IKA & SONIA Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Ogłosiłam Maleńką na tych stronkach: www.petworld.pl www.mojpupil.pl www.ale.gratka.pl www.kupsprzedaj.pl www.adopcjapsa.pl www.4lapy.pl www.gieldaogloszen.pl www.eoferty.com.pl www.kokosy.pl www.ogloszenia.24polska.pl www.zwierzeta.5aleja.pl www.afisze.pl www.drobny.com.pl www.isu.pl www.adin.pl www.dwukropek.pl www.owi.pl www.nasipupile.pl www.zoonet.pl www.przygarnijzwierzaka.pl www.przygarnij.pl www.spacerek.net www.ogloszenia.moje.pl www.karusek.com.pl www.zwierzaki.org www.czworonogi.eu www.ogloszenia.web-marketing.pl Quote
malagos Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 IKA, bomba :multi: :loveu: Niech no tylko małpiszon nie znajdzie domu :mad: Zdjęcia nowsze postaram sie wstawić, jak tylko komp domowy zobaczy "doktora", czyli w sobotę mojego Pawełka :diabloti: Mam tylko prośbę, by nie pisać w ogłoszeniach, gdzie sa pieski, bo moze to zniechęcic ludzi, a do Warszawy zawsze dowiozę (albo Abra :cool3:) Quote
IKA & SONIA Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Nie ma sprawy Malagos. Polecam się na przyszłość ;) Quote
malagos Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 Aktywowałam ogłoszenia w Dwukropku :p Muszka już jest po sterylizacji, ale to chyba nie warto zmieniać w ogłoszeniach?.... Quote
IKA & SONIA Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Myslę, że nie ma sensu tym bardziej, że w ogłoszeniu jest wspomniane nt. sterylki. Quote
florida_blue Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 ciocia chciała dobranoc powiedzieć :) Quote
malagos Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 Spineczka chce powiedzieć Dzień dobry :cool3: Quote
hanek Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Bąbelek jest na stronce: Fundacja Pro Animals – Na Pomoc Zwierzętom: Spinka Tradycyjnie, proszę dać znać, jeśli coś się nie zgadza albo trzeba dopisać jakąś informację :) No i jeśli jest plakat, to też proszę o linka. Quote
Osa Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 ..................... U nas śnieg pada... Ale to jest wiocha gdzie nam do świata....:evil_lol: Quote
malagos Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 U nas na wsi też pada jest spokojnie, śnieżnie, czysto :p Quote
malagos Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Spinka to taki wariatuńcio, wesola jak żaden z moich psiaków- super, gdyby trafiła do domu z dziećmi :lol: Quote
Jagoda1 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Spinka, wesoła dziewczynka szuka domu... Quote
malagos Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Dziewczynki siedzą w kojcu, tulą sie do siebie - w nocy było -10 st. Ale na rozgrzewkę rano był długi spacer i ciepłe sniadanie. Quote
Recommended Posts