pucka69 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 mam się przestać stroić? a co mi z życia pozostanie?:eviltong: Rozumiem, że mogę skopiować Twoje ogłoszenie? Quote
Murka Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Evelin napisał(a):Hmmmm co nasza piekna Gerdunia zrobiła? Napisz Murko,pewnie cos fajnego:diabloti: Napisać co zrobiła poprzez cały pobyt w domu czy tylko ostatni wyczyn? :diabloti: Obawiam się odstraszyć zainteresowanych :evil_lol: Pucka, zostanie Ci pomaganie psiakom :eviltong: Quote
Evelin Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Pucka,Ty to umiesz postawić mnie w kłopotliwej sytuacji..nawet nie zapytałam Ulki,czy moge kopiować ogłoszenie:oops::oops::oops:..mało tego,że skopiowałam,to jeszce naniosłam poprawki...przyznaję się do winy.. A jesli skopiujesz ten tekst,to nie zgrzeszysz bardziej niż ja:diabloti: Pamietam,że Ty kiedyś gdzieś tam w jakimś metrze ogłoszenie umieściłaś i sunia Julka znalazła dom..To tak samo zrób z Gerdą:evil_lol: Murka napisz o wyczynach Gerduni,które zrobiły na Tobie wrażenie:evil_lol: Quote
pucka69 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 No właśnie o metrze myślałam :eviltong: Murka - ha ha ha :evil_lol: Gerda - Zwierzaki - cafeanimal.pl Quote
pucka69 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Gerda - Zwierzaki - cafeanimal.pl - wklejam jeszcze raz - bo moze nie zauwazylas :eviltong: Quote
Evelin Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Nadal pracuję nad swoim nieuctwem komputerowym..Zalogowałam się na adopcje.org i ogłoszenie Gerduni czeka na publikację...Jak opublikują to wstawię link... Quote
Murka Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 Evelin, ciekawe komu nie dopuszczą ogłoszenia na adopcje.org. bo ja też wysłałam wczoraj do autoryzacji :eviltong: Jeśli chodzi o wybryki Gerdy to wrażenie robi łazienka, którą dostowaliśmy do jej potrzeb :diabloti: Jest tam dosyć... przestrzennie :eviltong: bo z czasem mieszkania w niej Gerdy sukcesywnie wszystko wynosiliśmy, aby mieć mniej sprzątania :p Niektórych rzeczy nie dało się wynieść... ale większość ponadgryzań będzie można zamalować itp. Trwałe pamiątki mamy na szafce pod zlewem, drzwiach i obudowie małej ręcznej pralki, w której pierzemy ubranka Hani. No i wczoraj o tą praleczkę właśnie poszło... Gerda uradowana po zdjęciu kołnierza zrobiła w łazience totalną rewolucję. Najgorsze było to, że strąciła doniczkę z ziemią, która wpadła do środka otwartej pralki... :shake: No i stwierdziliśmy, że bezpieczniej dla naszych sprzętów będzie jak Gerdzia wyprowadzi się z domu ;) Co oczywiście absolutnie nie zmienia faktu, że Gerda jest super psiakiem: jest po prostu młodziutka i ma masę energii, a my w warunkach hotelikowych nie mamy możliwości poświęcać jej tyle czasu ile ona potrzebuje. Quote
terra Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Mnie się wydaje, że Gerda czuje zbliżającą się wiosnę i uznała, iż czas przesadzać kwiatki. ;) Quote
Ulka18 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Moja poprzednia kolaczka Wenus tez uwielbiala stracac doniczki z kwiatkami, do tego jeszcze lubila te kwiatki doszczetnie oskubywac :evil_lol: przeszlo jej gdy wydoroslala, ale do konca zycia, gdy byla sama, uwielbiala zjadac np. suche bulki, kostke masla, rolke papieru toaletowego, walki drewniane do masazu, itd :eviltong: Im bardziej byla zmęczona tym mniej grandzila, takze dobre zmęczenie podstawą sukcesu :lol: Quote
Ulka18 Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Gerdunia ma 2 obserwatorow na allegro, na razie pisali tylko ci panstwo emeryci z Wlodawy. Gerdunia mała, kremowa szczeniak suczka (569796804) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Evelin Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Umiesciłam Gerdę na stronie wegetarian,ale co wstawię link , to kasuje sie post... Ale ja jestem uparta.Pucuniu,przestań myśleć o oszcędnościach na Gerduni,raczej ciesz się,że Murka nie wysyła nam rachunków za zniszczone mienie...:evil_lol: (A tak przy okazji,czy pralka nadaje się jeszcze do uzytku???) I chciałabym odpowiedzieć na Twoje pytanie...Jak przestaniesz się stroić,to zostaną Ci marzenia o lepszym świecie....gdzie bedziesz się stroiła na maksa:diabloti: A jesli chodzi o adopcje.org...to odrzucili mi 2 ogłoszenia...Gerdy-bo już takie było,i Teda z podpisu-bo coś im się nie podobało w wieku i lokalizacji.. Quote
