Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

danka1234 napisał(a):
Jak tam sprawa z domkiem dla jamnisi? są juz jacyś zainteresowani jej adopcją?
Ja miałam 2 telefony w sprawie Paróweczki. Jeden dom, absolutnie super, podałam dalej, do Isadory. Wspólnie z Panią stwierdziłyśmy, że Sonia się do tego domku nie nadaje, ale może innej bidzie sie poszczęści.
Drugi domek będzie sprawdzany, jestem w trakcie rozmów, ale się nie spieszę.

Sonia staje się mi coraz bliższa. Gdybym mogła, zatrzymałabym ją.

• Replies 321
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='GoniaP']Ja miałam 2 telefony w sprawie Paróweczki. Jeden dom, absolutnie super, podałam dalej, do Isadory. Wspólnie z Panią stwierdziłyśmy, że Sonia się do tego domku nie nadaje, ale może innej bidzie sie poszczęści.

No to czekamy na etap "brzuszkowy" :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

GoniaP napisał(a):
Ja miałam 2 telefony w sprawie Paróweczki. Jeden dom, absolutnie super, podałam dalej, do Isadory. Wspólnie z Panią stwierdziłyśmy, że Sonia się do tego domku nie nadaje, ale może innej bidzie sie poszczęści.

Mozesz:multi::multi::multi:
pozwalamy:Dog_run:

zdałaś egzamin na jamnicza mamuśke:multi::multi:

Posted

GoniaP napisał(a):
Zarobisz :mad::diabloti::diabloti:

Ta ikonka z bejsbolem to ewidentna groźba karalna, a przestępstwo groźby karalnej zostało spenalizowane w rozdziale XXIII kodeksu karnego Przestępstwa przeciwko wolności, w art. 190 par. 1 k.k.

:megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

AMIŚKA napisał(a):
Mozesz:multi::multi::multi:
pozwalamy:Dog_run:

zdałaś egzamin na jamnicza mamuśke:multi::multi:
Amiśka, Ty też chcesz chyba burę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Isadora7 napisał(a):
Ta ikonka z bejsbolem to ewidentna groźba karalna, a przestępstwo groźby karalnej zostało spenalizowane w rozdziale XXIII kodeksu karnego Przestępstwa przeciwko wolności, w art. 190 par. 1 k.k.

:megagrin::megagrin::megagrin:
Idę se poszukać adwokata :rolleyes::grab:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Eh szkoda ze nie zostanie, te uwazam ze zdalas egzamin :D
Dear Deer, Ty też przeciwko mnie?? :mad::evil_lol:

A Sońka, no cóż, jest słodka :loveu:
Martwią mnie tylko jej kupki, wciąż odbiegają od normy....:-(

Posted

GoniaP napisał(a):
Dear Deer, Ty też przeciwko mnie?? :mad::evil_lol:

A Sońka, no cóż, jest słodka :loveu:
Martwią mnie tylko jej kupki, wciąż odbiegają od normy....:-(

My naprawde nie jesteśmy przeciwko TOBIE:loveu:,
przecież uwazamy, ze zdałaś egzamin:loveu::loveu:.
I nie rozumiemy Twojego uporu:razz:
przeciez widzimy
że TY sama chcesz
aby Biedniusia jamnisia została!!!!:multi::multi:

To takie proste......:lol:

Posted

Parówka jest moim cieniem, nakolankową przytulanką, rozmerdanym ogonem na dzień dobry, rozlizanym jęzorkiem podczas naszych tet a tet. Świetnie sprawdza się nocami jako termofor :loveu:
Jest śliczna, kochana, niekiedy namolna... Niestety podczas tygodniowego pobytu u mnie nie straciła ani grama, a diety pilnujemy :shake: Nie mam pojęcia dlaczego, może dlatego, że nie lubi spacerków w tej słocie, a w domu piłki rzucać nie mogę, bo łatwo o awantury...
Pięknie sygnalizuje chęć spacerków, naprawdę nie ma z tym problemów.
Powoli zaczynam ją czytać... Jest piekielnie inteligentna i kochana :loveu:
Brzuszki odsłaniamy, ale zanim zaczniemy całować, musimy brzuszki wykąpać ;)
Na razie się odrobaczyłyśmy ;)

Posted

Helga&Ares napisał(a):
:crazyeye:
Gonia, miałaś robale? :evil_lol:
Uważam, że ta riposta świadczy o tym, że zbyt wiele czasu spędzasz z Vito :diabloti::evil_lol:

Posted

danka1234 napisał(a):
same dobre wieści u Was :lol:
W zasadzie jedyna zła wieść to taka, że Parówka goni jednego z moich kotów. Biedak prawie nie schodzi na dół, bo ona na niego poluje.

Druga niepokojąca sprawa to taka, że moje psy podłapały okropnego wirusa: wodnista, śmierdząca biegunka i wymioty. Nie wiem czy złapały to od Sonii... W każdym razie, ona już skończyła antybiotyk (ale jej kupy nadal są nie takie jak trzeba) a Tosia i Bobo właśnie zaczęły antybiotyki brać. Martwię się, bo lekarz dziś powiedział, że takie biegunki występują przy nosówce. A Sonia nie ma szczepień, a sensus stricte, my o nich nie wiemy.... No i bądź tu mądry i pisz wiersze....:shake:

Posted

GoniaP napisał(a):
W zasadzie jedyna zła wieść to taka, że Parówka goni jednego z moich kotów. Biedak prawie nie schodzi na dół, bo ona na niego poluje.

Druga niepokojąca sprawa to taka, że moje psy podłapały okropnego wirusa: wodnista, śmierdząca biegunka i wymioty. Nie wiem czy złapały to od Sonii... W każdym razie, ona już skończyła antybiotyk (ale jej kupy nadal są nie takie jak trzeba) a Tosia i Bobo właśnie zaczęły antybiotyki brać. Martwię się, bo lekarz dziś powiedział, że takie biegunki występują przy nosówce. A Sonia nie ma szczepień, a sensus stricte, my o nich nie wiemy.... No i bądź tu mądry i pisz wiersze....:shake:

Oooo nie, miejmy nadziejże że to zwykła sraczka

Posted

danka1234 napisał(a):
oj,to nie jest za dobrze.
No nie jest, bo ma w domu 3 psy z biegunką, i jednego z wymiotami :-(
Nic tylko biegam na spacerki i sprzątam jak nie zdążę...
Ale żadne z nich nie ma gorączki (byłam dziś z całą trójką u weta) i tylko moja Tosia była dziś w strasznym stanie. Bobo i Parówka nie tracą humoru i mają apetyt....
No nic, byle do jutra....

Posted

GoniaP napisał(a):
A z rzeczy śmiesznych, to nie wiem jakim cudem ta małpa odkryła szafkę z łakociami :diabloti: (bo nigdy moich psów nie częstowałam zasobami w jej obecności)b ale odkryła, i właśnie mnie tam zaprowadziła....

No to jest własnie jamnik i jego inteligencja :)