GoniaP Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 Mam nadzieję, że rok w adresie mailowym nie jest rokiem urodzenia chętnej :evil_lol: Quote
Isadora7 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='GoniaP']Mam nadzieję, że rok w adresie mailowym nie jest rokiem urodzenia chętnej :evil_lol:[/quote] No jak to ludziska od Prezesika to jestem ZA, a nawet bardzo ZA. Miałam okazję poznać ich osobiście. Prezesik był u mnie na tymczasie. Piękny śliczny kochany Prezesik. Siedleckie okolice zaczynają obfitowac w nasze jamole :) Quote
Isadora7 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Prosze oto Prezesik: Jeszcze w Fundacji łodzkiej A tu już z domeczku A tutaj jego watek: http://www.dogomania.pl/forum/f85/lodz-prezesik-grzeje-tyleczek-w-nowym-domku-d-109055/ Powiem ze lepszego domu Sonia chyba nie mogła sobioe wymarzyć i mam nadzieję że ta adopcja dojdzie do skutku. :loveu::loveu: Quote
taxelina Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Mam nadzieje ze sie odezwie do Ciebie :D Quote
GoniaP Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 [quote name='Isadora7']No jak to ludziska od Prezesika to jestem ZA, a nawet bardzo ZA. Miałam okazję poznać ich osobiście. Prezesik był u mnie na tymczasie. Piękny śliczny kochany Prezesik. Siedleckie okolice zaczynają obfitowac w nasze jamole :)[/quote] Oj, skoro Państwo mają takie rekomendacje i przeżyją wycie Parówki za mną przez pierwsze parę dni, to nie ma się co zastanawiać. Tylko niech do mnie dzwonią!!! Chyba, że ktoś z Was ma ich numer? Quote
Isadora7 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='GoniaP']Oj, skoro Państwo mają takie rekomendacje i przeżyją wycie Parówki za mną przez pierwsze parę dni, to nie ma się co zastanawiać. Tylko niech do mnie dzwonią!!! Chyba, że ktoś z Was ma ich numer?[/quote] Gonia żebyś ty wiedziała jakim wyjcem był Prezes i jak za mną oczętami wodził to Parówka Pikuś. Prezes z założenia był szczekliwy - jak go dziewczyny przywiozły z łodzi to jak dojeżdżały do Warszawy już go słyszałam. Jeden dzień z nim pracowałam i chłopak zmienił zwyczaje. A to ludzie jamnikowi wiec poradzą sobie. podaję ci na priva numer do nich mam nadzieję że nie zmienili przez rok. Quote
GoniaP Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 Dzięki Isadoruś :loveu: W pierwszym poście uaktualniłam wpłaty na rzecz Paróweczki i Plastusia. Dziękuję za każdy grosz i wielkie serca :loveu: Niestety nie znam jeszcze kosztów dotyczących Parówki, ale jutro podpytam będąc u wetów. Quote
Lilmo Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 W takim razie ja proszę o wieści, gdyby coś się wydarzyło w sprawie domku dla Soniulci :) Quote
GoniaP Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 Wygląda na to, że Paróweczka zamieszka z Prezesikiem :multi: Quote
danka1234 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 GoniaP napisał(a):Wygląda na to, że Paróweczka zamieszka z Prezesikiem :multi: czekamy zatem na dobre wieści. Quote
GoniaP Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 Dziś byłam z Parówką u weta by zrobić kontrolne usg w kierunku ewentualnego ropomacicza po ciąży urojonej. Stwierdzono jego BRAK :multi: Parówka jest już zadowolona i normalna. Troszkę więcej je, ale bez rewelacji. Cycuszki już są mniej nabrzmiałe. A w przyszłą środę Paróweczka jedzie na spotkanie Prezesika. Nike wiem jak to przeżyję, bo pokochałam tę małą na zabój.:shake: Quote
GoniaP Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 P.S. Odebrałam fakturę za jej leczenie na kwotę 567,24 zł Quote
Lilmo Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Pięknie Isadoro !:loveu: A ja czekam z niecierpliwościa na środowe wieści dotyczące naszej Sonulki :) Quote
Isadora7 Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Gonia ufam tym ludziom, poradzili sobie z Prezesikiem, poradzą i z Sonią.A że ci ciężko to wiem i wierzę. Quote
GoniaP Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 Isadorko, i znów mam pisać, że jesteś najlepsza?? Jesteś... Nie wiem już jak Ci dziękować.... Środa zbliża się milowymi krokami, a ja staję się co raz bardziej nerwowa... Bez Parówki będzie mi łyso i smutno, no ale nie żyję sama, i muszę uwzględnić głos rozumu... Mam nadzieję, że uda się odciąć pępowinę, która nas niewątpliwie połączyła, i że Pani Prezesika poradzi sobie z ewentualną histerią. Parówka już sobie prawie poradziła z ciążą urojoną. Pisze się na każdy spacer i na każde wyjście z domu, byleby być blisko mnie. Dziś miała tych spacerów 6, jeden poświęcony tylko jej. Pojechaliśmy w teren, nad jezioro (zamarznięte). Parówka była zachwycona przestrzenią i kopcami kretów. Węszyła i biegała wokół nas, aż jej uszy fruwały :loveu: Po drodze zrzuciła kubraczek i szalała jak ją Pan Bóg stworzył. A stworzył niesamowitą sunieczkę.... Inteligentną, słodką, szaloną... W samochodzie, otulona w kołderkę, trzęsąc się z zimna i niewątpliwej podniety, całowała mnie i Tzta na zmianę, wyrażając tym samym zadowolenie ze spaceru i swoją wobec nas miłość. Nie można pozostać wobec niej obojętnym. To niezwykła sunia... Żałuję, że będę musiała się z nią rozstać (już ronię łzy)... Mam tylko nadzieję, że odnajdzie kumpla w Prezesie i szybko o mnie zapomni. Ja o niej nigdy. Stała się częścią mojego serca. Quote
taxelina Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Takie calowanie to najlepsze podziekowanie, tez dostajemy buziaki jak spacer w lesie czy po polach sie podobal! Quote
Lilmo Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Jutro wielki dzień ... :bigcool: Powodzenia Soniulku i Gosiu :Rose: Quote
GoniaP Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 Niestety Parówka dziś nie pojedzie, bo transport zasypało i unieruchomiło w domu ;) Quote
DG32 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 A czy Prezesik jest wykastrowany? bo żeby z tego potem nie było małych Prezesków i Sonieczek. Quote
GoniaP Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 Prezesik jest wykastrowany, a Parówka przejdzie sterylkę jak tylko lekarze pozwolą (to warunek umowy). Quote
AMIŚKA Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 GoniaP napisał(a):Niestety Parówka dziś nie pojedzie, bo transport zasypało i unieruchomiło w domu ;) To sam l;os wskazuje ze parówa nie powinna nigdzie jezdzić:razz:;);) Quote
Recommended Posts