pucka69 Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 cyt :"I chciałabym odpowiedzieć na Twoje pytanie...Jak przestaniesz się stroić,to zostaną Ci marzenia o lepszym świecie....gdzie bedziesz się stroiła na maksa:diabloti:" Słuchaj, Średnia! - do tego "lepszego świata" to obawiam się, ze mnie nikt nie wpuści :eviltong: Wpłaciłam za Gerdę zaległe i marcowe :) Quote
Evelin Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Gerdunia :) Kategoria. : Zwierzaki > do oddania Trzeba kliknąć do oddania i tam jest Gerdunia.. Pucka,a kto tam Ciebie ma wpuszczać ??? Jak nabierzesz ochoty to sama wejdziesz :diabloti: A któż Ci zabroni?:evil_lol: Quote
pucka69 Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Ps. Evelin - mam nowe swinki dla Ciebie :eviltong: Jeden taki jak Pajunia. Piękna byłaby z nich para :evil_lol: Quote
Evelin Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Puckaaaa!!!! zlituj się ...ja już mam stadko ośmioosobowe... Gerda musi na wybaczyc zaświnianie wątku,bo my juz tak mamy,że zaświniamy psie wątki.. Jakby ktoś był ciekawy jak wyglada Pajunia,to jest w moim awatarku,ta największa,puchata z rubinowymi oczkami :) Quote
Evelin Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 A cóż to za imię????? Farcin??? Bunio ładnie :) Szukałam świń ogłasznych przez Ciebie na Caviarni,ale ich tam nie ma...jeszcze... Pucka jak dłuzej bedziemy świnić to nas stąd wywalą... Ogłosiłaś Gerdunię w metrze? Quote
pucka69 Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Farcin jest sliczny! Biało-kremowy. Jest w zestawie z Buniem - który chyba na długowłosego wyrosnie? To co? Mam rezerwowac ich dla Ciebie? Wezmiesz ich jak będziesz w wawie. No i mamy prognozy się sprawdzą :eviltong: Quote
Murka Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 Hehehe.. ;) Farcin zawsze lepsze niż Fifak (jak byłam dzieckiem to tak mój tata nazwał psa, stwierdził że Fafik jest popularne i nudne...) :roll: Pralkę żeśmy odratowali, ale letko nie było :cool3: Gerdzia teraz mebluje sobie boks po swojemu :diabloti: Estetykę pojmuje centralnie, tzn. wg niej buda ma stać na środku :diabloti: Planuję sesję zdjęciową do ogłoszeń, ale teraz bardzo mokro i Gerda na większości fotek wychodzi jak zmokła kura :roll: Wpłynęło 30 zł od Ulki18 na sterylizację Gerdzi. Pucka, Twoją wpłatę też już otrzymałam! Quote
pucka69 Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Ha ha ha - źle mi sie kliknęło. On sie Farcik nazywa :cool1: Quote
Ulka18 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Na allegro nadal 2 obserwatorow. Zdjecia wzielam najladniejsze z watku. Na pewno by sie przydaly jakies w bandance, ale moze trzeba poczekac troche, az bloto podeschnie, u nas jest makabra, psy po spacerze wygladaja jak prosiaki :diabloti: Quote
Reno2001 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Wstawiłam Gerdę na CafeAnimal. Tak wygląda profil hoteliku: Hotelik dla Psów w Potrzebie \"U Murki\" - Schroniska - cafeanimal.pl Quote
Murka Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 O rety, Reno, ale się napracowałaś :crazyeye: Dzięki :loveu: Wam też dogo chodzi jak mucha w smole?? Ja dopiero teraz się dostałam :angryy: Quote
Reno2001 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 eeeee, tylko trochę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Najważniejsze, to pokazac się szerszemu gronu. Oby zaowocowało to należycie. W wolnej chwili dostwię inne psiaki hotelikowe. A dogo muli, rzeczywiście. Wprawdzie ja (jeszcze) wchodzę regularnie, ale faktycznie tempo ładowania powala na kolana :razz: Quote
Ulka18 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Mnie tez muli, ale wtedy odlaczam modem i robie brutalny reset TV cyfrowej i internetu, wtedy musi sie polaczyc ponownie i pobrac dane i ustawienia, chwile jest dobrze :cool1: Gerda zyskala 3 obserwatora na allegro, mam nadzieje, ze w koncu ktos sie odezwie :kciuki: Quote
Recommended Posts