M&S Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 o Czeski sędzia, fajnie:razz: a widzialeś może wilczą sukę, miała być 1 sztuka? A. Quote
J.G Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 Tak miała być jedna,tak jest w katalogu ale jej nie było dłuższy czas ją zapraszano na ring i nie przyszła:shake: Quote
M&S Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 J.G napisał(a):Tak miała być jedna,tak jest w katalogu ale jej nie było dłuższy czas ją zapraszano na ring i nie przyszła:shake: znaczy, że nie dojechali...szkoda Quote
Karma Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Witam i dziekuję bardzo wszystkim za gratulacje .Ja również składam gratulacje Jackowi i właścicielce Najładniejszej Dorosłej Suczki w Rasie ,oraz właścicielom Zwycięzcy Młodzieży. A ze zdjęciami powalczymy jutro . Jeszcze raz dziękuję. Quote
filonek_bezogonek Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Karma - Synonimus został Zwycięzcą Młodzieży - dobrze rozumiem ? Gratuluję !!! Quote
Willy Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Karma napisał(a):Witam i dziekuję bardzo wszystkim za gratulacje .Ja również składam gratulacje Jackowi i właścicielce Najładniejszej Dorosłej Suczki w Rasie ,oraz właścicielom Zwycięzcy Młodzieży. A ze zdjęciami powalczymy jutro . Jeszcze raz dziękuję. Gratuluje ukonczenia Champ.Pl:multi:,i gratuluje wszystkim sukcesow na wystawiwe.:multi: Ja rowniez pochwale sie ,ze na wystawie krajowek(cac) w Kcharkovie - Willy( Tokie Time Will Tell-Cac,Bob,Bog2,sedzia Genadij Sepiagin(Rosja) a suczka Tokie To Close too Call-Cac Bos i tym rozpoczela ch UA. W niedziele byla wystawa miedzynarodowa sedzia: M.Permiakov( Rosja) Tokie Time Will Tell Cac,Cacib,Bob,BIG 1 !! a suczka takze Cac,Cacib BOS i niestety razem sie porownywaly i wygral Willus:lol:! Wspomne ze na krajowej i na cacibie bylo 11 pomow. Pozdrawiam Quote
J.G Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 Willy-gratuluję bardzo serdecznie,pięknie:multi::multi::multi: a czy pokarzesz nam jakieś fotki z tych wystaw? Quote
filonek_bezogonek Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [quote name='Willy']Gratuluje ukonczenia Champ.Pl:multi:,i gratuluje wszystkim sukcesow na wystawiwe.:multi: Ja rowniez pochwale sie ,ze na wystawie krajowek(cac) w Kcharkovie - Willy( Tokie Time Will Tell-Cac,Bob,Bog2,sedzia Genadij Sepiagin(Rosja) a suczka Tokie To Close too Call-Cac Bos i tym rozpoczela ch UA. W niedziele byla wystawa miedzynarodowa sedzia: M.Permiakov( Rosja) Tokie Time Will Tell Cac,Cacib,Bob,BIG 1 !! a suczka takze Cac,Cacib BOS i niestety razem sie porownywaly i wygral Willus:lol:! Wspomne ze na krajowej i na cacibie bylo 11 pomow. Pozdrawiam Willy Gratulacje dla Willego i dla Marshy za rozpoczecie championatu. Czy możemy założyć nowy temat dla tej wystawy - bo infarmacje o tym zginie w wątku z Bydgoszczy. Jeśli masz jakieś zdjęcia miłoby było je obejrzeć. Czy była byś tak uprzejma i podała również listę zgłosoznych szpiców (chodzi mi o pozostałe pomeraniany, szpice małe , wilcze [srednie i duze jeśli były]) J.G. / Karma czekam z utęsknieniem na zdjęcia ...:loveu: Quote
J.G Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 Karma napisał(a):Witam i dziekuję bardzo wszystkim za gratulacje .Ja również składam gratulacje Jackowi i właścicielce Najładniejszej Dorosłej Suczki w Rasie ,oraz właścicielom Zwycięzcy Młodzieży. A ze zdjęciami powalczymy jutro . Jeszcze raz dziękuję. Z tego co wiem to nie było Zwycięzcy Młodzieży (ocena bardzo dobra). Quote
M&S Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 J.G napisał(a):Z tego co wiem to nie było Zwycięzcy Młodzieży (ocena bardzo dobra). OOOOO!:roll: to taki surowy Czech był:-o A. Quote
J.G Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 Maks i Spark napisał(a):OOOOO!:roll: to taki surowy Czech był:-o A. Tak, z tego co zaobserwowałem przez ten rok,od kąt się bawię w wystawianie naszych psów to czescy sędziowie nie należą do łagodnych i w przyznawaniu tytułów również nie są rozrzutni. Quote
Karma Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Witam Przesyłam gratulacje dla Willy za zywycięztwa odniesione w ten weekend . Karma Quote
