Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 288
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Evelin napisał(a):
Hmmmm co nasza piekna Gerdunia zrobiła? Napisz Murko,pewnie cos fajnego:diabloti:

Napisać co zrobiła poprzez cały pobyt w domu czy tylko ostatni wyczyn? :diabloti:
Obawiam się odstraszyć zainteresowanych :evil_lol:

Pucka, zostanie Ci pomaganie psiakom :eviltong:

Posted

Pucka,Ty to umiesz postawić mnie w kłopotliwej sytuacji..nawet nie zapytałam Ulki,czy moge kopiować ogłoszenie:oops::oops::oops:..mało tego,że skopiowałam,to jeszce naniosłam poprawki...przyznaję się do winy..
A jesli skopiujesz ten tekst,to nie zgrzeszysz bardziej niż ja:diabloti:
Pamietam,że Ty kiedyś gdzieś tam w jakimś metrze ogłoszenie umieściłaś i sunia Julka znalazła dom..To tak samo zrób z Gerdą:evil_lol:

Murka napisz o wyczynach Gerduni,które zrobiły na Tobie wrażenie:evil_lol:

Posted

Nadal pracuję nad swoim nieuctwem komputerowym..Zalogowałam się na adopcje.org i ogłoszenie Gerduni czeka na publikację...Jak opublikują to wstawię link...

Posted

Evelin, ciekawe komu nie dopuszczą ogłoszenia na adopcje.org. bo ja też wysłałam wczoraj do autoryzacji :eviltong:

Jeśli chodzi o wybryki Gerdy to wrażenie robi łazienka, którą dostowaliśmy do jej potrzeb :diabloti:
Jest tam dosyć... przestrzennie :eviltong: bo z czasem mieszkania w niej Gerdy sukcesywnie wszystko wynosiliśmy, aby mieć mniej sprzątania :p

Niektórych rzeczy nie dało się wynieść... ale większość ponadgryzań będzie można zamalować itp.
Trwałe pamiątki mamy na szafce pod zlewem, drzwiach i obudowie małej ręcznej pralki, w której pierzemy ubranka Hani. No i wczoraj o tą praleczkę właśnie poszło... Gerda uradowana po zdjęciu kołnierza zrobiła w łazience totalną rewolucję. Najgorsze było to, że strąciła doniczkę z ziemią, która wpadła do środka otwartej pralki... :shake:

No i stwierdziliśmy, że bezpieczniej dla naszych sprzętów będzie jak Gerdzia wyprowadzi się z domu ;)

Co oczywiście absolutnie nie zmienia faktu, że Gerda jest super psiakiem: jest po prostu młodziutka i ma masę energii, a my w warunkach hotelikowych nie mamy możliwości poświęcać jej tyle czasu ile ona potrzebuje.

Posted

Moja poprzednia kolaczka Wenus tez uwielbiala stracac doniczki z kwiatkami, do tego jeszcze lubila te kwiatki doszczetnie oskubywac :evil_lol: przeszlo jej gdy wydoroslala, ale do konca zycia, gdy byla sama, uwielbiala zjadac np. suche bulki, kostke masla, rolke papieru toaletowego, walki drewniane do masazu, itd :eviltong: Im bardziej byla zmęczona tym mniej grandzila, takze dobre zmęczenie podstawą sukcesu :lol:

Posted

Umiesciłam Gerdę na stronie wegetarian,ale co wstawię link ,
to kasuje sie post...
Ale ja jestem uparta.Pucuniu,przestań myśleć o oszcędnościach na Gerduni,raczej ciesz się,że Murka nie wysyła nam rachunków za zniszczone mienie...:evil_lol: (A tak przy okazji,czy pralka nadaje się jeszcze do uzytku???)
I chciałabym odpowiedzieć na Twoje pytanie...Jak przestaniesz się stroić,to zostaną Ci marzenia o lepszym świecie....gdzie bedziesz się stroiła na maksa:diabloti:

A jesli chodzi o adopcje.org...to odrzucili mi 2 ogłoszenia...Gerdy-bo już takie było,i Teda z podpisu-bo coś im się nie podobało w wieku i lokalizacji..

Posted

cyt :"I chciałabym odpowiedzieć na Twoje pytanie...Jak przestaniesz się stroić,to zostaną Ci marzenia o lepszym świecie....gdzie bedziesz się stroiła na maksa:diabloti:"

Słuchaj, Średnia! - do tego "lepszego świata" to obawiam się, ze mnie nikt nie wpuści :eviltong:
Wpłaciłam za Gerdę zaległe i marcowe :)

Posted

Puckaaaa!!!! zlituj się ...ja już mam stadko ośmioosobowe...
Gerda musi na wybaczyc zaświnianie wątku,bo my juz tak mamy,że zaświniamy psie wątki..
Jakby ktoś był ciekawy jak wyglada Pajunia,to jest w moim awatarku,ta największa,puchata z rubinowymi oczkami :)

Posted

A cóż to za imię????? Farcin??? Bunio ładnie :)
Szukałam świń ogłasznych przez Ciebie na Caviarni,ale ich tam nie ma...jeszcze...
Pucka jak dłuzej bedziemy świnić to nas stąd wywalą...
Ogłosiłaś Gerdunię w metrze?

Posted

Farcin jest sliczny! Biało-kremowy. Jest w zestawie z Buniem - który chyba na długowłosego wyrosnie? To co? Mam rezerwowac ich dla Ciebie? Wezmiesz ich jak będziesz w wawie. No i mamy prognozy się sprawdzą :eviltong:

Posted

Hehehe.. ;)
Farcin zawsze lepsze niż Fifak (jak byłam dzieckiem to tak mój tata nazwał psa, stwierdził że Fafik jest popularne i nudne...) :roll:

Pralkę żeśmy odratowali, ale letko nie było :cool3:

Gerdzia teraz mebluje sobie boks po swojemu :diabloti:
Estetykę pojmuje centralnie, tzn. wg niej buda ma stać na środku :diabloti:

Planuję sesję zdjęciową do ogłoszeń, ale teraz bardzo mokro i Gerda na większości fotek wychodzi jak zmokła kura :roll:

Wpłynęło 30 zł od Ulki18 na sterylizację Gerdzi.
Pucka, Twoją wpłatę też już otrzymałam!

Posted

Na allegro nadal 2 obserwatorow. Zdjecia wzielam najladniejsze z watku. Na pewno by sie przydaly jakies w bandance, ale moze trzeba poczekac troche, az bloto podeschnie, u nas jest makabra, psy po spacerze wygladaja jak prosiaki :diabloti:

Posted

O rety, Reno, ale się napracowałaś :crazyeye:
Dzięki :loveu:

Wam też dogo chodzi jak mucha w smole??
Ja dopiero teraz się dostałam :angryy:

Posted

eeeee, tylko trochę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Najważniejsze, to pokazac się szerszemu gronu.
Oby zaowocowało to należycie.

W wolnej chwili dostwię inne psiaki hotelikowe.

A dogo muli, rzeczywiście. Wprawdzie ja (jeszcze) wchodzę regularnie, ale faktycznie tempo ładowania powala na kolana :razz:

Posted

Mnie tez muli, ale wtedy odlaczam modem i robie brutalny reset TV cyfrowej i internetu, wtedy musi sie polaczyc ponownie i pobrac dane i ustawienia, chwile jest dobrze :cool1:

Gerda zyskala 3 obserwatora na allegro, mam nadzieje, ze w koncu ktos sie odezwie :kciuki: