaczka? Pewnie nadal siedzi :placz: Quote
funia Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 NAPEWNO SIEDZI ,ON NIE MA SZANS NA ADOPCJĘ ,MY JESTEŚMY JEGO NADZIEJĄ .:-( jESTEM ZAWSZE W PIĄTEK W SCHRONIE ,ZROBIĘ ZDJĘCIA I NAPISZĘ JAKA SYTUACJA , Quote
monika55 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Nawet tak nie mowcie, ze nie ma szans.Jak nasza jamniczka z guzem dom znalazla, to i Wasz musi. Ogloszenia, ogloszenia i dobre mysli.I wolac inne ciotki na watek. Quote
nika28 Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 [quote name='monika55']Nawet tak nie mowcie, ze nie ma szans.Jak nasza jamniczka z guzem dom znalazla, to i Wasz musi. Ogloszenia, ogloszenia i dobre mysli.I wolac inne ciotki na watek. Jamnisia rasowa, a to kundelek :placz: ale nie znaczy że nie ma szans ... :shake: Funia, czekam na więcej zdjęć i będę robiła ogłoszenia ;) Quote
funia Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Nika wstąp prosze na mój wątek ;Nadzieja umiera z każdym kolejnym dniem ''jeśli potrafisz roześlij dalej ,nikt tam nie zagląda a ta suka potrzebuje wybawienia Quote
monika55 Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Jamniczka moze i rasowa ale byla bardzo chora. Inne nasze to tez mieszance. I tez bez szans?:shake: Wiem ze trudno. Quote
funia Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Mam zdjęcia z dzisiejszego spotkania ,Wykochałam go dzisiaj i był bardzo zadowolony jak mnie zobaczył.Bardzo sie tuli i patrzy w oczy z nadzieją ,ze może dzisiaj go zabiorę a ja niestety zawsze wychodzę a on zostaje ........:placz: Jutro wstawię zdjęcia ,dzisiaj już padam z nóg Quote
nika28 Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 Mam nadzieję że nie będzie bługo czekał na dom... :-( Jutro porobię ogłoszenia ;) Quote
funia Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Niestety coś się pieprzy ,nie mogę zdjęc wstawic:shake: Quote
nika28 Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 [quote name='funia']Niestety coś się pieprzy ,nie mogę zdjęc wstawic:shake: Wyślij do mnie, jak wrócę do domu, to wstawię : karmen24@toya.net.pl ;) Quote
Recommended Posts