Isadora7 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Prezesik mój śliczny były o bardzo jamniczym charakterku jest kastrowany. Najciekawsze to to ze mieszkał w domu z 30 kotami u osoby sparwnej umysłowo inaczej. Istniało nawet podejrzenie że był znaleziony/ukradziony. Quote
GoniaP Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 Siedlce zrezygnowały z Paróweczki :placz: Wznawiamy poszukiwania domu!!! Quote
Helga&Ares Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 GoniaP napisał(a):Siedlce zrezygnowały z Paróweczki :placz: Wznawiamy poszukiwania domu!!! Cooo? Dlaczego zrezygnowali? Co się stało?:placz: Quote
GoniaP Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 Tato Pani Moniki, nie wiedząc, że planuje adopcję Parówki, kupił Jej posokowca bawarskiego.... Nie ma zatem miejsca na 3 psa :-( Quote
Isadora7 Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 GoniaP napisał(a):Tato Pani Moniki, nie wiedząc, że planuje adopcję Parówki, kupił Jej posokowca bawarskiego.... Nie ma zatem miejsca na 3 psa :-( Szkoda. No to szukamy domku. Quote
Lilmo Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Nie wierzę! :shake: Nie wierzę ! :placz: A miało już być tak pięknie ... Eh, w takim razie bierzemy się dalej za szukanie :-( Quote
danka1234 Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 w takim razie trzeba dalej domku szukać. Quote
GoniaP Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 Kto ma Parówkowy bannerek?? Najgorzej, że ja wyjeżdżam na tydzień od 28go... Opiekunka zna moje psy, ale Parówa to sunia specjalnej troski... Oczywiście już się martwię czy i jak sobie poradzą.... Parówce cuchnie z pyska i powinna mieć wyczyszczone zębiska... Nie wiem czy się na zabieg porywać, czy nie, bo funduszy brak... (wpływy są niższe od wydatków poczynionych już). No i jeśli u mnie zakwateruje na jakiś czas, może warto ją byłoby wysterylizować zanim znajdzie dom? Quote
Lilmo Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Piękne banerki :) zaraz dorzucę do podpisu :) Quote
Isadora7 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Helga bardzo ładne banerki. I z tego co widzę w stareńkim szopku robione (Photoshop 3) to jak robisz ustaw rozdzielczość na 266 będzie lepsza jakość. Quote
Isadora7 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Ponieważ Heldze skończył sie limit transferu na fotosiku zrobiłam nowy banerek. Podlinkowany. :p Quote
Lilmo Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 już zmieniam :) jak Paróweczce ślicznie w tych wiosennych barwach :loveu: Quote
Isadora7 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 POszłam na łatwiznę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: w rzeczywistości nie jest tak oczojeb~~~~ Quote
GoniaP Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 Dorociu, oj Dorociu!!! Isadorko!!! Kochana nasza!!! Jedyna i niezawodna, wspaniała!!! Słowna i odpowiedzialna, zdolna ponad przeciętność nas maluczkich!!! Dziękuję, i oby się udało!!! :loveu::calus::buzi::mdleje::loveu: Quote
Lilmo Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 A czy ja mogę taki plakacik porozsyłać do znajomych ? :oops: Quote
Isadora7 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Lilmo napisał(a):A czy ja mogę taki plakacik porozsyłać do znajomych ? :oops: Bardzo chętnie ale dam ci w oryginalnym formacie. Quote
GoniaP Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 Parówka daje się całować po brzusiu :oops: Nie ma wad oprócz tego, że goni mojego Jogurta... Dostaje też głupawek, i wtedy kocham ją najbardziej :loveu: Quote
AMIŚKA Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 GoniaP napisał(a):Parówka daje się całować po brzusiu :oops: Nie ma wad oprócz tego, że goni mojego Jogurta... Dostaje też głupawek, i wtedy kocham ją najbardziej :loveu: A schudłą troszkę??:lol::lol: A jakies zdjęcia nowe poprosimy;);) Quote
Jagoda1 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Witam zatroskanych o przyszłość jamnisi... Dziś odwiedziłam przyszły dom sunieczki. Możecie spać spokojnie, Paróweczka będzie na pewno szczęśliwa w nowej rodzinie! Quote
GoniaP Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 Jagoda1 nie wiem jak Ci dziękować :loveu: Quote
Isadora7 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Jagoda1']Witam zatroskanych o przyszłość jamnisi... Dziś odwiedziłam przyszły dom sunieczki. Możecie spać spokojnie, Paróweczka będzie na pewno szczęśliwa w nowej rodzinie! Noooo jak Ty sprawdzałaś to jestem absolutnie spokojna Quote
Recommended Posts