Lilmo Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Cudowne jest to zdjęcie! Widać, że Sonia w pełni się zadomowiła :) Proszę jej przekazać mizionko od ciotki Lilmo:lol: Quote
taxelina Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Gonia (albo ktos inny) - podejmiesz sie napisania histori o Soni do dzialu "w nowym domu"? z gory dzieki! Jamniki i mixy szukaja domow Quote
yunona Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Śledziłam od początku losy prześlicznej Sonieczki i z wielką ulgą i radością przyjęłam wiadomość, że Sonieczka ma super domek:loveu:. Na pewno będzie kochana i miała tam jak przysłowiowy pączuś w maśle. Myzianki dla piesków i pozdrowienia dla rodzinki o wielkich serduchach.:multi: Quote
GoniaP Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 Śliczne zdjęcia.... Niedawno wróciłam, jutro będę dzwonić do Parówkowych Rodziców ;) Ja strasznie za Nią tęsknię.... Quote
taxelina Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 I cotam? zmiana tematu by sie przydala no i ja prosze o opis :D Quote
mentro Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Witam! Sonia przyzwyczaiła sie do nowego domku. Ostatnio zrobiliśmy jej czyszczenie zębów. Parówa z duma nosi blaszke z jej imieniem oraz numerem telefonu mamy. Najbardziej przyzwyczajona jest do mamy, a piłke przewaznie przynosi dla taty. Sońka najwyrazniej nie lubi naszego chomiczka poniewaz ciagle na niego sie czai i próbuje go upolować lecz naszczeście chomik nie ma powodu do obaw, siedzi w klatce wysoko nad Sonią. Quote
Isadora7 Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Śliczna dziewczynka z niej, eech już to mówiłam kiedyś :):) Quote
AMIŚKA Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Witamy Sonie i jej nową Rodzinkę:lol::lol: Widzę ,że dobrze dbacie o SONIĘ:lol::lol: bo chyba figurke odzyskuje;) Wiecej fotek poprosimy:lol: Pozdrowionka i mizianka od szczecińskich jamników:lol::lol: Quote
taxelina Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/11968482-post305.html Quote
Lilmo Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Sonia ślicznotko stęskniłam się za Tobą, więc jestem bardz szczęśliwa, że nowa rodzinka pamięta o Twoich ciotkach i nas odwiedza :) Pozdrawiam serdecznie całą rodzinę :) Quote
Lilmo Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Na wątku coś cichutko się zrobiło. A ja dopiero dziś odkryłam na emirowej stronie nowe zdjęcia naszej Paróweczki :loveu: Być może znajdzie się jakiś fan, który jeszcze ich nie widział, więc podaję link do zdjęć: Picasa Web Albums - Małgorzata - Paróweńka Quote
Isadora7 Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Lilmo napisał(a):Na wątku coś cichutko się zrobiło. A ja dopiero dziś odkryłam na emirowej stronie nowe zdjęcia naszej Paróweczki :loveu: Być może znajdzie się jakiś fan, który jeszcze ich nie widział, więc podaję link do zdjęć: Picasa Web Albums - Małgorzata - Paróweńka Muszę Marcie powiedzieć to wstawi na stronę jamniczą. Quote
taxelina Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Isadora7 napisał(a):Muszę Marcie powiedzieć to wstawi na stronę jamniczą. No musze wstawic :D Ale na razie mykam do sklepu sniadanie kupic :D Quote
mentro Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Witamy !! Przepraszamy za tak długą nieobecność mamy zamiar choć troche to nadrobić:] Sońka czuje się świetnie, uwielbia siedziec przed stawem i patrzec jak ktos z nas łapie ryby. Jak już ktoś złapię rybkę to Sońka robi wszystko żeby ja zdobyć(pare razy całkiem niechcaco wskoczyła do stawu ponieważ po wyskoku nie wiedziała że leci w strone wody) hehe:] na szczęscie bardzo dobrze pływa, szybko przebiera lapkami i wychodzi z wody ;p Lubi rozkopywać ziemię w poszukiwaniu skarbów przy tym straszliwie sie brudzi, zawsze po takiej zabawie czeka ja ciepla odpręzająca kąpiel w domku. Piesek jest bardzo posłuszny i grzeczny. Uwielbia zabawę "pogoń za piłka" rzadko ja oddaje i pare piłeczek juz zniszczyła. Przesyłam wam również kilka zdjeć na których znajduje się Sońka:) Quote
Jagoda1 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Wygląda przepięknie i widać, że jesteście razem szczęśliwi:lol:.... Quote
Lilmo Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Jej zdjęcia mogłabym oglądać godzinami :loveu: Pozdrowienia dla całej rodzinki! Quote
Isadora7 Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [quote name='Lilmo']Jej zdjęcia mogłabym oglądać godzinami :loveu: Pozdrowienia dla całej rodzinki![/quote] Masz to samo co ja :) Quote
Recommended Posts