Osa Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 U nas też okropnie zimno i paskudny wiatr...Brrrr... Idę na kawcię....:kaffee_2: Quote
malagos Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Ja na rozgrzewkę zjadłam Goracy Kubek :cool3: Quote
Osa Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Knorrr????:evil_lol: Ja lubię ich barszczyk z grzankami... Quote
malagos Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Jutro umawiam małą na sterylizację, nie ma co zwlekać... Quote
malagos Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 Nadal cisza, czekamy na telefony, maile.... Quote
Therion Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Teraz chyba taki czas trudny na adopcje, ludzie czekaja na wiosne ? Quote
malagos Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 Maleńtas umówiony na przyszłą srodę, termin zgrany z wyjazdem z córką na kontrolę do okulisty, by znów nie robić 70 km dodatkowo :roll: Quote
Jagoda1 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='figa33']Spinka , taka śliczna sunia ..![/quote] Spinusia dziewusia po domek... Quote
malagos Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 coś nie maja szczęścia te suczki, tyle ogloszeń i cisza :cool1: Quote
Erazm Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Spineczko zawijaj doopinke i do swojego domku. Ech, ciocia zaraz znow wybywa bo by Cie odwiedzila Quote
malagos Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 O, a dokad wybywasz? Ja nie moge ruszyć tyłka , bo gromada zwierzątek :placz: Quote
Jagoda1 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='malagos']kochana suczynka czeka na domek. Dziś nocowala w piwnicy, czyli wyspała sie w ciepelku, spokojnie zjadla kolację i rano sniadanko, wybiegała sie z Zulką, (tzn. Spinka biegala dookoła, a Zulka stała zawstydzona :roll:) , połasiła sie do Pelasi - czyli nawet obce dla niej psy traktuje z sympatią i namawia do zabawy :multi:[/quote] Wesoła, towarzyska, niewybredna... Quote
malagos Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 kochana suczynka czeka na domek. Dziś nocowala w piwnicy, czyli wyspała sie w ciepelku, spokojnie zjadla kolację i rano sniadanko, wybiegała sie z Zulką, (tzn. Spinka biegala dookoła, a Zulka stała zawstydzona :roll:) , połasiła sie do Pelasi - czyli nawet obce dla niej psy traktuje z sympatią i namawia do zabawy :multi: Quote
malagos Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 Osa, jesteś niemozliwa :loveu: A Spineczka się "kłania łaskawej publicznosci " :multi: Quote
Ziutka Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Z Muszką już byłam na nocnym spacerku to teraz czas na Spineczkę :painting: Quote
Recommended Posts