Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wspaniala wiadomosc o Gerduni :klacz: Niech sie wszystko dobrze goi.

Ja wlasnie siedze nad zdjeciami od Halci i robie allegro psiakom, mogezrobic i Gerdzie, chyba, ze juz ma.

• Replies 288
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A oto i nasza rekonwalescentka :p

A tak wygląda ranka razem z przepuklinką (śladu nie ma :-o). Przemywam trochę rivanolem, bo troszkę limfy wypływa i krwi, ale nic się nie dzieje, szwy całe, ropki też nie ma.

Posted

Murko, moze zmienisz tytul watku, ze Gerdzia juz gotowa do adopcji.
Ja ją mam na wyroznionym allegro, ale nikt nie pisze, no chyba, ze dzwonil ktos do Murki bezposrednio.

Posted

Ulka18 napisał(a):
Murko, moze zmienisz tytul watku, ze Gerdzia juz gotowa do adopcji.
Ja ją mam na wyroznionym allegro, ale nikt nie pisze, no chyba, ze dzwonil ktos do Murki bezposrednio.

Ulka, może zaznacz małą jako szczenię? Wielu ludzi traktuje podrostki jeszcze jako szczeniaki ;). Może dzięki temu więcej ludzi się małą zainteresuje?

Posted

Jak tam Gerdunia?
Murka mam do Ciebie 2 sprawy:
1.rozliczenie
2.ostatnio zabrałam się za robienie ogłoszeń.I mam problem,bo zdjęcia Gerduni (i inne też np Teda z podpisu) zapisują się w kompie jako pliki bmp.A i fotosik i żeby wstawić zdjęcie do ogłoszenia wymagane są jpg.
Wymyśliłam,że może mogłabyś mi przesłać na maila ze 2 zdjęcia Gerdy jako załączniki?Przeważnie zawsze przychodzą jako jpg.
Mail : Vinga134@op.pl

Posted

Ja bym zaś chciała się wytłumaczyć. Deklarowałam chęć pomocy finansowej dla Gerdy, ale po przedyskutowaniu sprawy z Murką zdecydowałam, że wspomogę inne pieski w jej hoteliku, które nie mają sponsorów.
Mam nadzieję, że nie macie mi tego za złe, ale widzę, że Gerdunia jest w dobrych rękach.

Posted

Gerda super, skończyła brać antybiotyki, mimo kołnierza brzunio jest pięknie wylizany z wszelkich zanieczyszczeń :crazyeye: ale szwy całe i wsio ok ;)

Przyszło pierwsze zapytanie o Gerdę z allegro, ale raczej chyba nic z tego nie będzie, bo to starsi ludzie i szukają spokojnego bezproblemowego pieska. A Gerda to świszczypała :evil_lol:

Miałam też dziś obiecujący telefon od Pana z Mielca, który telefon do nas znalazł w lecznicy (dzięki Ulce18 ;) ). Pan szuka niedużego, wesołego pieska, towarzysza zabaw dzieci. Pomyślałam m.in. o Gerdzie :roll: Ma przyjechać do nas na początku przyszłego tygodnia i może wybierze jakiegoś psinę :cool3:

Evelin, rozliczenie zrobię w niedzielę, bo wtedy minie dokładnie miesiąc ;) Zdjęcia zaraz Ci podeślę.

Posted

Murko,
ciesze sie, ze moje ogloszenia zawieszone w bardzo popularnej i dobrej lecznicy CENTAUR w Mielcu przyniosly wreszcie skutek. Bylam tam z moja Casablanka na operacji i zawiesilam Roana, Fryzie, Monke, Gacka i chyba Maje. Gdybys miala jeszcze inne psiaki, to moge wydrukowac w kolorze w dobrej jakosci i powiesic, gdy tylko bede w Mielcu.

Ale tego domu ze starszym Panstwem nie mozemy odpuscic, moze jakis starszy piesek znalazlby u nich bezpieczna przystan. Wydaje mi sie, ze to dosc dobry domek.

Posted

Gerda przeprowadziła się dzisiaj z domu do boksu wewnętrznego. Przeważnie jak już coś do nas do domu trafia to czeka tu aż znajdzie dom, ale niestety Gerda przegięła pałę w grandzeniu:mad:

Posted

Murka napisał(a):
Gerda Przeważnie jak już coś do nas do domu trafia to czeka tu aż znajdzie dom, ale niestety Gerda przegięła pałę w grandzeniu:mad:

Hmmmm co nasza piekna Gerdunia zrobiła? Napisz Murko,pewnie cos fajnego:diabloti:
Pucko,na Gerduni nie mozna oszczędzać...ja nie kupię piwa,Ty przestaniesz się stroić..i wszystko bedzie grało:multi:

Chciałam tylko dodać,że pokonałam komputer..wiem już jak dodawac zdjęcia(dalej zpisują się jako pliki bmp,ale po wyeksportowaniu z picasa są już jpg :evil_lol:).Wykryłam to przypadkowo,chociaz nie powiem,ile czasu mi to zajęło:oops:
Oto dowód:
Animalia.pl :: Ogłoszenia :: wielorasowy suczka biszkoptowy Janów Lubelski