M&S Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 J.G napisał(a):Tak, z tego co zaobserwowałem przez ten rok,od kąt się bawię w wystawianie naszych psów to czescy sędziowie nie należą do łagodnych i w przyznawaniu tytułów również nie są rozrzutni. chyba wiedzą, co robią;) A. Quote
J.G Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 Maks i Spark napisał(a):chyba wiedzą, co robią;) A. No nie wiem czy wiedzą;) rok to zbyt mało aby krytykować,ale moim zdaniem czescy sędziowie podważają autorytet innych sędziów i przy okazji krzywdzą właścicieli i ich psy swymi ocenami.:angryy: Quote
M&S Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 J.G napisał(a):No nie wiem czy wiedzą;) rok to zbyt mało aby krytykować,ale moim zdaniem czescy sędziowie podważają autorytet innych sędziów i przy okazji krzywdzą właścicieli i ich psy swymi ocenami.:angryy: Jacku, nie zgadzam się z Tobą tym razem:shake:, to nasi sędziowie przyzwyczili nas do tego, że najczęściej dają doskonałe i przyznają tytuły na prawo i lewo (mówię w oparciu o doświadczenie i obserwację w wilczych) i potem mamy bardzo różne psy z tyt. Ch.Pl :diabloti:, bo np. pies był szt. 1 na wystawie, to sędzia dał mu wszystko, a do wzorca....hę:mad:, a jak sędzia przyzna ocenę bdb, to szum się robi i niezadowolenie. A. Quote
Willy Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [quote name='Karma']Witam Przesyłam gratulacje dla Willy za zywycięztwa odniesione w ten weekend . Karma Karma ,dziekuje bardzo za gratulacje,jak tylko ktos ze znajomych przesle zdjecia i bede potrafila je wstawic chetnie sie podziele. Quote
Willy Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [quote name='J.G']Willy-gratuluję bardzo serdecznie,pięknie:multi::multi::multi: a czy pokarzesz nam jakieś fotki z tych wystaw? J.G,jak tylko zdjecia otrzymam chetnie je przesle(o ile bede umiala:placz:)Dziekuje za gratulacje Quote
J.G Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 Maks i Spark napisał(a):Jacku, nie zgadzam się z Tobą tym razem:shake:, to nasi sędziowie przyzwyczili nas do tego, że najczęściej dają doskonałe i przyznają tytuły na prawo i lewo (mówię w oparciu o doświadczenie i obserwację w wilczych) i potem mamy bardzo różne psy z tyt. Ch.Pl :diabloti:, bo np. pies był szt. 1 na wystawie, to sędzia dał mu wszystko, a do wzorca....hę:mad:, a jak sędzia przyzna ocenę bdb, to szum się robi i niezadowolenie. A. Dokładnie masz 100% rację.:multi: Quote
J.G Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 [quote name='Willy']J.G,jak tylko zdjecia otrzymam chetnie je przesle(o ile bede umiala:placz:)Dziekuje za gratulacje Super:multi::multi::multi: czekam z niecierpliwością. Quote
Magi Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 ja tez przylaczam sie i gratuluje zwycieskim Pomeranianom.:multi::multi::multi: My tez mielismy udany start w Sobote i moja suczka Tiffany rozpoczela championa mlodziezowego Magi Quote
J.G Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 Magi napisał(a):ja tez przylaczam sie i gratuluje zwycieskim Pomeranianom.:multi::multi::multi: My tez mielismy udany start w Sobote i moja suczka Tiffany rozpoczela championa mlodziezowego Magi Super-:multi::multi::multi: gratuluję bardzo serdecznie. Quote
filonek_bezogonek Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [quote name='Magi']ja tez przylaczam sie i gratuluje zwycieskim Pomeranianom.:multi::multi::multi: My tez mielismy udany start w Sobote i moja suczka Tiffany rozpoczela championa mlodziezowego Magi Magi Gratuluje Tiffany - a może masz zdjęcia i dasz całą stawkę - to założymy odrębny temat :) Dzięki uprzejmości Karmy zamieszczam kilka zdjęć z wystawy Walentynkowej : Pies - klasa pośrednia Splendido Splendente del Cantico delle Creature j.w. suka - klasa szczeniąt Tabia Lvi Domov suki - klasa pośrednia POWERPOM Dance with me MELODY Sarmacja Pies klasa otwarta (i od tej chwili CHampion Polski w zatwierdzeniu) Powerpom Born to success j.w. Quote
M&S Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 J.G napisał(a):Dokładnie masz 100% rację.:multi: wiedziałam, że się ze mna nie możesz nie zgodzić:eviltong::evil_lol: A. Quote
M&S Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Magi napisał(a):My tez mielismy udany start w Sobote i moja suczka Tiffany rozpoczela championa mlodziezowego Magi suuper nasze gratulacje:multi::multi::multi:, a gdzie byliście na wystawie i czy będą foty? A. Quote
Recommended Posts