Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

marzena32 napisał(a):
Dziękuję za wszystko,właśnie znalazłam swojego yoreczka:razz:znalazła sie pani która chętnie sprzeda bardzo tanio.Była to ciąża nie planowana i nie ma co z maluszkami zrobic,jadę dziś po maleństwo:multi:jak widzicie nie każdemu zależy tylko na kasie:eviltong:

No to jak tam miewa sie nasz szczęściarz?

Założysz mu galerie?

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Agata_B
Posted

marzena32 napisał(a):
Dziękuję za wszystko,właśnie znalazłam swojego yoreczka:razz:znalazła sie pani która chętnie sprzeda bardzo tanio.Była to ciąża nie planowana i nie ma co z maluszkami zrobic,jadę dziś po maleństwo:multi:jak widzicie nie każdemu zależy tylko na kasie:eviltong:

Podejrzewam że jest to mieszaniec? yorka z kundelkiem? ;)

Opiekuj się nim dobrze ;)

Guest Agata_B
Posted

marzena32 napisał(a):
tak bedzie mial galerie zdjec;) ma sie dobrze ,tata york z rodowodem mama mini sznaucer:eviltong:ale co z tego jest malenki i sliczny

To fajnie, załóż mu galeryje :loveu:

Posted

To już nawet wiem jak maluszek będzie wyglądał w przyszłości. U mnie na osiedlu mieszka suczka york-sznaucer. Kolory yorkowe, ale pyszczek i postura sznaucerka. Fajna kluseczka:loveu:

Posted

Magda napisał(a):
To już nawet wiem jak maluszek będzie wyglądał w przyszłości. U mnie na osiedlu mieszka suczka york-sznaucer. Kolory yorkowe, ale pyszczek i postura sznaucerka. Fajna kluseczka:loveu:

no właśnie ma bardzo mało po sznaucerze,tak naprawde to nic nie widać zobaczymy jak podrośnie:lol:

Posted

A czemu ta Pani nie odda tych piesków za darmo tylko jeszcze chce za nie pieniądze??? Przecież to kundelki, na pewno znalazłby się taki w schronie. Pachnie mi to jakąś pseudohodowlą.:roll:

Guest Agata_B
Posted

Chefrenek napisał(a):
A czemu ta Pani nie odda tych piesków za darmo tylko jeszcze chce za nie pieniądze??? Przecież to kundelki, na pewno znalazłby się taki w schronie. Pachnie mi to jakąś pseudohodowlą.:roll:

Gdzie ty zyjesz, teraz za każdy gen yorkowy płaci sie money:roll:
Widzialam ostatnio mieszańce yorka z kundelkiem = 400zł.

Posted

Agata_B napisał(a):
Gdzie ty zyjesz, teraz za każdy gen yorkowy płaci sie money:roll:
Widzialam ostatnio mieszańce yorka z kundelkiem = 400zł.

Noo ja też widziałam ;) np.York z Pinczerem albo York z Chihuahua za jakieś 500 zł :shake:

Posted

roxi-malina napisał(a):
No to czekamy z niecierpliwością (przynajmniej ja :)) :loveu:
w moim profilu jest jedno zdjecie maleństwa,ta ciemniejsza jest moja:razz:
zrobie fotki to bedzie wiecej

Guest Agata_B
Posted

[quote name='roxi-malina']Noo ja też widziałam ;) np.York z Pinczerem albo York z Chihuahua za jakieś 500 zł :shake:
Biznes, biznes :cool3:

fotka:

Śliczne :loveu:

Posted

roxi-malina napisał(a):
Noo :loveu:
Nie chce Cie poganiać ale weś zrób jeszcze trochę fotek tego maleństwa :loveu: plis :)

mam sporo w telefonie jutro wstawie fotki:cool3: