jayo Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 ludwa napisał(a):No i dziękujemy za reakcję w sprawie Morka chociaż. Co do reszty post Onek jest widoczny:razz: Komu dziekujesz ? Jestem juz zmeczona ciaglym poszukiwaniem przez pare osob tematow, w ktorych mozna komus przywalic, bo czegos nie zrobil na czas, nie dopatrzyl, nie zaplacil. Zapytam: ludwa - jestes czlonkiem Stowarzyszenia Na Rzecz Bezpanskich Zwierzat Niczyje? Quote
_ogonek_ Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Nie my nie szukamy tematu którym możemy dowalić jak to określiłaś. Chodzi nam tylko o rozwiązanie sprawy z Hamerem. Bezczelnie mówiąc nawaliliście, a grzeczniej - nie wywiązaliście się. Quote
ludwa Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 A&S i tak nic nie wskórasz...Wiem, sprawdzałam...Co najwyżej milczenie... Quote
_ogonek_ Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 ludwa dziękuję Ci. i serdecznie pozdrawiam pomagających i "pomagajacych" Quote
Qti Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 A&S napisał(a):ludwa dziękuję Ci. i serdecznie pozdrawiam pomagających i "pomagajacych" Szczerze napiszę - nie rozumiem o co chodzi. Jakiś czas temu poprosiłem - kilka postów wyżej proszę szukać - Panie za Stowarzyszenia o zrobienie wizyty przed adopcyjnej, zaznaczyłem, że się nie spieszy, że jest czas itd. Odzew był natychmiastowy, wizyta zrobiona, stworzonko w drodze do DS. Dlatego dziękuję Paniom, z obecnego zarządu Stowarzyszenia na Rzecz Bezpańskich Zwierząt NICZYJE za profesjonalną i szybką pomoc :loveu: jayo napisał(a):Zapytam: ludwa - jestes czlonkiem Stowarzyszenia Na Rzecz Bezpanskich Zwierzat Niczyje? ludwa napisał(a): i tak nic nie wskórasz...Wiem, sprawdzałam...Co najwyżej milczenie... Bez komentarza - jak tvn24 :razz: Quote
jayo Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 A&S napisał(a):Nie my nie szukamy tematu którym możemy dowalić jak to określiłaś. Chodzi nam tylko o rozwiązanie sprawy z Hamerem. Bezczelnie mówiąc nawaliliście, a grzeczniej - nie wywiązaliście się. Nie znam Cie i nie do Ciebie ta uwaga byla skierowana w istocie. Nie wiem za to kto to jest "Wy" w odniesieniu do nawaliliscie i nie wywiazaliscie sie. Podobnie jak "My", ktorym chodzi o rozwiazanie sprawy z Hammerem. To zdecydowanie ulatwia formulowanie opinii, jesli poslugujemy sie liczba mnoga - podnosi range takowej. Rozumiem, ze w sprawe Hammera jestes zaangazowana bezposrednio od samego poczatku - wiec znasz szczegoly ? Moze jestes zatem w stanie podpowiedziec, co teraz z Hammerem nalezy poczac ? Zeby sie wywiazac? Quote
ludwa Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 wiesz jayo, już pisałam. Pieniądze to jedno a zupełny brak zaintersowania i "umywanie rąk" to już inna kwestia, nie sądzisz? Zadzwoniłyscie choć raz zapytać jak wygląda sytuacja, do kiedy ma czas, ustalić cokolwiek? Jedynie: to nie nasza sprawa. Teraz o szczegóły pytasz? Może trzeba było wcześniej zareagować i zapytać o nie na początku. Zawsze można choćby ogłoszeniami pomóc a wy nawet tyle nie możecie zrobić dla byłego podopiecznego... Odpowiedzialne traktowanie psów i umów Quote
