figa33 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 świetne są nowe zdjątka Spinki!:loveu: to śliczna psinka Quote
figa33 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 a może tym razem tak Spinka - Prawdziwa Psia Piękność Jestem wesoła i ufna Choć uratowano mnie z psiej mordowni Garnę się do ludzi Chcę być blisko człowieka Jestem malutka i radosna Czekam na przyjaciela Więcej mi nic nie potrzeba. Ta prawdziwa psia piękność czeka na domek. Ma ok 1,5 roku. Jest wysterylizowana. kontakt i co może być , czy coś zmienić? Quote
malagos Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 Figa, masz telent, kobieto! :loveu: Świetny tekst! Quote
figa33 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 dziewczynka już w cafeanimal i mam nadzieję ,że będą dzwonić:cool3: http://zwierzaki.cafeanimal.pl/Spinka-(oddam-do-adopcji),15486 Quote
malagos Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 Dziekuje i czekam. Były wczoraj telefony, dziś cisza. Z nikim sie nie umówiłam na rozmowę :shake: Quote
EVA2406 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 A ja już coś wiem, ale nie powiem ;) :lol: :multi: Quote
IKA & SONIA Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [quote name='EVA2406']A ja już coś wiem, ale nie powiem ;) :lol: :multi: Czy to jest to o czym myślę????? ;) Malagos zdradź szczegóły jak możesz. Odnowiłam dziewczynce ogłoszenia na tych stronkach, ale chyba nie bede one już potrzebne: www.petworld.pl www.mojpupil.pl www.ogloszenia.aleokazja.pl www.ale.gratka.pl www.kupsprzedaj.pl www.adopcjapsa.pl www.4lapy.pl www.gieldaogloszen.pl www.eoferty.com.pl www.kokosy.pl www.ogloszenia.24polska.pl www.zwierzeta.5aleja.pl www.afisze.pl www.drobny.com.pl www.isu.pl www.adin.pl www.dwukropek.pl www.owi.pl www.nasipupile.pl www.zoonet.pl www.ogloszenia.vtele.info www.przygarnijzwierzaka.pl www.przygarnij.pl www.spacerek.net www.ogloszenia.moje.pl www.karusek.com.pl www.zwierzaki.org www.czworonogi.eu www.ogloszenia.web-marketing.pl Quote
Ada-jeje Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Eva :mad::mad::mad: za to ze wiesz u nie powiesz, jestes egoistka :evil_lol: Quote
Isadora7 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Hurrra - brawo , Spinka wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. Quote
figa33 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Brawo ! Super!!:loveu::loveu: Wszystkiego dobrego Spineczko! Quote
malagos Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 Kochane cioteczki! bomba! Dzis Spinka w objęciach nowej pani pojechała do domku stałego! Umowy podpisane, zaświadczenia o szczepieniu p-ko wściekliżnie wydane. Wczoraj pani dopytywała sie o nią, ale odległość 100 km dośc duza. Dziś zadzwoniła, ze ma syna z samochodem, jadą zaraz i zeby tylko suni nie dać komuś. Przyjechała cała rodzina, dorosłe dzieci, 5-letni wnuk, króry zaraz przytulił Spinkę, a ta nie wiedziała, gdzie sie podziać ze szczęścia. Długo rozmawialiśmy, wywiad zrobiony dokładnie i...pojechali! Mamy zaproszenie na kontrolę, ale i wspólnego zanjomego, wiec... Quote
IKA & SONIA Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Rewelacja :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::smilecol::smilecol: To Spineczka grzeje już poopeczke w swoim domku :lol: A skad sa Ci państwo [FONT="]??[/FONT] Quote
malagos Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 z Wąsewa, koło Ostrowi Mazowieckiej. Dom z ogrodem, jeden pies, jeden kot, łąki i stawy na długie spacery. Quote
Ada-jeje Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Malagos nasze gratulacje, :loveu: dobrze ze sie Spince poszczescilo masz powod do radosci a my razem z Taba. :multi::multi::multi: Quote
malawaszka Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Szczęściary - obie :multi: :loveu::loveu::loveu: Quote
malagos Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 .... i były już 4 telefony w jej sprawie - patrzcie, 6 tygodni cisza, a dziś :crazyeye: Mam telefon do pani, która szuka maleńkiej suni, bo poprzednia odeszła, a pani aż sie popłakała wspominajac ją, poszukamy takiej malizny? :cool3: Quote
Jagoda1 Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 :lol:Jak ja lubię czytać takie wieści... Quote
malagos Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 to Metro to wydanie ogólnoposkie :crazyeye: Ludzie dzwonią z Krakowa, Katowic, Szczecina... :-o Wszystkich kieruję na dogomanię. Quote
figa33 Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 te zdjęcia Spinki były prześliczne, widziałam "na żywo" jej ogłoszenie i naprawdę przyciagała uwagę:loveu: , taka slodka kruszynka Quote
malagos Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 to chyba zmienię tytuł... Została Muszka i czeka... Magiczne "6 tygodni" - tyle trwaja u mnie tymczasy -sprawdzilo sie przy Spince, a przy Muszcze nie :cool1: Quote
Recommended Posts