Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 237
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gosiu chodziło o małą sucz ale ludzie chcieli na podwórko do budy - co prawda ciepłej i teren ogrodzony - mogłaby wchodzić do domu ale spanie w budzie....Miałaby na pewno jedzonko, opiekę wet. kontakt z ludźmi.
Spinka raczej odpada na takie warunki....
Szczegółów dowiedziałam się później i na dodatek z rozpędu wkleiłam tu nie ten numer tel i w ogóle miałam urwanie głowy..

Posted

Domyślam się, Osa :shake: jaki kłopot z tymi numerami.
A sunia i tak siedzi w budzie, zimno jej na pewno, a domu na razie jest Muszka po sterylce.
U nas -14 st. było w nocy :cool1:

Posted

Biedna...
Pewnie tak zrobiłaś ale tak na wszelki wypadek podpowiem...
Nad wejściem przyczep ciepłą kurtkę najlepiej ortalionową żeby nie przemakała i wiatru nie przepuszczała...(dziecinna najlepsza)

Posted

Buda ma przedsionek, w nim ciepły kocyk.
Byłam z psami na spacerze, chwyta mróz, aż śnieg chrzesci.
Ale maliznę zaraz wezmę do domu, do piwnicy, ciepło, posłanko gotowe, miska jedzonka-do rana wytrzyma :roll:

Posted

malagos napisał(a):
.... dzięki :roll:
A te fajki to rzuć, szkoda zdrowia :eviltong: Ja rzuciłam 13 lat temu, taka jestem dzielna!

U mnie już też chyba minęło 14 czy 15 lat :eviltong:.
Isadorko, weź przyklad z nas, a ile kasy więcej na biedaki ;), nie mówiąc oczywiście o zdrowiu.

Posted

Spineczka siedzi sama w kojcu i nie ma do kogo gęby, za przeproszeniem, otworzyć. Jest wesoła, podskakująca jak na spreżynie, ale bardzo karna - na wolanie przybiega i pokazuje brzuszek. Jej bardzo potrzeba swego człowieka...
jak Muszka znajdzie dom, bierzemy sie za Spinkę.