jayo Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 ludwa napisał(a):wiesz jayo, już pisałam. Pieniądze to jedno a zupełny brak zaintersowania i "umywanie rąk" to już inna kwestia, nie sądzisz? Zadzwoniłyscie choć raz zapytać jak wygląda sytuacja, do kiedy ma czas, ustalić cokolwiek? Jedynie: to nie nasza sprawa. Teraz o szczegóły pytasz? Może trzeba było wcześniej zareagować i zapytać o nie na początku. Zawsze można choćby ogłoszeniami pomóc a wy nawet tyle nie możecie zrobić dla byłego podopiecznego... Odpowiedzialne traktowanie psów i umów Nie pytam o szczegoly, pytam, czy A&S je zna. Rozmawialysmy juz w sprawie Hammera.. Mamy robic telekonferencje?? Zapytam jeszcze raz - jestes czlonkiem Stowarzyszenia Niczyje, odpowiedzialnego niejako za Hammera ? Quote
ludwa Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 jak zapewne pamiętasz, ja też o wiele rzeczy uparcie lub mniej uparcie pytałam i cóż...odpowiadało mi milczenie..............:roll: Quote
ludwa Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 jayo napisał(a):Nie pytam o szczegoly, pytam, czy A&S je zna. Rozmawialysmy juz w sprawie Hammera.. Mamy robic telekonferencje?? Zapytam jeszcze raz - jestes czlonkiem Stowarzyszenia Niczyje, odpowiedzialnego niejako za Hammera ? a co znaczy "odpowiedzialnego niejako":-o? Quote
jayo Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 ludwa napisał(a):jak zapewne pamiętasz, ja też o wiele rzeczy uparcie lub mniej uparcie pytałam i cóż...odpowiadało mi milczenie..............:roll: ludwa napisał(a):a co znaczy "odpowiedzialnego niejako":-o? I to jest wlasnie bicie piany. Quote
ludwa Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 "Każdy kij ma dwa końce" albo jak wolisz: "Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie". Czemu Wy nie odpowiadacie a ja niby biję pianę? A drugie to pytanie..., jak zwykle bez odpowiedzi:razz: Ciężko wyjaśnić co miałaś na myśli pisząc: "odpowiedzialnego niejako"? Quote
Qti Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 ludwa napisał(a):"Każdy kij ma dwa końce" albo jak wolisz: "Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie". Czemu Wy nie odpowiadacie a ja niby biję pianę? A drugie to pytanie..., jak zwykle bez odpowiedzi:razz: Ciężko wyjaśnić co miałaś na myśli pisząc: "odpowiedzialnego niejako"? Wiesz co? Mącisz. Nic nie robisz a szukasz punktu zaczepienia do zrobienia afery. A ja sobie właśnie z wielką przyjemnością słucham Polskiego Radia, w którym wypowiada się 1/2 Zarządu Stowarzyszenia na Rzecz Bezpańskich Zwierząt NICZYJE. Pięknie mówią i pięknie agitują do pomocy psom, reklamując przy okazji Dogomanię a więc i Ciebie. Beam6 i jayo - 3mam za Was kciuki i dobrze gadacie :loveu: Quote
esperanza Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 Prawda, że audycja była bardzo udana? :p Razem z beam6, p.Beatą i moim TŻ-em dzięki zaproszeniu od malagos wzięliśmy wczoraj udział w Dniach Krasnosielca. Było stoisko, dużo fantów i spore zainteresowanie ze strony najmłodszych :p :multi: Malagos było nam bardzo miło znów Cię zobaczyć. Makaron smażony domowej roboty był bardzo smaczny :p Quote
Qti Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 esperanza napisał(a):Prawda, że audycja była bardzo udana? :p Audycja była bardzo udana i bardzo trafiona - jak widać było po eskach od słuchających. Na moje oko te 2 godziny to jednak tylko kropla w morzu potrzeb jakimi jest edukacja i ogólnie problem zwierzaków niczyich. Quote
