agusiazet Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Gerdzia jest tak urokliwa, że w domkach to Murka będzie jeszcze przebierać!!! Quote
Ulka18 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Gerdulka sie przypomina :hand: Szukamy domu dla suczynki. Murko, cudne plakaciki, juz wydrukowalam, dam kierownikowi, zeby zawiesil u Pana Tomka w lecznicy oraz dal Mariuszowi. Quote
Evelin Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Jak tam Gerdunia nic nowego nie zmalowała? Murko swoją część za gerdę przeleję jutro (z samego rana).Puckowa połowa pewnie nakarmiona,więc moja połowę nakarm na krechę (ale tylko do jutra..) Quote
Evelin Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Coś w tym jest..pamiętam,jak chodziłam ze swoją sunią do parku w mieście,chodziłyśmy,chodziłyśmy....a ta wredota niezależnie od czasu ile by się chodziło i tak musiała załatwić swoje potrzeby (te grubsze zwłaszcza) na trawniku przed blokiem.... Oj Gerduniu, nowi właściciele bedą mieli wiele radości z twoich pomysłów.. Myslę,że to nie jest ostatnie słowo Gerdy... Quote
Murka Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 Gerdzia maluje i dekoruje codziennie swój boks :diabloti: Ciekawe, że jakoś specjalnie nie jest zmartwiona przeprowadzką :roll: nawet sama wchodzi do boksu. Ciekawe też to, że w domu z czystością nie było problemu, a w boksie jest różnie... Może oddziaływanie innych psów, np. struszka Krówka który regularnie załatwia swoje potrzeby w boksie nawet zaraz po powrocie ze spacerku :razz: Quote
Murka Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 Dogo mi się koszmarnie muli :angryy: Evelin i Pucka już wiedzą ;) DZISIAJ GERDZIA POJECHAŁA DO DOMU! Zamieszkała w Janowie Lubelskim - Państwo zobaczyli moje ogłoszenie o pieskach do adopcji na stronie Janowa i przyjechali całą rodziną wybrać jakiegoś futrzaka ;) Gerda od razu przypadła im do gustu. Jest szansa, że się tu pojawią :cool3: Quote
anciaahk Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 :multi::multi: Ale nowina!!! Co za miesiąc :). Quote
Ulka18 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 [SIZE="3"]Badz szczesliwa Gerduniu w nowym domu :kciuki: Gdyby nie to, ze zostalas wyciagnieta ze schroniska, to na pewno nadal tkwilabys w boksie. To dzieki Evelin i Pucce oraz oczywiscie wspanialej opiece Murków masz teraz dom. A na miejsce Gerdziulinki przyjedzie albo suczka z b. 80 albo Marmurcio. Tzn. te 2 piesy przyjada, bo sa dwa wolne miejsca. Evelin, Pucka, ktorego psiaczka bierzecie pod opieke? Quote
anciaahk Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Marmurek jest piękny :crazyeye:, niesamowite umaszczenie. Ale czekoladka też cudowna. Quote
terra Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Ale nowina, Gerda ma dom. :multi: Bądź szczęśliwa w nowym domku, suniu.:loveu: Marmurek ma bardzo ciekawe umaszczenie:crazyeye:, pół twarzy tricolor, połowa blue merle. Śliczny jest.:loveu: Czekoladka też ślicznota :loveu: Quote
halcia Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 I z Marmurcia pieszczoch.Przez siatke lizał mnie po twarzi i rekach.Aparatu sie boi.To wspaniały,łagodny pieszczoch. Quote
pucka69 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 to Evelin wybiera - to niech się wypowie. Pownie powie że suczkę - bo jest wielbicielką sterylek :eviltong: Quote
Evelin Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Dobrze ,że przyjadą oba,bo jest mniejszy ciężar gatunkowy wyboru. Mamy z Pucką umowę ,że jak ja wybieram psa,to ona imię i odwrotnie. Marmurek ma imię,więc gdyby został wybrany Pucka nie miałby okazji wykazać się w wyborze imienia.:evil_lol::evil_lol::evil_lol: To bierzemy sunię,Pucko pomyśl nad imieniem z zastrzeżeniem,że to nie może byc Edzia:diabloti: I bardzio się cieszę,że Gerda już w swoim domu.Niech tam sobie grandzi na maksa...Wszystkiego najlepszego Gerduniu... Quote
pucka69 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 No przeciez ona jak Edzia wygląda :eviltong: No to pomyslę i powiem :p Quote
Murka Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 No niech lepiej nie grandzi, bo wróci z przewiązaną kokardką "zaopiekuj się mną" :diabloti: Quote
Evelin Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Antonina dla przyjaciół Tosia....Podoba mi się...:lol: Zreszt a Michalina dla przyjaciół Misia też:evil_lol: To wybieraj co chcesz:diabloti: Quote
Evelin Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 To Murka watek Michaliny dla przyjaciół Misi możesz zakładać :lol: Sunieczka ma już swoje imię...:multi::multi::multi: Quote
Murka Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 Misia jest cudowna :loveu: Takie psy proszę mi zawsze podsyłać :evil_lol: Delikatna, subtelna, trochę wystraszona i niepewna, ale nieśmiało dopomina się o pieszczoty, ogonkiem zamiata... W domu (gdzież indziej mogłaby być) jest przegrzeczna, z czystością zero problemu, w ogóle tak jakby psa nie było. Na smyczy jeszcze chodzi bardzo niepewnie, ale wieczorem już było lepiej niż rano, więc szybko się nauczy. I ciupka jest bardzo, taki jamniczek na nieco dłuższych łapkach, wagowo to ma 6-7 kg. Wątek założę jutro chyba. Quote
Evelin Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Hmmmm..pozory moga mylić..Gerdunia tez była grzeczna na początek,ze strach posikiwała na swój własny ogonek.... Urocze stworzonko ta Misia,ale zobaczymy co będzie dalej..Może się rozkręci jak Gerda...:diabloti: Quote
Recommended Posts