Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 321
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Śledziłam od początku losy prześlicznej Sonieczki i z wielką ulgą i radością przyjęłam wiadomość, że Sonieczka ma super domek:loveu:. Na pewno będzie kochana i miała tam jak przysłowiowy pączuś w maśle.
Myzianki dla piesków i pozdrowienia dla rodzinki o wielkich serduchach.:multi:

Posted

Witam!
Sonia przyzwyczaiła sie do nowego domku. Ostatnio zrobiliśmy jej czyszczenie zębów. Parówa z duma nosi blaszke z jej imieniem oraz numerem telefonu mamy. Najbardziej przyzwyczajona jest do mamy, a piłke przewaznie przynosi dla taty. Sońka najwyrazniej nie lubi naszego chomiczka poniewaz ciagle na niego sie czai i próbuje go upolować lecz naszczeście chomik nie ma powodu do obaw, siedzi w klatce wysoko nad Sonią.

Posted

Witamy Sonie i jej nową Rodzinkę:lol::lol:
Widzę ,że dobrze dbacie o SONIĘ:lol::lol:
bo chyba figurke odzyskuje;)
Wiecej fotek poprosimy:lol:

Pozdrowionka i mizianka
od szczecińskich jamników:lol::lol:

Posted

Sonia ślicznotko stęskniłam się za Tobą, więc jestem bardz szczęśliwa, że nowa rodzinka pamięta o Twoich ciotkach i nas odwiedza :) Pozdrawiam serdecznie całą rodzinę :)

• 5 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Witamy !!
Przepraszamy za tak długą nieobecność mamy zamiar choć troche to nadrobić:] Sońka czuje się świetnie, uwielbia siedziec przed stawem i patrzec jak ktos z nas łapie ryby. Jak już ktoś złapię rybkę to Sońka robi wszystko żeby ja zdobyć(pare razy całkiem niechcaco wskoczyła do stawu ponieważ po wyskoku nie wiedziała że leci w strone wody) hehe:] na szczęscie bardzo dobrze pływa, szybko przebiera lapkami i wychodzi z wody ;p Lubi rozkopywać ziemię w poszukiwaniu skarbów przy tym straszliwie sie brudzi, zawsze po takiej zabawie czeka ja ciepla odpręzająca kąpiel w domku. Piesek jest bardzo posłuszny i grzeczny. Uwielbia zabawę "pogoń za piłka" rzadko ja oddaje i pare piłeczek juz zniszczyła. Przesyłam wam również kilka zdjeć na których znajduje się Sońka:)

• 4 weeks later...