esperanza Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 nowy bazarek na długi: http://www.dogomania.pl/forum/f99/ksiazki-o-psach-trymer-puszki-na-karme-do-24-08-na-dlugi-niczyje-144443/#post12811584 przepiękne portrety: http://www.dogomania.pl/forum/f99/przepiekne-psie-portrety-sznaucer-mastiff-spaniel-bernardyn-na-dlugi-niczyje-do-24-08-a-144447/#post12811704 Quote
malagos Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 esperanza napisał(a):Prawda, że audycja była bardzo udana? :p Razem z beam6, p.Beatą i moim TŻ-em dzięki zaproszeniu od malagos wzięliśmy wczoraj udział w Dniach Krasnosielca. Było stoisko, dużo fantów i spore zainteresowanie ze strony najmłodszych :p :multi: Malagos było nam bardzo miło znów Cię zobaczyć. Makaron smażony domowej roboty był bardzo smaczny :p polecam sie na przyszłość! To i makaron znów sama zrobię :cool3: Quote
Qti Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 malagos napisał(a):polecam sie na przyszłość! To i makaron znów sama zrobię :cool3: Może zrób bazarek z przepisem na ów znakomity makaron? ;) Quote
malagos Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Myślałam o tym :oops: a moze i gotowy domowy prawdziwie jajeczny makaron? .... :oops: Quote
Qti Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 malagos napisał(a):Myślałam o tym :oops: a moze i gotowy domowy prawdziwie jajeczny makaron? .... :oops: Genialny pomysł jak dla mnie! Wysuszony, popakowany w torebki - miodzio :loveu: Quote
esperanza Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 Malagos ja uważam, że to bardzo dobry pomysł :p Quote
beam6 Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 esperanza napisał(a):Malagos ja uważam, że to bardzo dobry pomysł :p Malagos proooosiiiiimyyyyy bardzo - sama zamawiam 1 porcję :multi: Quote
esperanza Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 zajrzyjcie proszę: http://www.dogomania.pl/forum/f1161/bo-nasza-sunia-sie-oszczenila-kotka-okocila-145214/#post12864209 Quote
esperanza Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 W imieniu Pioruna, który nam udział załatwił i jego opiekuna 6 września zapraszamy do Nadarzyna na Dożynki 2009. w programie: 14.00 Msza św. polowa 15.00 MACIEJ BORZA -program cyrkowy dla dzieci 16.00 Koncert Orkiestry OSP Nadarzyn, pod kier. Mirosława Chilmanowicza 18.00 Kabaret "OT.TO" 19.00 Finał konkursu MISS Lata z radiem 19.40 Występ Krzysztofa Tyńca 20.30 Koncert GOLEC uORKIESTRA 22.00 Pokaz ogni sztucznych Miejsce: stadion GOS, Wstęp wolny Będziemy tam, by promować nasze psiaki i zachęcać do wolontariatu. Wszystkich dogomaniaków serdecznie zapraszamy! Quote
Qti Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 esperanza napisał(a):W imieniu Pioruna, który nam udział załatwił i jego opiekuna 6 września zapraszamy do Nadarzyna na Dożynki 2009. w programie: 14.00 Msza św. polowa 15.00 MACIEJ BORZA -program cyrkowy dla dzieci 16.00 Koncert Orkiestry OSP Nadarzyn, pod kier. Mirosława Chilmanowicza 18.00 Kabaret "OT.TO" 19.00 Finał konkursu MISS Lata z radiem 19.40 Występ Krzysztofa Tyńca 20.30 Koncert GOLEC uORKIESTRA 22.00 Pokaz ogni sztucznych Miejsce: stadion GOS, Wstęp wolny Będziemy tam, by promować nasze psiaki i zachęcać do wolontariatu. Wszystkich dogomaniaków serdecznie zapraszamy! Nie widzę pozycji - Beam6 w wianku dożynkowym dożyna wiecheć słomy :evil_lol: Quote
Recommended Posts