GoniaP Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 AMIŚKA napisał(a):A czy SONIA lubi małe dziewczynki??? Jest pan w SZczecinie chetny na jakiegokolwiek jamnika byle dzieci lubił/a/bo ma córeczke ZUZIĘ Nie wiem, nie mam dzieci... A ile Zuzia ma lat? Quote
stonka1125 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 tutaj udało mi sie przeczytać artykulik,czapki z głow!no i przy okazji podniose,piekna parówa,pół zycia miałam jamniory, a w sumie to sie z nimi wychowałam od szczyla,fantastyczne charakterki! Quote
GoniaP Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Najnowsze zdjęcia Paróweczki: Picasa Web Albums - Małgorzata - Paróweczka 26... Quote
GoniaP Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Parówka nienawidzi robienia zdjęć :angryy: Jak tylko widzi aparat w moim ręku, to się peszy.... Wygląda zatem za każdym razem jak wypłosz, którym, zaświadczam, nie jest ;) Quote
Isadora7 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Teraz nie ma wątpliwości, zę Gonia wie gdzie jest miejsce psa: http://images50.fotosik.pl/53/9a68266afbb0032fmed.jpg :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malagos Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Taaa, jamniki to fajne psiaki :diabloti: Quote
danka1234 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='GoniaP']Parówka nienawidzi robienia zdjęć :angryy: Jak tylko widzi aparat w moim ręku, to się peszy.... Wygląda zatem za każdym razem jak wypłosz, którym, zaświadczam, nie jest ;) widać nawed przez sen wyczuwa aparat.:evil_lol: Quote
AMIŚKA Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 GoniaP napisał(a):Parówka nienawidzi robienia zdjęć :angryy: Jak tylko widzi aparat w moim ręku, to się peszy.... Wygląda zatem za każdym razem jak wypłosz, którym, zaświadczam, nie jest ;) Ona doskonale wie, że chcesz sie jej pozbyć:mad::mad: i że zdjęcia temu tez służą:razz::razz: a znając jamniki , ona może wyciąć Tobie , taki numer jak STEFCIA TANITCE:eviltong::eviltong: Quote
Isadora7 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 AMIŚKA napisał(a):Ona doskonale wie, że chcesz sie jej pozbyć:mad::mad: i że zdjęcia temu tez służą:razz::razz: a znając jamniki , ona może wyciąć Tobie , taki numer jak STEFCIA TANITCE:eviltong::eviltong: No nie powiem, żeby mi się taki numer nie podobał :) Quote
GoniaP Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Isadora7 napisał(a):No nie powiem, żeby mi się taki numer nie podobał :) A jaki numer zrobiła Stefcia Tanitce, bo nie jestem w temacie.... Quote
AMIŚKA Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='GoniaP']A jaki numer zrobiła Stefcia Tanitce, bo nie jestem w temacie.... OOO to długi temat!!!:razz::razz: no tak Ty nie byłas jamnikara :eviltong: to nie interesowałaś się nimi a to juz klasyka dogomani:loveu::loveu: Gonia a może SONIA czytuje dogo i znalazła instrukcję- Jak tymczas przobrazić na dom stały???:crazyeye::cool3::loveu: masz linka: http://www.dogomania.pl/forum/f85/jamnisia-siwiutki-pysio-juz-nie-szuka-domu-zostaje-u-tanitki-22467/ Quote
GoniaP Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 PaRóWKA SZUKA DOMU W MOICH RAMIONACH: Picasa Web Albums - Małgorzata - Paróweczka 26... Quote
AMIŚKA Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='GoniaP']PaRóWKA SZUKA DOMU W MOICH RAMIONACH: Picasa Web Albums - Małgorzata - Paróweczka 26... Małgosiu ona juz znalazła DOM w Twoich ramionach:loveu::loveu::loveu: cudownie pasujecie do siebie:multi::multi::multi: Quote
danka1234 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 W góre Sonieczko,domku szukać,nie chować ;) Quote
AMIŚKA Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 danka1234 napisał(a):W góre Sonieczko,domku szukać,nie chować ;) No co Ty Danka,druga uparta:razz::razz: Quote
Isadora7 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 A ja swoją Rudą idę jutro na sterylkę. Quote
GoniaP Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 Amiśka, nie siej zamętu :mad: Wyobraźcie sobie, że byłam dziś zaszczepić Parówkę i umówić termin sterylki... A tu się okazuje podczas badania, że Parówka ma ciążę urojoną, wielkie cycuchy, a w nich mleko! Może robić za mamkę :roll: Chyba adoptowała sobie mnie... bo zabawki pochowane, by nie wywoływać konfliktów :shake: Quote
GoniaP Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 Isadora7 napisał(a):A ja swoją Rudą idę jutro na sterylkę. Ojej, to wielki dzień. Będziemy za Was trzymać kciuki! A sterylka Sonii odwlecze się o jakiś miesiąc... :shake: Quote
danka1234 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Goniu,wysyłam Ci na PW namiar na domek koło Piły.Dostałam go od dziewczyn w watku tego szczeniaczka szczecińskiego.Najlepiej jak porozmawiasz z Panem bez posredników. Quote
GoniaP Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 danka1234 napisał(a):Goniu,wysyłam Ci na PW namiar na domek koło Piły.Dostałam go od dziewczyn w watku tego szczeniaczka szczecińskiego.Najlepiej jak porozmawiasz z Panem bez posredników. Dziękuję, jutro się z nimi skontaktuję. Quote
danka1234 Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 a Paróweczka znowu pod kołderką Goni siedzi:lol: zamiast własnego domku szukać:evil_lol: a juz do góry ,pokazywac sie.:eviltong: Quote
AMIŚKA Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 GoniaP napisał(a):Nieprawda :diabloti: Poczytałam trochę o ciąży urojonej, bom tuk w tym temacie, i zabraliśmy dziś Parówkę na 4km spacer :crazyeye: Poszła, i chyba nawet jej się podobało ;) Co prawda w drodze powrotnej, ostatni odcinek "przespacerowała" w ramionach TZta, no ale i tak jestem wobec niej pełna podziwu! Poza tym, zaraz potem pojechała ze mną sprawdzić dom dla fundacyjnego psiaka, i znów na 20 min spacer z moimi psami, więc myślałam, że padnie... A tu zonk :angryy: Łaziła, piszczała, próbowała mnie gwałcić, wierciła się... A teraz wreszcie śpi, więc jest spokój. Fajna jest ta Parówa, wiecie?? Wiemy:lol::lol::lol::loveu::loveu::loveu: a czemu w ramionach Tz, ona naprawde może sama:eviltong:spacerować jamniki to psy mysliwskie, i potrafia naprawde duzo i długo biegać!!:crazyeye::crazyeye::multi::multi: Quote
Recommended Posts