Elitesse Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 czy ktos ma moze jakies informacje ?? do wystawy nie tak daleko a na stronie UCHL pusto :roll: Quote
Asiaczek Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Luksemburg generalnie czeka ze swoja www na ostatnia chwilę... Trzeba śledzić codziennie, czy coś się pojawi... Pzdr. Quote
Elitesse Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 sa informacje :multi::multi: http://www.uchl.lu/imagesexpo/registration_78.pdf ja czekam na decyzje kolezanki ale chyba jedziemy :) Quote
Asiaczek Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 No to ja zaczynam szukac chętnych na jazdę na niedzielę.:lol: Kto chętny? Baski sędziuje nieznana mi sędzina (?) ze Słowenii. Pzdr. Quote
Elitesse Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 Asiaczek napisał(a):No to ja zaczynam szukac chętnych na jazdę na niedzielę.:lol: Kto chętny? Baski sędziuje nieznana mi sędzina (?) ze Słowenii. Pzdr. ta pani sedziuje sznaucery - w mojej rasie jest jak najbardziej OK ;) Quote
Asiaczek Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Elitesse napisał(a):ta pani sedziuje sznaucery - w mojej rasie jest jak najbardziej OK ;) No to teraz pozostaje mi juz tylko zebrac grupę do busa...:lol: Pzdr. Quote
yerzzy Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Witam, Bedziemy sie wybierac do Lux.,w zwiazku z tym moge zaptroponowac komus chetnemu wspolna podroz ze Szczecina . Zainteresowanych prosze na priv. Quote
kapka22 Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Być może i my wybierzemy sie na te wystawe zamiast do Berlina... :razz: Quote
bargest Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Szkoda, ze wystawy Berlin i Luxemburg pokrywaja sie terminami.Chetnie pojechalabym i tu i tam.Coz jednak sie nie rozdwoje wybieram Berlin bo juz mam zgloszone psy.Chetnie jednak skorzystam jesli ktos bedzie organizowal wyjazd do Luxa w innym terminie. Quote
M&S Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Asiaczek napisał(a):No to teraz pozostaje mi juz tylko zebrac grupę do busa...:lol: Pzdr. meldujemy się i zapisujemy na listę :p Quote
Flaire Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 A czy ktoś może podać zasady championatu Luxemburga? Jeśli byłby jakiś bus jadący na sobotę, to ja może bym się dołączyła... Quote
Elitesse Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 Flaire napisał(a):A czy ktoś może podać zasady championatu Luxemburga? ... w klasie championow wystarczy 1 x CAC, dla pozostalych 2 x CAC i tyle ;) Quote
Flaire Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Elitesse napisał(a):w klasie championow wystarczy 1 x CAC, dla pozostalych 2 x CAC i tyle ;) Dzięki! Czyli raczej poczekam z wyjazdem do Luksemburga , że mój pies będzie w klasie championów. :) Quote
kapka22 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Maks i Spark napisał(a):meldujemy się i zapisujemy na listę :p My tez jedziemy, i to prawdopodobnie razem... :cool3::multi: Quote
blaira Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Chętnie bym się wybrała...czy ktoś miałby miejsce w aucie (nasza grupa w sobotę) No chyba ze bus jest na oba dni ;) pozdr. Quote
Asiaczek Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 kapka22 napisał(a):My tez jedziemy, i to prawdopodobnie razem... :cool3::multi: Nie "prawdopodobnie", tylko naprawdę...:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 blaira napisał(a):Chętnie bym się wybrała...czy ktoś miałby miejsce w aucie (nasza grupa w sobotę) No chyba ze bus jest na oba dni ;) pozdr. blaira - przykro mi, ale po pierwsze - bus juz ma pełny skład, a po drugie - jedziemy tylko na niedzielę (gr. 1,5,6,8,9). Pzdr. Quote
kapka22 Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Asiaczek napisał(a):Nie "prawdopodobnie", tylko naprawdę...:lol: Pzdr. super :multi::p:multi::p:multi::evil_lol: Quote
Nitor-Nivalis Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 i my sie wybieramy i moze dzien wczesniej uda zaliczyc sie Berlin, V gr w Berlinie jest w sobote w luksemburgu w niedziele :) Quote
M&S Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Nitor-Nivalis napisał(a):i my sie wybieramy i moze dzien wczesniej uda zaliczyc sie Berlin, V gr w Berlinie jest w sobote w luksemburgu w niedziele :) łał, to zaszalejecie :razz: Quote
Asiaczek Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Nitor-Nivalis napisał(a):i my sie wybieramy i moze dzien wczesniej uda zaliczyc sie Berlin, V gr w Berlinie jest w sobote w luksemburgu w niedziele :) Szczęśliwa, że możecie tak sobie wędrować i prezentować psiaki! Pozazdrościć! Pzdr. Quote
Nitor-Nivalis Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Asiaczek napisał(a):Szczęśliwa, że możecie tak sobie wędrować i prezentować psiaki! Pozazdrościć! Pzdr. Bardzo szczęśliwa, żałuje że ja sama nadal jestem wyłąnczona z prezentowania psiaków i watpie by do luksemburga się to zmieniło :shake: ale ciesze się że mogę sie wybrać na pare wystaw. Cieszę się że sie zobaczymy Asiu Quote
Nitor-Nivalis Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Maks i Spark napisał(a):łał, to zaszalejecie :razz: dla nas berlin jest w zasadzie po drodze do luksemburga wiec jak pasuje dniami to czemu nie. Quote
Asiaczek Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Nitor-Nivalis napisał(a):Bardzo szczęśliwa, żałuje że ja sama nadal jestem wyłąnczona z prezentowania psiaków i watpie by do luksemburga się to zmieniło :shake: ale ciesze się że mogę sie wybrać na pare wystaw. Cieszę się że sie zobaczymy Asiu Hm, czegoś pewnie nie wiem... Ale tez się cieszę, że się zobaczymy.:lol: Pzdr. Quote
Elitesse Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 kolezanka ktora z nami jezdzi nie moze do Luxa pojechac a wiec szukamy towarzysza podrozy na SOBOTE z malym / srednim psem jedziemy bez noclegu Quote
Recommended Posts