GoniaP Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 danka1234 napisał(a):Jak tam sprawa z domkiem dla jamnisi? są juz jacyś zainteresowani jej adopcją? Ja miałam 2 telefony w sprawie Paróweczki. Jeden dom, absolutnie super, podałam dalej, do Isadory. Wspólnie z Panią stwierdziłyśmy, że Sonia się do tego domku nie nadaje, ale może innej bidzie sie poszczęści. Drugi domek będzie sprawdzany, jestem w trakcie rozmów, ale się nie spieszę. Sonia staje się mi coraz bliższa. Gdybym mogła, zatrzymałabym ją. Quote
Isadora7 Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='GoniaP']Ja miałam 2 telefony w sprawie Paróweczki. Jeden dom, absolutnie super, podałam dalej, do Isadory. Wspólnie z Panią stwierdziłyśmy, że Sonia się do tego domku nie nadaje, ale może innej bidzie sie poszczęści. Drugi domek będzie sprawdzany, jestem w trakcie rozmów, ale się nie spieszę. Sonia staje się mi coraz bliższa. Gdybym mogła, zatrzymałabym ją. No to czekamy na etap "brzuszkowy" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
AMIŚKA Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 GoniaP napisał(a):Ja miałam 2 telefony w sprawie Paróweczki. Jeden dom, absolutnie super, podałam dalej, do Isadory. Wspólnie z Panią stwierdziłyśmy, że Sonia się do tego domku nie nadaje, ale może innej bidzie sie poszczęści. Drugi domek będzie sprawdzany, jestem w trakcie rozmów, ale się nie spieszę. Sonia staje się mi coraz bliższa. Gdybym mogła, zatrzymałabym ją. Mozesz:multi::multi::multi: pozwalamy:Dog_run: zdałaś egzamin na jamnicza mamuśke:multi::multi: Quote
Isadora7 Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 GoniaP napisał(a):Zarobisz :mad::diabloti::diabloti: Ta ikonka z bejsbolem to ewidentna groźba karalna, a przestępstwo groźby karalnej zostało spenalizowane w rozdziale XXIII kodeksu karnego Przestępstwa przeciwko wolności, w art. 190 par. 1 k.k. :megagrin::megagrin::megagrin: Quote
GoniaP Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 Isadora7 napisał(a):No to czekamy na etap "brzuszkowy" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zarobisz :mad::diabloti::diabloti: Quote
GoniaP Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 AMIŚKA napisał(a):Mozesz:multi::multi::multi: pozwalamy:Dog_run: zdałaś egzamin na jamnicza mamuśke:multi::multi: Amiśka, Ty też chcesz chyba burę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
GoniaP Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 Isadora7 napisał(a):Ta ikonka z bejsbolem to ewidentna groźba karalna, a przestępstwo groźby karalnej zostało spenalizowane w rozdziale XXIII kodeksu karnego Przestępstwa przeciwko wolności, w art. 190 par. 1 k.k. :megagrin::megagrin::megagrin: Idę se poszukać adwokata :rolleyes::grab: Quote
taxelina Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Eh szkoda ze nie zostanie, te uwazam ze zdalas egzamin :D Quote
GoniaP Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 deer_1987 napisał(a):Eh szkoda ze nie zostanie, te uwazam ze zdalas egzamin :D Dear Deer, Ty też przeciwko mnie?? :mad::evil_lol: A Sońka, no cóż, jest słodka :loveu: Martwią mnie tylko jej kupki, wciąż odbiegają od normy....:-( Quote
AMIŚKA Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 GoniaP napisał(a):Dear Deer, Ty też przeciwko mnie?? :mad::evil_lol: A Sońka, no cóż, jest słodka :loveu: Martwią mnie tylko jej kupki, wciąż odbiegają od normy....:-( My naprawde nie jesteśmy przeciwko TOBIE:loveu:, przecież uwazamy, ze zdałaś egzamin:loveu::loveu:. I nie rozumiemy Twojego uporu:razz: przeciez widzimy że TY sama chcesz aby Biedniusia jamnisia została!!!!:multi::multi: To takie proste......:lol: Quote
Isadora7 Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Aukcja cegiełkowo-adopcyjna dla Plastusia i Soni proszę o rozsyłanie linku. Jamnik i cierpienie. Sonia i Plastuś. Pomocy! (536614955) - Aukcje internetowe Allegro :loveu: teraz biore się za Piotrusia (cegiełkę) Quote
GoniaP Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 Isadorko, Majgo, dziękuję :calus::calus: Jak zwykle aukcja przepiękna, prawdziwe mistrzostwo świata :loveu: Quote
Helga&Ares Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Isadora7 napisał(a):Aukcja cegiełkowo-adopcyjna dla Plastusia i Soni proszę o rozsyłanie linku. Jamnik i cierpienie. Sonia i Plastuś. Pomocy! (536614955) - Aukcje internetowe Allegro :loveu: teraz biore się za Piotrusia (cegiełkę) Isadorku, Miszczu Ty:loveu: Quote
danka1234 Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 A co słychać u naszej slicznotki?:lol: Quote
Isadora7 Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 danka1234 napisał(a):A co słychać u naszej slicznotki?:lol: Może odbywa się sesja brzuszkowa :evil_lol: Quote
GoniaP Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 Parówka jest moim cieniem, nakolankową przytulanką, rozmerdanym ogonem na dzień dobry, rozlizanym jęzorkiem podczas naszych tet a tet. Świetnie sprawdza się nocami jako termofor :loveu: Jest śliczna, kochana, niekiedy namolna... Niestety podczas tygodniowego pobytu u mnie nie straciła ani grama, a diety pilnujemy :shake: Nie mam pojęcia dlaczego, może dlatego, że nie lubi spacerków w tej słocie, a w domu piłki rzucać nie mogę, bo łatwo o awantury... Pięknie sygnalizuje chęć spacerków, naprawdę nie ma z tym problemów. Powoli zaczynam ją czytać... Jest piekielnie inteligentna i kochana :loveu: Brzuszki odsłaniamy, ale zanim zaczniemy całować, musimy brzuszki wykąpać ;) Na razie się odrobaczyłyśmy ;) Quote
Helga&Ares Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 GoniaP napisał(a): Na razie się odrobaczyłyśmy ;) :crazyeye: Gonia, miałaś robale? :evil_lol: Quote
GoniaP Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 Helga&Ares napisał(a)::crazyeye: Gonia, miałaś robale? :evil_lol: Uważam, że ta riposta świadczy o tym, że zbyt wiele czasu spędzasz z Vito :diabloti::evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 GoniaP napisał(a):Uważam, że ta riposta świadczy o tym, że zbyt wiele czasu spędzasz z Vito :diabloti::evil_lol: Eeee. wydaje Ci się Goniu :diabloti: Quote
GoniaP Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 danka1234 napisał(a):same dobre wieści u Was :lol: W zasadzie jedyna zła wieść to taka, że Parówka goni jednego z moich kotów. Biedak prawie nie schodzi na dół, bo ona na niego poluje. Druga niepokojąca sprawa to taka, że moje psy podłapały okropnego wirusa: wodnista, śmierdząca biegunka i wymioty. Nie wiem czy złapały to od Sonii... W każdym razie, ona już skończyła antybiotyk (ale jej kupy nadal są nie takie jak trzeba) a Tosia i Bobo właśnie zaczęły antybiotyki brać. Martwię się, bo lekarz dziś powiedział, że takie biegunki występują przy nosówce. A Sonia nie ma szczepień, a sensus stricte, my o nich nie wiemy.... No i bądź tu mądry i pisz wiersze....:shake: Quote
Isadora7 Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 GoniaP napisał(a):W zasadzie jedyna zła wieść to taka, że Parówka goni jednego z moich kotów. Biedak prawie nie schodzi na dół, bo ona na niego poluje. Druga niepokojąca sprawa to taka, że moje psy podłapały okropnego wirusa: wodnista, śmierdząca biegunka i wymioty. Nie wiem czy złapały to od Sonii... W każdym razie, ona już skończyła antybiotyk (ale jej kupy nadal są nie takie jak trzeba) a Tosia i Bobo właśnie zaczęły antybiotyki brać. Martwię się, bo lekarz dziś powiedział, że takie biegunki występują przy nosówce. A Sonia nie ma szczepień, a sensus stricte, my o nich nie wiemy.... No i bądź tu mądry i pisz wiersze....:shake: Oooo nie, miejmy nadziejże że to zwykła sraczka Quote
GoniaP Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 danka1234 napisał(a):oj,to nie jest za dobrze. No nie jest, bo ma w domu 3 psy z biegunką, i jednego z wymiotami :-( Nic tylko biegam na spacerki i sprzątam jak nie zdążę... Ale żadne z nich nie ma gorączki (byłam dziś z całą trójką u weta) i tylko moja Tosia była dziś w strasznym stanie. Bobo i Parówka nie tracą humoru i mają apetyt.... No nic, byle do jutra.... Quote
Isadora7 Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 GoniaP napisał(a):A z rzeczy śmiesznych, to nie wiem jakim cudem ta małpa odkryła szafkę z łakociami :diabloti: (bo nigdy moich psów nie częstowałam zasobami w jej obecności)b ale odkryła, i właśnie mnie tam zaprowadziła.... No to jest własnie jamnik i jego inteligencja :) Quote
Recommended Posts