tufi Posted October 22, 2004 Posted October 22, 2004 aaa najbardziej trendy jest tufi :wink: No cos ty, przeciez Jedi, Timar, Marek czy Buteo po wiecej maja 8) :lol: Chyba ze liczymy razem z obrazkami i rzezbami :lol: Quote
fair Posted October 22, 2004 Posted October 22, 2004 aaa najbardziej trendy jest tufi :wink: No cos ty, przeciez Jedi, Timar, Marek czy Buteo po wiecej maja 8) :lol: Chyba ze liczymy razem z obrazkami i rzezbami :lol: U Renaty na razie tylko dwa biale sie ostaly. Reszta to kolor, czyli wychodzi Jedi z mody!he he he SPRZEDAM LUB ZAMIENIE NIEMODNEGO BULLA!!! Szkoda mi na farbe, a jak nie pokryje? Quote
tufi Posted October 22, 2004 Posted October 22, 2004 Szkoda mi na farbe, a jak nie pokryje? Olejna go pomaluj - na pewno chwyci 8) Quote
lapis Posted October 23, 2004 Posted October 23, 2004 A co do Ronki - to:- bullterierka czyli inteligentna, - biała nie jest - czyli niemodna, - jest ruda - czyli wredna To podsumowując mam w domu niemodną, inteligentną i wredną sukę - ja się chyba zabiję :roll: i jak z taką żyć :roll: to masz choroba jasna przechlapane :wink: Quote
fair Posted October 23, 2004 Posted October 23, 2004 Szkoda mi na farbe, a jak nie pokryje? Olejna go pomaluj - na pewno chwyci 8) dobra, pedze do sklepu bedziemy probowac do skutku!!! Quote
Matisse Posted October 23, 2004 Posted October 23, 2004 A co do Ronki - to: - bullterierka czyli inteligentna, - biała nie jest - czyli niemodna, - jest ruda - czyli wredna To podsumowując mam w domu niemodną, inteligentną i wredną sukę - ja się chyba zabiję :roll: i jak z taką żyć :roll: Właśnie się zaczęłam zastanawiać, co jest gorsze. Niemodny, wredny facet czy niemodna wredna baba? :roll: Quote
lapis Posted October 23, 2004 Posted October 23, 2004 A co do Ronki - to: - bullterierka czyli inteligentna, - biała nie jest - czyli niemodna, - jest ruda - czyli wredna To podsumowując mam w domu niemodną, inteligentną i wredną sukę - ja się chyba zabiję :roll: i jak z taką żyć :roll: Właśnie się zaczęłam zastanawiać, co jest gorsze. Niemodny, wredny facet czy niemodna wredna baba? :roll: O to jest pytanie :question: :question: :question: Quote
Recommended Posts