Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

J.G napisał(a):
Tak miała być jedna,tak jest w katalogu ale jej nie było dłuższy czas ją zapraszano na ring i nie przyszła:shake:

znaczy, że nie dojechali...szkoda

Posted

Witam i dziekuję bardzo wszystkim za gratulacje .Ja również składam gratulacje Jackowi i właścicielce Najładniejszej Dorosłej Suczki w Rasie ,oraz właścicielom Zwycięzcy Młodzieży.
A ze zdjęciami powalczymy jutro .
Jeszcze raz dziękuję.

Posted

Karma napisał(a):
Witam i dziekuję bardzo wszystkim za gratulacje .Ja również składam gratulacje Jackowi i właścicielce Najładniejszej Dorosłej Suczki w Rasie ,oraz właścicielom Zwycięzcy Młodzieży.
Jeszcze raz dziękuję.

Gratuluje ukonczenia Champ.Pl:multi:,i gratuluje wszystkim sukcesow na wystawiwe.:multi:
Ja rowniez pochwale sie ,ze na wystawie krajowek(cac) w Kcharkovie
- Willy( Tokie Time Will Tell-Cac,Bob,Bog2,sedzia Genadij Sepiagin(Rosja) a suczka Tokie To Close too Call-Cac Bos i tym rozpoczela ch UA.
W niedziele byla wystawa miedzynarodowa sedzia: M.Permiakov( Rosja) Tokie Time Will Tell Cac,Cacib,Bob,BIG 1 !! a suczka takze Cac,Cacib BOS i niestety razem sie porownywaly i wygral Willus:lol:! Wspomne ze na krajowej i na cacibie bylo 11 pomow.
Pozdrawiam

Posted

[quote name='Willy']Gratuluje ukonczenia Champ.Pl:multi:,i gratuluje wszystkim sukcesow na wystawiwe.:multi:
Ja rowniez pochwale sie ,ze na wystawie krajowek(cac) w Kcharkovie
- Willy( Tokie Time Will Tell-Cac,Bob,Bog2,sedzia Genadij Sepiagin(Rosja) a suczka Tokie To Close too Call-Cac Bos i tym rozpoczela ch UA.
W niedziele byla wystawa miedzynarodowa sedzia: M.Permiakov( Rosja) Tokie Time Will Tell Cac,Cacib,Bob,BIG 1 !! a suczka takze Cac,Cacib BOS i niestety razem sie porownywaly i wygral Willus:lol:! Wspomne ze na krajowej i na cacibie bylo 11 pomow.
Pozdrawiam

Willy

Gratulacje dla Willego i dla Marshy za rozpoczecie championatu.
Czy możemy założyć nowy temat dla tej wystawy - bo infarmacje o tym zginie w wątku z Bydgoszczy.
Jeśli masz jakieś zdjęcia miłoby było je obejrzeć.

Czy była byś tak uprzejma i podała również listę zgłosoznych szpiców (chodzi mi o pozostałe pomeraniany, szpice małe , wilcze [srednie i duze jeśli były])

J.G. / Karma
czekam z utęsknieniem na zdjęcia ...:loveu:

Posted

Karma napisał(a):
Jeszcze raz dziękuję.

Z tego co wiem to nie było Zwycięzcy Młodzieży (ocena bardzo dobra).

Posted

Maks i Spark napisał(a):
OOOOO!:roll: to taki surowy Czech był:-o

A.

Tak, z tego co zaobserwowałem przez ten rok,od kąt się bawię w wystawianie naszych psów to czescy sędziowie nie należą do łagodnych i w przyznawaniu tytułów również nie są rozrzutni.

Posted

J.G napisał(a):
Tak, z tego co zaobserwowałem przez ten rok,od kąt się bawię w wystawianie naszych psów to czescy sędziowie nie należą do łagodnych i w przyznawaniu tytułów również nie są rozrzutni.

chyba wiedzą, co robią;)

A.

Posted

Maks i Spark napisał(a):
chyba wiedzą, co robią;)

A.

