Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przejrzałam wątek Gerduni ..na pierwszych zdjęciach Gerda taka niesmiała,zabiedzona..Teraz to zupełnie inna pieska-taka radosna,żywotna.
Nie wie jakie prezent szkuje jej ciocia Murka...Taki typowy prezencik-ciachu-ciachu..:diabloti:
Oczywiście serdecznie witamy wszystkich chętnych sponsorów...:multi:

Przypomniałam sobie,że ja beztrosko zrobiłam przelew,ale bez dopłaty za ogrzewanie..Ale nic się nie martw Murko,wyrównam wszystko przy rozliczeniu miesięcznym

• Replies 288
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To pewnie w tym tygodniu ciachanko?
Oby pogoda do jazdy z psiakami do lecznicy byla dobra, u nas straszna sniezyca za oknem i ponoc ma padac caly dzien, zasypie nas calkiem.

Posted

No właśnie jutro się jej nieco urwie :diabloti:
Ciachanko odbędzie się ok. 15.00. Mam nadzieję, że będzie ok, najbardziej boję się o przepuklinkę, bo wiadomo człowiek musi się bać tego z czym nie miał doczynienia :oops: ale myślę, że damy radę :cool3:

Posted

Ojej, to chyba jeden z najładniejszych psów w tej chwili do adopcji!!!!
Te oczy, ten nosek! :loveu:
Spyker i ja trzymamy kciuki (noooo... łapki) za pomyślną operację i jak najlepszy domek dla tej piękności!

Posted

O choroba!
Wstawiłam do wątku 'przygarnę' Gerdę, a nie wiedziałam, że ona u Ciebie w hoteliku:oops:
No nic, od przybytku głowa nie boli, ale chyba poproszę o wklejenie na główny mielecki, linków do wątków psów z Mielca, bo robi się galimatias.
Jeśli oczywiście nie masz nic przeciwko temu.

Moja sunia przy okazji poważnej operacji, miała usuwaną przepuklinę i nie było żadnych problemów, a miała taką jak Gerda.
Będzie dobrze.

Posted

Gerda właśnie dotarła do hoteliku.
Bardzo krwawiła podczas zabiegu co by oznaczało, że prawdopodobnie zbliżała się jej cieczka :razz:

Ale już jest ok, macha ogonkiem, cieszy się, jest nie do zdarcia :eviltong:

Posted

O kosztach jak zwykle zapomniałam :oops:
Koszt sterylizacji to 120 zł + 10 zł przejazd do lecznicy do Stalowej Woli (1/3 kosztów, bo jechały w sumie 3 psiaki).

Gerda czuje się super, kołnierz jej w niczym nie przeszkadza ;) Szwy ładnie się trzymają. Przepuklinka też załatwiona :multi: