Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A z rzeczy śmiesznych, to nie wiem jakim cudem ta małpa odkryła szafkę z łakociami :diabloti: (bo nigdy moich psów nie częstowałam zasobami w jej obecności)b ale odkryła, i właśnie mnie tam zaprowadziła....

• Replies 321
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AMIŚKA napisał(a):

i nie ma nic lepszego jak 3 z jamnisiem na czele!!!!!

To mi jeszcze jednego brakuje :), ale mogę powiedzieć, że z dwoma lepiej niż z jednym :)

GoniaP napisał(a):
Dzięki Helga :loveu:
Isadoruś, coś aukcje nie idą...
Co robić? Poinstruuj.......

Goniu jest w ogóle ciężki czas na adopcje również, częściowo w kraju ferie ludzie powyjeżdzali.

Ale tez powinno być jak przy PIXuni, linki w podpisach na forum, opisy na GG i skype, rozesłanie maili z linkiem do każdego ze swojej listy adresowej, wystawienie na NK, częstsze bywanie na wąttku, podpbijanie. zmainy tytułów....

No i klikanie w aukcje jak tylko możliwe aby licznik bił. Wtedy będzie widoczna na pierwszych ekranach w googlarce.

Posted

GoniaP napisał(a):
Zmiany tytułów? Zasugeruj coś?

Jak mi coś przyjdzie do głowy to powiem. Generalnie to chodzi o to aby często zmieniać tytuł watku. Jak sie da to i 2-3 razy dziennie.

Posted

DG32 napisał(a):

Gdyby nie to że moja cholera właśnie wyleguje mi się na kolanach, to mogłabym przypuszczać, że ktoś podrzucił do Poznania mojego osobistego jamola ("lekko" podtłuczywszy po drodze)...
Wobec powyższego zabrzmi to nieco nieskromnie, ale Sonieczka jest śliczna. Na pewno znajdzie dobry domek :)