No nie wiem czy wiedzą;) rok to zbyt mało aby krytykować,ale moim zdaniem czescy sędziowie podważają autorytet innych sędziów i przy okazji krzywdzą właścicieli i ich psy swymi ocenami.:angryy:

Posted

J.G napisał(a):
No nie wiem czy wiedzą;) rok to zbyt mało aby krytykować,ale moim zdaniem czescy sędziowie podważają autorytet innych sędziów i przy okazji krzywdzą właścicieli i ich psy swymi ocenami.:angryy:

Jacku, nie zgadzam się z Tobą tym razem:shake:, to nasi sędziowie przyzwyczili nas do tego, że najczęściej dają doskonałe i przyznają tytuły na prawo i lewo (mówię w oparciu o doświadczenie i obserwację w wilczych) i potem mamy bardzo różne psy z tyt. Ch.Pl :diabloti:, bo np. pies był szt. 1 na wystawie, to sędzia dał mu wszystko, a do wzorca....hę:mad:, a jak sędzia przyzna ocenę bdb, to szum się robi i niezadowolenie.

A.

Posted

[quote name='Karma']Witam
Przesyłam gratulacje dla Willy za zywycięztwa odniesione w ten weekend .
Karma ,dziekuje bardzo za gratulacje,jak tylko ktos ze znajomych przesle zdjecia i bede potrafila je wstawic chetnie sie podziele.

Posted

[quote name='J.G']Willy-gratuluję bardzo serdecznie,pięknie:multi::multi::multi: a czy pokarzesz nam jakieś fotki z tych wystaw?
J.G,jak tylko zdjecia otrzymam chetnie je przesle(o ile bede umiala:placz:)Dziekuje za gratulacje

Posted

Maks i Spark napisał(a):
Jacku, nie zgadzam się z Tobą tym razem:shake:, to nasi sędziowie przyzwyczili nas do tego, że najczęściej dają doskonałe i przyznają tytuły na prawo i lewo (mówię w oparciu o doświadczenie i obserwację w wilczych) i potem mamy bardzo różne psy z tyt. Ch.Pl :diabloti:, bo np. pies był szt. 1 na wystawie, to sędzia dał mu wszystko, a do wzorca....hę:mad:, a jak sędzia przyzna ocenę bdb, to szum się robi i niezadowolenie.

A.

Dokładnie masz 100% rację.:multi:

Posted

[quote name='Willy']J.G,jak tylko zdjecia otrzymam chetnie je przesle(o ile bede umiala:placz:)Dziekuje za gratulacje
Super:multi::multi::multi: czekam z niecierpliwością.

Posted

ja tez przylaczam sie i gratuluje zwycieskim Pomeranianom.:multi::multi::multi:
My tez mielismy udany start w Sobote i moja suczka Tiffany rozpoczela championa mlodziezowego

Magi

Posted

Magi napisał(a):
ja tez przylaczam sie i gratuluje zwycieskim Pomeranianom.:multi::multi::multi:
My tez mielismy udany start w Sobote i moja suczka Tiffany rozpoczela championa mlodziezowego

Magi

Super-:multi::multi::multi: gratuluję bardzo serdecznie.

Posted

[quote name='Magi']ja tez przylaczam sie i gratuluje zwycieskim Pomeranianom.:multi::multi::multi:

Magi

Magi

Gratuluje Tiffany

- a może masz zdjęcia i dasz całą stawkę - to założymy odrębny temat :)

Dzięki uprzejmości Karmy zamieszczam kilka zdjęć z wystawy Walentynkowej :

Pies - klasa pośrednia Splendido Splendente del Cantico delle Creature

j.w.

suka - klasa szczeniąt Tabia Lvi Domov

suki - klasa pośrednia
POWERPOM Dance with me
MELODY Sarmacja

Pies klasa otwarta (i od tej chwili CHampion Polski w zatwierdzeniu) Powerpom Born to success

j.w.

Posted

Magi napisał(a):

Magi

suuper nasze gratulacje:multi::multi::multi:, a gdzie byliście na wystawie i czy będą foty?

A.