Ulka18 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Wspaniala wiadomosc o Gerduni :klacz: Niech sie wszystko dobrze goi. Ja wlasnie siedze nad zdjeciami od Halci i robie allegro psiakom, mogezrobic i Gerdzie, chyba, ze juz ma. Quote
Ulka18 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Voila :fadein: Full wypas od Ciotki Ulki ;) Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy Quote
terra Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Za kilka dni mała będzie jak nowo narodzona :loveu: Kochający domek potrzebny. Ulka, link do aukcji nie działa. Quote
pucka69 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 i nas tam z nicka wymieniasz po prostu :eviltong: ? Quote
Murka Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 A oto i nasza rekonwalescentka :p A tak wygląda ranka razem z przepuklinką (śladu nie ma :-o). Przemywam trochę rivanolem, bo troszkę limfy wypływa i krwi, ale nic się nie dzieje, szwy całe, ropki też nie ma. Quote
Murka Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Jak widać Gerda czuje sie wyśmienicie :diabloti: Quote
Reno2001 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 rzeczywiście w ogóle nie widac po niej, że miała zabieg :loveu: Quote
Evelin Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Rzeczywiście niezxniszczalny egzemplarz...nie do uwierzenia,że ma ochotę na zabawę... Quote
Ra_dunia Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Dziwny pies ;) :evil_lol: Do twarzy jej w tym żółtym abażurku :eviltong: Quote
terra Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 No proszę, nawet kołnierz pod kolor futerka dostała :lol: Quote
Reno2001 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Gerdzia pewnie czuje się juz bardzo dobrze. Niesamowita sunia, że tak szybko doszła do siebie po zabiegu :loveu:. Quote
Ulka18 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Murko, moze zmienisz tytul watku, ze Gerdzia juz gotowa do adopcji. Ja ją mam na wyroznionym allegro, ale nikt nie pisze, no chyba, ze dzwonil ktos do Murki bezposrednio. Quote
Reno2001 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Ulka18 napisał(a):Murko, moze zmienisz tytul watku, ze Gerdzia juz gotowa do adopcji. Ja ją mam na wyroznionym allegro, ale nikt nie pisze, no chyba, ze dzwonil ktos do Murki bezposrednio. Ulka, może zaznacz małą jako szczenię? Wielu ludzi traktuje podrostki jeszcze jako szczeniaki ;). Może dzięki temu więcej ludzi się małą zainteresuje? Quote
Evelin Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Jak tam Gerdunia? Murka mam do Ciebie 2 sprawy: 1.rozliczenie 2.ostatnio zabrałam się za robienie ogłoszeń.I mam problem,bo zdjęcia Gerduni (i inne też np Teda z podpisu) zapisują się w kompie jako pliki bmp.A i fotosik i żeby wstawić zdjęcie do ogłoszenia wymagane są jpg. Wymyśliłam,że może mogłabyś mi przesłać na maila ze 2 zdjęcia Gerdy jako załączniki?Przeważnie zawsze przychodzą jako jpg. Mail : Vinga134@op.pl Quote
anciaahk Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Ja bym zaś chciała się wytłumaczyć. Deklarowałam chęć pomocy finansowej dla Gerdy, ale po przedyskutowaniu sprawy z Murką zdecydowałam, że wspomogę inne pieski w jej hoteliku, które nie mają sponsorów. Mam nadzieję, że nie macie mi tego za złe, ale widzę, że Gerdunia jest w dobrych rękach. Quote
Murka Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 Gerda super, skończyła brać antybiotyki, mimo kołnierza brzunio jest pięknie wylizany z wszelkich zanieczyszczeń :crazyeye: ale szwy całe i wsio ok ;) Przyszło pierwsze zapytanie o Gerdę z allegro, ale raczej chyba nic z tego nie będzie, bo to starsi ludzie i szukają spokojnego bezproblemowego pieska. A Gerda to świszczypała :evil_lol: Miałam też dziś obiecujący telefon od Pana z Mielca, który telefon do nas znalazł w lecznicy (dzięki Ulce18 ;) ). Pan szuka niedużego, wesołego pieska, towarzysza zabaw dzieci. Pomyślałam m.in. o Gerdzie :roll: Ma przyjechać do nas na początku przyszłego tygodnia i może wybierze jakiegoś psinę :cool3: Evelin, rozliczenie zrobię w niedzielę, bo wtedy minie dokładnie miesiąc ;) Zdjęcia zaraz Ci podeślę. Quote
Ulka18 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Murko, ciesze sie, ze moje ogloszenia zawieszone w bardzo popularnej i dobrej lecznicy CENTAUR w Mielcu przyniosly wreszcie skutek. Bylam tam z moja Casablanka na operacji i zawiesilam Roana, Fryzie, Monke, Gacka i chyba Maje. Gdybys miala jeszcze inne psiaki, to moge wydrukowac w kolorze w dobrej jakosci i powiesic, gdy tylko bede w Mielcu. Ale tego domu ze starszym Panstwem nie mozemy odpuscic, moze jakis starszy piesek znalazlby u nich bezpieczna przystan. Wydaje mi sie, ze to dosc dobry domek. Quote
Murka Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Gerda przeprowadziła się dzisiaj z domu do boksu wewnętrznego. Przeważnie jak już coś do nas do domu trafia to czeka tu aż znajdzie dom, ale niestety Gerda przegięła pałę w grandzeniu:mad: Quote
pucka69 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 No i widzisz Evelin ? :evil_lol: Nie zaoszczędzimy na Gerdzie! Już współsponsorzy poszli współsponsorowac inne psy :mad: Zobacz Murko - jaki piesek dla starszych Państwa byłby: http://www.dogomania.pl/forum/f28/pies-pakera-pies-idiotki-malenki-power-placi-za-ludzkie-fanaberie-trojmiasto-64837/ Quote
Evelin Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Murka napisał(a):Gerda Przeważnie jak już coś do nas do domu trafia to czeka tu aż znajdzie dom, ale niestety Gerda przegięła pałę w grandzeniu:mad: Hmmmm co nasza piekna Gerdunia zrobiła? Napisz Murko,pewnie cos fajnego:diabloti: Pucko,na Gerduni nie mozna oszczędzać...ja nie kupię piwa,Ty przestaniesz się stroić..i wszystko bedzie grało:multi: Chciałam tylko dodać,że pokonałam komputer..wiem już jak dodawac zdjęcia(dalej zpisują się jako pliki bmp,ale po wyeksportowaniu z picasa są już jpg :evil_lol:).Wykryłam to przypadkowo,chociaz nie powiem,ile czasu mi to zajęło:oops: Oto dowód: Animalia.pl :: Ogłoszenia :: wielorasowy suczka biszkoptowy Janów Lubelski Quote
Recommended Posts