Reno2001 Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Evelin, Pucka ależ slicznośc znów ze schroniska wyrwałyście :loveu:. Dzięki Wam po raz setny!!! Czekam niecierpliwie na wątek Michalinki (bardzo pasuje jej to imię) :p Quote
Ulka18 Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Evelin, Pucka, fajna macie podopieczna. Tak myslalam, ze sie Wam spodoba i ze wezmiecie suczynke, a nie Marmurcia :cool3: I imie tez ma fajniaste. Dobrze, ze juz jest bezpieczna, bo w schronisku jakos nikt na kruszynke nie zwracal uwagi. A tutaj prosze zadnych problemow z malizna. Quote
halcia Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Marmurcio był w piatek w boksie nr 3,na poczatku,na widoku.Podchodzi do ludzi/przynajmniej do mnie/to mysle,ze szybko wpadnie komus w oko.Jest piekny,łagodny i miziasty. Quote
Murka Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 halcia, Marmurek też do nas przyjechał ;) Zapraszam: http://www.dogomania.pl/forum/f28/wyjatkowy-zjawiskowy-marmurek-szuka-domu-133595/ A tu link do wątku Misi: http://www.dogomania.pl/forum/f28/slodka-misia-kto-pokocha-malizne-zabierze-ja-do-domu-133614/#post11967877 Quote
Ra_dunia Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Człowieka trochę nie ma na dogo, a tu takie wiadomości :crazyeye: Gerdzia w nowym domu, nowe psiaki w hotelu... :multi: Powiało optymizmem :cool3: Quote
Ulka18 Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Jedyne co martwi Państwa to to, że Gerda bardzo niespokojnie śpi, skomli, rusza łapkami, budzi się Obie moje suczki tak wlasnie spia, a Kostaryka to nawet szczeka przez sen. Casablanka natomiast bardzo czesto biega we snie. Ja uznaje to za normalne, pies jak kazda istota ma sny :p Wiec Gerdzia niech sobie śni jak chce. Quote
Murka Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 Dzwoniłam do nowej rodzinki Gerdy. Tak jak przypuszczałam, Gerdzia śpi w domku :evil_lol: "bo tam jej wygodnie" :jumpie: Ma swój kącik, który bardzo lubi. Generalnie wszystko ok, Gerdzia jest jeszcze trochę ostrożna i nieufna. Jedyne co martwi Państwa to to, że Gerda bardzo niespokojnie śpi, skomli, rusza łapkami, budzi się :roll: Myślę, że to skutek stresu związanego ze zmianą miejsca i jej to minie. Jak się Gerdzia bardziej oswoi to oczywiście mam obiecane fotki ;) Quote
Reno2001 Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Te niespokojne sny to na pewno jeszcze efekt aklimatyzacji w nowym miejscu. Nie ma się co martwic. Moje suki tez potrafią przez sen popiskiwac, biegac na nawet ... powarkiwac :cool3: a stresów to one nie mają :eviltong: Ludziom też się zdarza niespokojnie spac ;). Super, że Gerdzi traił się fajny domek. A czy imię jej zostało? Quote
Evelin Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Hahahaha a tak zastrzegali,że Gerda w domu mieszkać nie będzie:evil_lol: Ale skoro Gerdzie wygodniej w domu to ja ich rozumiem:diabloti: Quote
Ra_dunia Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 no a niby gdzie Gerdzia miałaby spać ;) Właściwa psina na właściwym miejscu :evil_lol: Następne info będzie, że Gerdunia śpi z państwem w łóżeczku - bo jej tak wygodniej :cool3: Quote
Ulka18 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Zeby Gerdzia patrzyla w gore, to bym pomyslala, ze cos ma z Kopernika :evil_lol: Super sie wyspinala :lol: Quote
Murka Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 Nie, nie, to nie są fotki z nowego domu ;) To fotki zrobione jeszcze u nas, dzień przed wyjazdem Gerdy. Miałam je umieścić, a potem Gerda pojechała i zapomniałam. Gerda z rówieśniczką Tolą Lizus... A tu Gerdzia w swoim boksie w obserwatorium (wygląda przez okno). Do tej pory żaden pies nie był w stanie tam wejść :razz: Już to pisałam na wątku Kasi - ściany boksów wewnętrznych są z piaskowca (adaptacja stajni) i odradzano nam tynkowanie ich i kładzenie płytek, stąd tworzą specyficzny klimat :roll: Quote
Evelin Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Gerdzia - skoczek...ma psina zalety:diabloti: Ale to śliczna psica... Murko a nic nie nagrandziła w nowym domu? Strach pytać... Quote
Murka Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 Nic nie wspominali, więc chyba dom jeszcze stoi :diabloti: Quote
Luna123 Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 że się nieśmiało zapytam, sa jakieś wieści od Gerduni? Quote
Murka Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 Nie mam wieści, ale postaram się zdobyć, bo sama ostatnio myślałam o Gerdzie :roll: Quote
anciaahk Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Też się ostatnio zastanawiałam, co mała rozrabiaka porabia.:razz: Quote
Ulka18 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Mam nadzieje, ze wszystko jest z Gerdunia w najlepszym porzadku :lol: Quote
Murka Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 Nie miałam na razie kiedy dobijać się do Gerdowego Domku, w tym tygodniu dużo psów od nas wyjeżdża i przyjeżdża i mam już zawrót głowy... Ale postaram się w tym tygodniu zadzwonić, jak nie zapomnę, to jutro. Quote
Reno2001 Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Mureczko, na spokojnie. Wypraw najpierw kogo trzeba, przyjmij następnych. Zadzwoń w dogodnej chwili ;). Quote
Murka Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 U Gerdy wszystko ok, ufff ;) Jej pasją jest bieganie po ogrodzie (ciekawe czemu mnie to nie dziwi). Jutro mam dostać fotkę/i :cool3::cool3::cool3: Quote
Murka Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 Pani od Gerdy próbowała wysłać zdjęcia, ale nigdy tego nie robiła i coś zrobiła nie tak, bo nie doszły :-( Chyba sie sama do Gerdy wybiorę :cool3: Quote
Recommended Posts