Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 321
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='GoniaP']Mam nadzieję, że rok w adresie mailowym nie jest rokiem urodzenia chętnej :evil_lol:[/quote]

No jak to ludziska od Prezesika to jestem ZA, a nawet bardzo ZA. Miałam okazję poznać ich osobiście. Prezesik był u mnie na tymczasie. Piękny śliczny kochany Prezesik. Siedleckie okolice zaczynają obfitowac w nasze jamole :)

Posted

[quote name='Isadora7']No jak to ludziska od Prezesika to jestem ZA, a nawet bardzo ZA. Miałam okazję poznać ich osobiście. Prezesik był u mnie na tymczasie. Piękny śliczny kochany Prezesik. Siedleckie okolice zaczynają obfitowac w nasze jamole :)[/quote] Oj, skoro Państwo mają takie rekomendacje i przeżyją wycie Parówki za mną przez pierwsze parę dni, to nie ma się co zastanawiać. Tylko niech do mnie dzwonią!!! Chyba, że ktoś z Was ma ich numer?

Posted

[quote name='GoniaP']Oj, skoro Państwo mają takie rekomendacje i przeżyją wycie Parówki za mną przez pierwsze parę dni, to nie ma się co zastanawiać. Tylko niech do mnie dzwonią!!! Chyba, że ktoś z Was ma ich numer?[/quote]

Gonia żebyś ty wiedziała jakim wyjcem był Prezes i jak za mną oczętami wodził to Parówka Pikuś. Prezes z założenia był szczekliwy - jak go dziewczyny przywiozły z łodzi to jak dojeżdżały do Warszawy już go słyszałam. Jeden dzień z nim pracowałam i chłopak zmienił zwyczaje. A to ludzie jamnikowi wiec poradzą sobie. podaję ci na priva numer do nich mam nadzieję że nie zmienili przez rok.

Posted

Dzięki Isadoruś :loveu:
W pierwszym poście uaktualniłam wpłaty na rzecz Paróweczki i Plastusia.
Dziękuję za każdy grosz i wielkie serca :loveu:
Niestety nie znam jeszcze kosztów dotyczących Parówki, ale jutro podpytam będąc u wetów.

Posted

Dziś byłam z Parówką u weta by zrobić kontrolne usg w kierunku ewentualnego ropomacicza po ciąży urojonej. Stwierdzono jego BRAK :multi:
Parówka jest już zadowolona i normalna. Troszkę więcej je, ale bez rewelacji. Cycuszki już są mniej nabrzmiałe.
A w przyszłą środę Paróweczka jedzie na spotkanie Prezesika. Nike wiem jak to przeżyję, bo pokochałam tę małą na zabój.:shake:

Posted

Isadorko, i znów mam pisać, że jesteś najlepsza?? Jesteś... Nie wiem już jak Ci dziękować....

Środa zbliża się milowymi krokami, a ja staję się co raz bardziej nerwowa...
Bez Parówki będzie mi łyso i smutno, no ale nie żyję sama, i muszę uwzględnić głos rozumu... Mam nadzieję, że uda się odciąć pępowinę, która nas niewątpliwie połączyła, i że Pani Prezesika poradzi sobie z ewentualną histerią.
Parówka już sobie prawie poradziła z ciążą urojoną. Pisze się na każdy spacer i na każde wyjście z domu, byleby być blisko mnie. Dziś miała tych spacerów 6, jeden poświęcony tylko jej. Pojechaliśmy w teren, nad jezioro (zamarznięte). Parówka była zachwycona przestrzenią i kopcami kretów. Węszyła i biegała wokół nas, aż jej uszy fruwały :loveu: Po drodze zrzuciła kubraczek i szalała jak ją Pan Bóg stworzył. A stworzył niesamowitą sunieczkę.... Inteligentną, słodką, szaloną... W samochodzie, otulona w kołderkę, trzęsąc się z zimna i niewątpliwej podniety, całowała mnie i Tzta na zmianę, wyrażając tym samym zadowolenie ze spaceru i swoją wobec nas miłość. Nie można pozostać wobec niej obojętnym. To niezwykła sunia...
Żałuję, że będę musiała się z nią rozstać (już ronię łzy)... Mam tylko nadzieję, że odnajdzie kumpla w Prezesie i szybko o mnie zapomni. Ja o niej nigdy. Stała się częścią mojego serca.

Posted

GoniaP napisał(a):
Niestety Parówka dziś nie pojedzie, bo transport zasypało i unieruchomiło w domu ;)

To sam l;os wskazuje ze parówa nie powinna nigdzie jezdzić:razz:;);)